FarmVille - 31 тема

• 35 005
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Slavaa обяснението за това, че ти имаш табелки 1 звезда на по-високо ниво от дадените в таблицата според мен е, че тъй като Зинга пуснаха табелките от няколко дни само, ще има хора, които ще взимат 1-та звезда на нивото, на което са в момента, а не на дадените в таблицата, защото няма как примерно ти да вземеш табелка на 23-то ниво на рецептата, при положение, че ти отдавна си го минала това ниво /тук визирам продукта, който ти е на първата картинка и там пише, че следваща звезда ще вземеш на 33-то ниво, точно както си е по таблицата/.

Ти най-добре си ме разбрала ,но как тогава имам само 2 табелки при положение , че почти всички продукти са ми над 30 ниво  Rolling Eyes . Гледам и таблиците и мойте продукти и не съвпадат нещата

За да ти даде табелка трябва да минеш ниво на рецептата, а не автоматично да я вземеш за всички продукти, които са ти на по-високо ниво. Аз днес взех 2 табелки - на 22 и 24 ниво /макар че и на двете по таблицата трябва да се вземат на 20-то/, но ми ги даде, чак когато минах нивото.
Ако и това не отговаря при теб, вече не знам...

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 22:49 от Чериса

# 226
  • МАРС
Явно само аз имам проблема с разширенито  на кокошарника ooooh! ooooh! ooooh!

Аз имах такъв проблем с краварника и писах на Зинга иначе нямаше да се оправи.Днес за пръв път ми се случи да ме върне играта назад, обрах, засадих и като влязох след часове намерих нивата все още необрана newsm78

# 227
Slavaa мерси   Hug   Намерих си подаръците, там където ми каза    bouquet

# 228
  • UK
Маркета засега е май най печелившото занимание във Фармвил. Правя нови неща два пъти дневно, сутрин и вечер, и два пъти дневно взимам по 40-50 000, върнах си парите от преди разширенията отдавна, включително милиона за последното. Simple Smile

# 229
  • Бургас
Маркета засега е май най печелившото занимание във Фармвил. Правя нови неща два пъти дневно, сутрин и вечер, и два пъти дневно взимам по 40-50 000, върнах си парите от преди разширенията отдавна, включително милиона за последното. Simple Smile

Как ги взимаш тези 40-50 000 два пъти дневно? Shocked Аз правя по 6 продукта, три пъти на ден, но за такива пари мога само да си мечтая.

# 230
  • UK
Ами толкова взимам, за 17 ли бяха, продадени неща всеки път... То си зависи от нивото им, а и аз закръглям, но се взимат много хубави пари от тях. Simple Smile

# 231
Аз имам вече 2 табелки за продукт от Spa. Ето и снимка http://www.facebook.com/profile.php?id=1581745286#!/photo.php?pi … amp;id=1581745286
И имам един малко тъп въпрос. Девойчетата да не са започнали и те да раждат, че във фермата ми освен моето има още 4?

# 232
  • UK
Това са хората, които са ти торили нивата. Simple Smile

# 233
Някой знае ли ще сменят ли въобще наградите от лотарията...че вече ги имам абсолютно всички, освен последната на Pet Ville.  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 234
Моля ви някойда ми помогне!Нямам белия кон и не мога да произвеждам кончета.Знам че има програма с която се взима,помагайте

# 235
Здравейте!Отскоро играя играта,а виждам,че тук сте доста напред.Има ли желаещи да ми станат съседи,защото все още имам малко приятели във Фейсбук,а и те много не играят игри.Давам линк към профила ми.Предварително благодаря на отзовалите се!
http://www.facebook.com/profile.php?id=1649572360

# 236
Запис след дълго отсъствие. Дано понаваксам скоро.

# 237
  • Bapнa
Оххххххх, много съм зле, от няколко дни все не мога да ударя сет 4 - кончето и днес го взех и без да искам го клеймнах, а бях отворила фермата на мъжа ми и сега е там ! И сигурно няма да мога да си го взема в моята ферма повече  ooooh!  Cry

# 238
Някой знае ли ще сменят ли въобще наградите от лотарията...че вече ги имам абсолютно всички, освен последната на Pet Ville.  Rolling Eyes Rolling Eyes

Едва ли  Rolling Eyes
И аз имам 4те животни  Party

# 239
Здравейте Знаете ли защо вече като ходя по фермите на съседите не ми отчита за това второто медалче ? Сега незная как да го довърша

Общи условия

Активация на акаунт