FarmVille - 31 тема

• 35 005
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Някой може ли да ми даде цитат или да ми обясни за тази лотария ... защото скоро не съм ви посещавала , а сега забелязах тази новост и ми е интересно за какво иде реч =) Благодаря ви ...

# 211
Кое ниво трябва да си, за да ти се пови да правиш кооперация с други?

20 ниво

Моля за малко помощ  Praynig  Не мога да открия подаръците си във фейсбука. Преди ми стояха отдясно на екрана, като пишеше, че имам примерно 30 изпратени подаръка. Кликвах на тях и ги приемах и съответно изпращах на съседите ми. От известно време нямам такова съобщение.

Виж в ляво под снимката .

Имам си 2-ра табелка от Спа-то Party

Взимат се 500ХР, което е много-добре Peace
И най-накрая разбрах таблицата за табелките Crazy За неразбралите, като мен, ще се опитам да обясня Grinning
За конкретния продукт, ако си минимум 1 звезда на фабриката, ще вземеш табелката на 23 ниво на рецептата и тя ще е със 1 звезда. За втора звезда на табелката ти трябва минимум 2 звезди на фабриката и 33 ниво на продукта, за 3-та звезда на табелката ти трябват 3 звезди на фабриката и 50-то ниво на продукта и т.н.

Да не те разочаровам, но според мен не си разбрала  Laughing
За рецепта, която се появява на 1во ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 20 нива, за 2ра - 30, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 2ро ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 23 нива, за 2ра - 33, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 3то ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 26 нива, за 2ра - 36, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 4то ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 29 нива, за 2ра - 39, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 5то ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 32 нива, за 2ра - 42, 3та - 50 и т.н.

И така не е , имам 2 табелки като на едната пише , че е на 30 ниво и на 33 ще взема табелка с 2 звезди  Rolling Eyes

# 212
Slavaa отляво са ми изписани игрите. Като натисна на фермата и тя ми се отваря, но ми липсват подаръците  newsm78

# 213
Кое ниво трябва да си, за да ти се пови да правиш кооперация с други?

Мисля, че беше на 20-то ниво.

# 214
  • Абсурдистан
Благодаря ви момичета!

# 215
Да кажа и аз к`во разбрах за тез прословути табели от заводите  Mr. Green

Марто беше пуснал тази таблица:

След като изчетах всичко де що намерих, за да си изясня нещата, ще се опитам да го обясня използвайки за пример Спа-то, защото аз такова притежавам.

На 1ва звезда на завода имам продукти Fresh Sachet, Floral Perfume и Herbal Lotion. За да им взема на тях табела с една звезда трябва да ги вдигна до 20 ниво. За да им взема табела с две звезди трябва да са на 30 ниво и т.н. За да получа табела с 5 звезди на тези три продукта, които са единствените активни когато сградата ми е 1 звезда, трябва да направя продуктите да са 100-но ниво.

На 2ра звезда на завода имам към горните три продукта нови 3 - Relaxation Oil, Devotion Perfume и Petal Sachet. За да взема на тях табелка с 1 звезда трябва да ги вдигна до 23 ниво, с 2 звезди трябва да са на 33 ниво и т.н. За да им взема табела с 5 звезди трябва да са на 100-но ниво.

И т.н.  В общи линии за табела с 3 звезди на който и да е продукт трябва да е на 50то ниво, с 4 звезди трябва да е на 75то ниво и за 5 звездната табела продукта трябва да е на ниво 100.

Относно ХР и жълтите стотинки, които се взимат за табела:

Иначе на мен ми втръсна изобилието от нови култури... Само размествам и пренареждам табелите  ooooh!  Щото пък при мен са подредени както са в маркета  Blush  hahaha

# 216
  • София
Някой може ли да ми даде цитат или да ми обясни за тази лотария ... защото скоро не съм ви посещавала , а сега забелязах тази новост и ми е интересно за какво иде реч =) Благодаря ви ...
присъединявам се към питането  Wink

# 217
Това с табелките нещо не е така , мойто спа е с 5 звезди и имам 2 табелки ето какво ми изписва

, ако някой разбира да обясни че по тази таблица не е така 

# 218
Това с табелките нещо не е така , мойто спа е с 5 звезди и имам 2 табелки ето какво ми изписва
, ако някой разбира да обясни че по тази таблица не е така 
Марто посочи назад един линк ЦЪК беше и там е вярното обяснение. Това което виждаш на табелата е кое ниво ти е тази рецепта в момента и кога ще ти даде нова звезда, няма нищо сложно и объркващо

# 219
Slavaa в момента на табелите си имаш 1 звезда. А белият надпис казва, че трябва да достигнеш до 33-то ниво, за да получиш 2ра звезда на тази табела! Нищо сложно няма. Според мен табелата ще си остава една, но ще се променят наличните звезди на нея. Когато докараш продукта до ниво 100 на табелата ще имаш 5 звезди.

Виж този пример:

В момента, в който червеното вино стигне 30-то ниво той ще бъде с 2 звезди на табелата си, а останалите ако не са произвеждани ще си стоят на 1 звезда.

# 220
  • Бургас
Имам си 2-ра табелка от Спа-то Party

Взимат се 500ХР, което е много-добре Peace
И най-накрая разбрах таблицата за табелките Crazy За неразбралите, като мен, ще се опитам да обясня Grinning
За конкретния продукт, ако си минимум 1 звезда на фабриката, ще вземеш табелката на 23 ниво на рецептата и тя ще е със 1 звезда. За втора звезда на табелката ти трябва минимум 2 звезди на фабриката и 33 ниво на продукта, за 3-та звезда на табелката ти трябват 3 звезди на фабриката и 50-то ниво на продукта и т.н.

Да не те разочаровам, но според мен не си разбрала  Laughing
За рецепта, която се появява на 1во ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 20 нива, за 2ра - 30, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 2ро ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 23 нива, за 2ра - 33, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 3то ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 26 нива, за 2ра - 36, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 4то ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 29 нива, за 2ра - 39, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 5то ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 32 нива, за 2ра - 42, 3та - 50 и т.н.

Марто, разбрахте вече Peace Всъщност аз съм казала почти същото като теб, но с малка грешка. Объркването ми идваше от това, че при мен вече всички рецепти са отворени и изключих, че те се отваряха с вдигането на фабриката. По тази причина няма как да направиш 1-ва звезда на 20-то ниво на продукта, за който съм дала пример, тъй като той се отключва чак на втората звезда на фабриката и изисква 23-то ниво. Аз ползвам ТАЗИ таблица и за мен тя е най-разбираема Peace

Slavaa обяснението за това, че ти имаш табелки 1 звезда на по-високо ниво от дадените в таблицата според мен е, че тъй като Зинга пуснаха табелките от няколко дни само, ще има хора, които ще взимат 1-та звезда на нивото, на което са в момента, а не на дадените в таблицата, защото няма как примерно ти да вземеш табелка на 23-то ниво на рецептата, при положение, че ти отдавна си го минала това ниво /тук визирам продукта, който ти е на първата картинка и там пише, че следваща звезда ще вземеш на 33-то ниво, точно както си е по таблицата/.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 19:51 от Чериса

# 221
  • В сърцето на живота!
Здравейте,току що в гифт бокса ми намерих тази торта  Laughing

Някой да знае от къде се е взела? newsm78

# 222
Аз ползвам ТАЗИ таблица и за мен тя е най-разбираема Peace

Това е най-разумното решение, няма смисъл да се мъчим да разбираме след като го имаме наготово  Mr. Green

# 223
Абе хора аз това по картинката го разбирам ама не е така

Slavaa обяснението за това, че ти имаш табелки 1 звезда на по-високо ниво от дадените в таблицата според мен е, че тъй като Зинга пуснаха табелките от няколко дни само, ще има хора, които ще взимат 1-та звезда на нивото, на което са в момента, а не на дадените в таблицата, защото няма как примерно ти да вземеш табелка на 23-то ниво на рецептата, при положение, че ти отдавна си го минала това ниво /тук визирам продукта, който ти е на първата картинка и там пише, че следваща звезда ще вземеш на 33-то ниво, точно както си е по таблицата/.

Ти най-добре си ме разбрала ,но как тогава имам само 2 табелки при положение , че почти всички продукти са ми над 30 ниво  Rolling Eyes . Гледам и таблиците и мойте продукти и не съвпадат нещата

# 224
Явно само аз имам проблема с разширенито  на кокошарника ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт