FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • UK
Не, едва ли, ама нищо не губят тези, които няма да го използват, то си е там, не им пречи, ако го нямаше - пак нямаше да го използвате, и тъй. Wink

# 361
E, та какво... аз бях насяла за 2 дена и взимах 2 табели само с бушел, съвпадна и събота ми отиде, че брах късно вечерта - не ме е яд, че не казаха месец по-рано да си правя сметката. В неделя не ми се отваряше фермата почти цял ден... Мина промоцията. Днес виждам, че продължава - ами супер, поне новия боб да взема, че без бушели има да си го сея  Mr. Green

# 362
Те са казали до понеделник, но вероятно имат предвид другия понеделник?  Rolling Eyes

Ами малко по напред в темата бяха писали до колко часът е активен двойният мастеринг - връзваше се някъде към 18:16 часа БЪЛГАРСКО  време днес!

# 363
  • Пловдив
За двойното мастъри беше написано 6 и нещо като час, а не 18 и нещо, така че до сутринта важеше май.

# 364
Искам да питам двойното мастъри ще важи ли и утре? Щото нали пишеше до Понеделник, но не знам включително ли с него....?  Rolling Eyes Thinking

Би трябвало да важи до 6:59ч. на 7 септември за живеещите в БГ.
Според този конвертор - http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?month=9& … p1=179&p2=238

именно ... аз затова се чудих днес ... то всички се чудихме, де  Wink

# 365
  • UK
Сутринта го имаше, към 17:30 - не.

# 366
За двойното мастъри беше написано 6 и нещо като час, а не 18 и нещо, така че до сутринта важеше май.
Сутринта към 10:30 брах с двойно мастъри + бушел и взех табелката за зеления чай, щото все се каня....ама все пак я взех де....  Laughing Laughing

# 367
Някой да има проблем от хрома с публикациите от фермата  newsm78, цял ден нищо не мога да взема,стои бял екрани във фермата не мога да вляза, през Мозила нямам проблем  newsm78 .... а така хубаво си играех през Хрома  ooooh!
пс. Сега обрах без двойно мастери  Peace

# 368
  • София
Може ли някой да ми обясни какъв е този маркет за трюфели и как се появява прасенце и от какво зависи то какъв вид ще е ..... и кое как, нещо не ми е ясно.

# 369
  • Варна
има нова колекция за събиране Peace

# 370
Ами аз последно в 17:45 като си обирах нивата имах двойно мастъри + бушела, взимах по 3 мастъри на поленце! Може да са го удължили ...

Уф, тъпите камъни най-сетне ще приключат до утре и повече няма да ги има  Mr. Green

# 371
имам съсед който за 1 мин. взима 5 по нива Simple Smile как го прави... Thinking

# 372
  • Пловдив
има нова колекция за събиране Peace
Аз сега е видях като засявах. http://www.telme-bg.com/wordpress/2010/09/08/%D0%9D%D0%BE%D0%B2% … 0%BE%D0%BC%D0%B2/

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 11:32 от pura_vida

# 373
От сутринта не ме пуска във Фейсбук - Невалиден ми бил акаунтът   ooooh!
От къде се влизаше през Зинга?

# 374

Общи условия

Активация на акаунт