FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • UK
Най после, аз събрах вече четири трофея от камъните. Стигат ми толкова, да дадат нещо друго. Simple Smile

# 376
Eто тук има линкове за пращане на елементите от новата колекция
http://www.telme-bg.com/wordpress/2010/09/08/%D0%9B%D0%B8%D0%BD% … %B5-%D0%BE%D1%82/

# 377
Това означава ли, че имам жребец...? Rolling Eyes  Blush

# 378
да - да една нощ

# 379
Че на мен това ми стои айде да не кажа 2-3 месеца...  Laughing Laughing или може би переодично се "сменят"  Mr. Green

# 380
От сутринта не ме пуска във Фейсбук - Невалиден ми бил акаунтът   ooooh!
От къде се влизаше през Зинга?

Не става, изписва ми едно и също:
Невалиден Акаунт
Вашият акаунт временно не може да бъде използван поради работа по поддръжката на сайта. Би трябвало да бъде на Ваше разположение след няколко часа. Извиняваме се за неудобството!
Ще полудея   Crazy

# 381
трябва ми само един диамант идеи как да се снабдя спешно с такъв? Hug

# 382
  • UK
Купуваш си. Simple Smile Аз не бих си дала парите, ако вече веднъж съм взела колекцията (какво остава за четири пъти), иначе на мен ми липсват само няколко есмералда и тюркоаза за пета купа.

# 383
а ясно с купуването, рекох нещо друго да няма, копам на ред ама няма нищо де, а пък аз се боря за първа колекция та затова питам Whistling

# 384
Някой знае ли кога ще се сменят наградите от Лотото, защото вече ги имам и 4-те  Thinking

# 385
има нова колекция за събиране Peace

Уф...аман вече... ooooh!

# 386
Мразя Зинга!!! Честно  hahaha

Никакви нови съседи, безследно изчезнали .... Преди малко се прибирам, влизам да си обера културите за завода (тихооо, реших малко стока да произведа, няма да ми избягат табелите  Twisted Evil) и ооо, радост за окото - всички са там. Пускам си прифюмчето да се готви  hahaha при което получавам аут оф синг и след рефреша отново няма никой  #2gunfire  Може ли такова нещо ми кажете?

На мен по принцип ми трябват 2 топаза, за да я затворя за 4ти път таз каменна колекция, но нЕма ПА да дам зелено за ултра-глупавият трофей ...

# 387
  • Бургас
От ТУК може да си изпращате скъпоценните камъни, но вече може само топаз, тюркоаз и аметист Peace

# 388
От ТУК може да си изпращате скъпоценните камъни, но вече може само топаз, тюркоаз и аметист Peace

То винаги е могло само тях да пращаш
А видяхте ли че може да се изпраща ратайчето за обиране на дървета . Моля на съседите ми които пишат тук, не ми го пращайте не го приемам в гифт бокса имам над 100.

# 389
А видяхте ли че може да се изпраща ратайчето за обиране на дървета . Моля на съседите ми които пишат тук, не ми го пращайте не го приемам в гифт бокса имам над 100.
За закъсалите са пуснали фрий берачки, иначе поддържам около 100, май още толкова продадох за да пукам яйцата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт