FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Искам да питам двойното мастъри ще важи ли и утре? Щото нали пишеше до Понеделник, но не знам включително ли с него....?  Rolling Eyes Thinking

# 316
Търся си съседи - ако някой има желание може да ме добави (Наталия Божинова)

Извинявам се ако съм оспамила темата  Blush

# 317
Прасетата в свинарника могат да се въртят.Аз си пуснах всичките за трюфели,после влязох изкарах няколко сложих други, нахраних ги и пак ги пуснах.

# 318
Прасетата в свинарника могат да се въртят.Аз си пуснах всичките за трюфели,после влязох изкарах няколко сложих други, нахраних ги и пак ги пуснах.

Да ама на ден може да се пуснат само 20 прасета- поне на мен така ми изписа де.

# 319
  • Абсурдистан
Търся си съседи - ако някой има желание може да ме добави (Наталия Божинова)

Извинявам се ако съм оспамила темата  Blush

Добавих те от няколко!

# 320

Да ама на ден може да се пуснат само 20 прасета- поне на мен така ми изписа де.
Точно така е,сега го видях.

# 321
Ами то това е до голяма степен идеята на тези неща, също и на бременните прасенца, те също са все от изоставени ферми. Уж да накарат човека да се върне.

А като намериш бременно прасенце и го пратиш какво става? Някой получил ли е такова прасенце? Аз само пращам и стигнах до същият извод, че искат да върнат хората в изоставените ферми. Моите праснца спят от вчера и до утре май няма да са готови за подвизи Wink

# 322
DiDika, ама и ти ли играеш фермата?!  Crazy Аз що съм те пропуснала  Crossing Arms

# 323
Искам да питам двойното мастъри ще важи ли и утре? Щото нали пишеше до Понеделник, но не знам включително ли с него....?  Rolling Eyes Thinking

Би трябвало да важи до 6:59ч. на 7 септември за живеещите в БГ.
Според този конвертор - http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?month=9& … p1=179&p2=238

# 324
  • UK
Аз не съм получвала бременно прасе (благодаря на тези, които ми пратиха прасенца), но редовно имам по някое за някой, който вече не играе. Това им е идеята просто. Постваш го на стената на съседа си, който не играе вече, и той го вижда, решава да се върне във Фармвил... Ама не става така, никой не спира да играе някаква игра, щото просто е забравил за нея, та да му припомниш. Simple Smile Хората се отказват, защото им писва. Simple Smile

# 325
Така си е, аз приканвам хората, които не играят и ги дразним с фермата просто да си блокират приложението и така ще си останат само действащи ферми и няма да ни се губят нещата... много ми е трудно с изпращането на подаръци - толкова много народ, кои играе, кой - не?

# 326
  • UK
Мхм, наистина, аз затова изпращам само подаръци, когато някой ми прати, не е от мързел или нещо такова, просто имам 450 човека в листа си, от които половината не играят, и много, много хора с еднакви имена, и не знам кой от тях играе и кой не. Затова предпочитам да връщам подаръци или да изпращам когато някой си поиска нещо на стената, така знам, че няма да досаждам на някого с нежелани рикуести и че няма да пратя на някого нещо, което не иска. Simple Smile

# 327
Мхм, наистина, аз затова изпращам само подаръци, когато някой ми прати, не е от мързел или нещо такова, просто имам 450 човека в листа си, от които половината не играят, и много, много хора с еднакви имена, и не знам кой от тях играе и кой не. Затова предпочитам да връщам подаръци или да изпращам когато някой си поиска нещо на стената, така знам, че няма да досаждам на някого с нежелани рикуести и че няма да пратя на някого нещо, което не иска. Simple Smile
Явно играеш фермата, та ако не е много нахално да ми кажеш как се пишеш....може и на ЛС.  Wink

# 328
  • UK
Ами... Ние всички тук играем. Simple Smile Иначе и преди съм си давала Фейсбука - http://facebook.com/jenyatodorova Simple Smile

# 329
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/diliana.marinova
Ето ме и мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт