FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Това е храна за прасетата в свинарника. Ти явно нямаш построен свинарник  Peace

# 346
  • София
Здравейте, нямаше ме 3 дни и сега влизам и човечето ми се разхожда свободно, защо ? Rolling Eyes

# 347
Кажете ми как се спира  играта. Не искам повече да играя, че нещо много забива комп от тази игра. Мога ли да прехвърля фермата на някой друг?

# 348
  • UK
Не. Просто спираш да влизаш. Simple Smile

# 349
Кажете ми как се спира  играта. Не искам повече да играя, че нещо много забива комп от тази игра. Мога ли да прехвърля фермата на някой друг?

Най-лесно е да блокираш приложението

# 350
Здравейте, нямаше ме 3 дни и сега влизам и човечето ми се разхожда свободно, защо ? Rolling Eyes
А на негово място има ли друго, забелязах че някое съседско се намърдва там и моето излиза и кучетата го гонят из нивата като кълектвам  Laughing

# 351
Да ви питам, от няколко дни насам всички покани дето съм разпратила за съседство все едно са пропаднали вдън земя  ooooh!  Нито хората виждам, нито ги имам някъде по списъците ... Абе нищичко, все едно не съществуват ... Някакви идеи?

# 352
  • София
А на негово място има ли друго, забелязах че някое съседско се намърдва там и моето излиза и кучетата го гонят из нивата като кълектвам  Laughing

Да точно и при мен става така!  Wink

# 353
На мен не ми се е случвало... съседите са из фермата някъде и аз като бера ги виждам чак и по-късно приемам помощта им..., което от своя страна не означава ли, че не си получавам ХР-то от торенето? Много ми е безсмислено това .... айде за обирането да те пита, ама за торене или хранене на кокошки?  newsm78

Днес още ли важи двойното мастери? Поне рекламата отгоре си стои  Rolling Eyes

# 354
  • UK
Към 11 важеше.

# 355

Благодаря, аз трябва към 18 да бера, ама не ми трябва това двойно... ще ме е яд ако важи, като пишат нещо да си го спазват поне...

# 356
Това е храна за прасетата в свинарника. Ти явно нямаш построен свинарник  Peace

Имам свинарник и е пълен,но какво трябва да става като ги използвам тези слотове,които са в гифтбокса.
Другото го разбрах горе-долу.Храня прасетата с бушели и там някакъв слот се запълва до 10/10.

# 357
  • UK

Благодаря, аз трябва към 18 да бера, ама не ми трябва това двойно... ще ме е яд ако важи, като пишат нещо да си го спазват поне...
Не те разбирам. Не ти трябва двойното мастъри, но и не искаш да е там, дори ако на другите им трябва, и в същото време искаш да го има, защото са казали, че ще го има и трябва да си спазват каквото са казали? Simple Smile

# 358
  • София
Имам свинарник и е пълен,но какво трябва да става като ги използвам тези слотове,които са в гифтбокса.
Другото го разбрах горе-долу.Храня прасетата с бушели и там някакъв слот се запълва до 10/10.

Не слот, а слоп - помия. Правиш помия от бушели, и след това храниш с нея прасетата.

# 359

Не те разбирам. Не ти трябва двойното мастъри, но и не искаш да е там, дори ако на другите им трябва, и в същото време искаш да го има, защото са казали, че ще го има и трябва да си спазват каквото са казали? Simple Smile

Не ми трябва, защото ще си взема табелата и без да е двойно и защото като си прави човек сметките (и други писаха че ще вземат табелки и един вид няма да могат да се възползват) има предвид колко трябва да насее и , че ще му дава по 2 мастери примерно ... тъй като пишеше до понеделник е логично във вторник вече да се върне на старото положение.

Нека да си го има - и в момента виждам от публикациите на стената, че още важи, но да беше обявено реалното време на промоцията от Зинга.

Те са казали до понеделник, но вероятно имат предвид другия понеделник?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт