FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Дано пуснат и краварчето, че то ми е по-оборотно  Praynig

# 391
# 392
Утре ще има влак..... поне така пише.

линкче

# 393
Сменили са (или са пуснали нови) подаръците в лилавите кутии. Къде мога да видя какво се пада вече от тях?

# 394
  • МАРС
И аз не можах да намеря снимки, но ми се падна статуята с трите сови.

Tricyle Planter
Owl Statue
Butterfly Stick

# 395
Приемете ме за съсед     kalin.co@abv.bg редовен играч съм това ми е 4 ферма.

# 396
Сменили са (или са пуснали нови) подаръците в лилавите кутии. Къде мога да видя какво се пада вече от тях?
Линкче. Най-отдолу са трите нови неща- статуята с трите сови, триколката с цветята и пеперудата на клечка.

# 397
Моя откаченост се сдоби с iPod, нали ще мога през него да влизам във фермата  smile3508

# 398
Моя откаченост се сдоби с iPod, нали ще мога през него да влизам във фермата  smile3508

Ваша откаченост може ли да ми изпрати White Apple Tree , че само него си нямам  Cry

# 399

Ваша откаченост може ли да ми изпрати White Apple Tree , че само него си нямам  Cry
А дали може да се приеме такъв подарък без iPod?

# 400

Мисля, че не ставаше  Peace

# 401
  • София
Моя откаченост се сдоби с iPod, нали ще мога през него да влизам във фермата  smile3508

Ваша откаченост може ли да ми изпрати White Apple Tree , че само него си нямам  Cry

Мисля, че не ставаше  Peace

А аз мисля, че има голяма разлика между  iPod и iPhone !
Ако се влизаше във Фермата с iPod, досега да съм разпратила бели ябълки на всички ви   Mr. Green !

# 402
някой редовно ме избутва от центъра на фермата ми  при вас правят ли го.

# 403
А аз мисля, че има голяма разлика между  iPod и iPhone !
Ако се влизаше във Фермата с iPod, досега да съм разпратила бели ябълки на всички ви   Mr. Green !

Има, има...кой да дочете  Mr. Green Laughing Значи имах предвид, че през iPhone не става приемането без такъв  Peace Някой ми беше пращал дърво няколко пъти, още като излязоха и не ще  Crossing Arms

# 404

Общи условия

Активация на акаунт