Кюретаж и забременяване след това - 13

• 25 146
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Хеееййй, Tess, честито! Живи и здрави бъдете  Hug
аз се опитвам да не се записвам в темата, ама не се сдържах да те поздравя!  Hug
Аз също съм решила ако забременя отново да не казвам, да не се записвам в разни отчетни теми и пр. Не съм суеверна, ама много ми беше неприятно да обяснявам после какво се е случило.
Опитвам се да мисля позитивно и всичко ще е наред...

# 16
Тесс,разбира се,че те помня.Честито миличка,прекрасна новина Hug

# 17
Благодаря ви, момичета  Hug

Vache, всичко ще е наред, стискам ти палци! И аз доста треперих през тази бременност, но всичко се разви успешно. От сърце го желая и на теб!  Hug

А на bobinka - леко раждане!!  Simple Smile

# 18
Tess, толкова се радвам, че отново си тук, но този път с най-прекрасната новина! Да ви е жив и здрав малкият Дани   ylinfant

# 19
Tess-приятно ми е да се запознаем  bouquet
Да сте много здрави и щастливи!!
Аз лично много се радвам на  публикации от вече успели мами,защото вдъхват вяра и надежда на нас-очакващите! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 20
Tess, честита рожба! Да вие жив и здрав, много да ви радва, да расте весел и засмян! Hug

# 21
Tess, да ви е честит малкия Дани!!!   bouquet  Много да ви радва и слушка!  Hug Ще очакваме и снимка на малкия сладур  Wink
На теб, мила, бързо възстановяване!

# 22
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА ТESS И ОТ МЕН -С пожелания да расте щастливо, здраво и все добро!

# 23
  • София
Vache, всичко ще е наред, стискам ти палци! И аз доста треперих през тази бременност, но всичко се разви успешно. От сърце го желая и на теб!  Hug

Благодаря ти!  Hug

# 24
Мале каква съм отвеяна, трябваше да споделя хубавата новина , че Тесс е станала мама на прекрасно момченце!Много съм разсеяна Shocked
Тесс, как се справяте?Дани кротко бебе ли е?Ще се радваме да го видим малкият сладур Hug

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 09:28 от mari:)

# 25
Много ви благодаря, момичета  Hug Желая на всички час по-скоро да се сдобият с лентичка за бременност, а след това да се включат и в списъка с бебчетата  Peace

# 26
Tess, честита радост!   bouquet
Цитат на: Vache
...аз се опитвам да не се записвам в темата, ама не се сдържах да те поздравя!  Hug
Аз също съм решила ако забременя отново да не казвам, да не се записвам в разни отчетни теми и пр. Не съм суеверна, ама много ми беше неприятно да обяснявам после какво се е случило.
Опитвам се да мисля позитивно и всичко ще е наред...
Мисля, че си права и поведението ти не е провокирано от суеверие. Поне аз съм с убеждението, че една бременност настъпила след кюретаж изисква определено повечко пазене и внимание. 
Пожелавам на всички да видят не само заветната чертичка, но и да имат една спокойна и безпроблемна бременност!

# 27
Tess честита радост и от мен  Hug

# 28
Тес, честито бебче!!! Да ти е живо и здраво, да се гордееш много с него!  bouquet

# 29
  • София
Мисля, че си права и поведението ти не е провокирано от суеверие. Поне аз съм с убеждението, че една бременност настъпила след кюретаж изисква определено повечко пазене и внимание. 
Пожелавам на всички да видят не само заветната чертичка, но и да имат една спокойна и безпроблемна бременност!

Ох, за пазенето не знам честно казано... Аз съм настроена да си изкарам бременност като първата. Преди втората треперех да не пийна аналгин след овулация едва ли не, а то какво... мисед. Хич няма да го мисля. Първият път, разбира се не съм пила лекарства докато бях бременна и спрях да пуша, но това стана след като бременността беше факт и изобщо не съм се втелясвала. Втората я приех вече като лош късмет и знаете за здравата ябълка приказката. Та сега само си регистрирам овулацията и си живея нормално без да се втелясвам пък ако стане, стане. Тогава ще го мисля.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт