Лятото си тръгва вече, зъбки вади мартенско човече(8)

• 25 355
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, минавам да честитя именния ден на всички именници. Специални поздрави за Алекс на Стелле и Алекс на Gugalinka,

# 61
Ето ни и нас, завърнахме се от моренцето. Днес бяхме на консултация и беба е вече 6300 кг. и 60 см. Този месец е наддала с  700 гр. И ние започваме вече да се захранваме. За сега и ние нямаме като някои мами режим на хранене, тъй като се кърмим на поискване.

Момичета, които кърмите да ви питам след като ви дойде първият цикъл, а вторият кога ви дойде, аз вече 33 дена нямам. Почнах да се притеснявам да не съм пак бременна  #Crazy Току що четох, че майки, които кърмят особено през нощта втория цикъл може да не дойде навреме, защото нали всичко е до хормоните. А моята бебка, от няколко дена се буди и суче по 3–4 пъти през нощта. Не е гладна, но се буди и иска малко да си сукне, май ни тормозят  зъбки.

Ето ни и нас:

http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.20372883

Честити месечинки на всички бебоци!

# 62
Здравейте, минавам да честитя именния ден на всички именници. Специални поздрави за Алекс на Стелле и Алекс на Gugalinka,
Благодаря Hug Hug
Виртуално ви черпя всичките но тъй като вече е късно с по една въображаема чаша винце Hug Wine Glass

# 63
Честито и от нас на всички именници и на всички бебчета които порастват.
И аз съм малко притеснена че моята Кари май нещо ще се разболява .Днес като се съуди след обяд хрипаше малко с нослето и беше малко по раздразнителна .Охх дано я подмине ,дадох и окцилокоцинум. Ама то това време съвсем се побърка бе до вчера голи по памперси днес с дълги ръкави Crazy

# 64
Здравейте, маминки. Да ни е честита новата темичка, много хубаво заглавие. Ние си имаме вече 3 зъбчета- 2 на Хрисито и 1 на Филип.
Двамата вече са си в леглото. Ние към 8 ги къпем, към 8.30 даваме млякото и хайде в леглата. В повечето случаи заспиват, има и изключения, когато заспиват некъпани по-рано или по-късно. За съжаление ме будят през нощта, рядко Филип, Христо по 5-6 пъти понякога. Надявам се да спре, че  #Crazy
Есенно-зимния гардероб го набавихме. Даже ми се струва, че имаме излишни дрехи, но все се изкушавам. Баща им по принцип е по-неразточителен, но за тях е готов да даде последното си пени.
Тitito, много хубаво това за майката. Hug
Moon, с риск да ме нападнат някои мами ще ти кажа какво може да се сложи в пюретата. На върха на ножа масло, сол и захар. Моля само да не си мислите, че в купешките млека ги няма тези неща. Да ви дам пример с братовчедка на майка ми. Те по принцип са много бедни и дала на новороденото си бебе разредено кисело мляко, после боза и такива работи. Детето се роди 1900кг, елате да видите какъв бузанчо си има, вече е на годинка. Пращи от здраве детето. Не, че ще тръгна да храня децата с боклуци, но ми се иска да са по-...как да се изразя....от всичко да папкат. Че колкото повече се стремим да е здравословно и тн. толкова повече ги изнежваме сякаш. Христо има дерматит, има вероятност да е склонен към алергии, като мен. А лекарката каза, че на стерилни майки като мен децата им страдат.
Много се радвам, че много майчета се появиха, Ахонето, Мама-Ив, Вени,Кармен, Тинчето, Цвети, Магдалин, Титито, Сиси, Малката мама, Арти, Илейн7, Мимито, Мегито, Луна и всички много  Hug
Къде е Дари?,
На болните бебенца да оздравяват.  Praynig
Честито на имениците и месечинковците. Hug
Моля за вашите стиснати палчета, утре сме на лекар с Филип , много кашля, а съм на ехограф за жлъчката. Praynig

# 65
Здравейте мамчета:)
Четит имен ден на Алекс на Стелле и Алекс на Gugalinka
Честито и на порасналите с по месечинка!
На болничките-бързо оздравяване!
Честити зъбчета на Христо и Филип!
Относно режим ние си имаме от самото начало.Храним се в 6,9,12,15,16 и 21.Сега като хапваме каша правим по-големи паузи между храненита,но това е от скоро.Ще се похваля , когато стане за постоянно.
Ние се захранваме с каша по препоръка на педиатъра.Каза за 2 седмици да заместим цяло хранене.Аз се позамислям да вкарам ли междувременно и зеленчук с кашата?По-опитните мами да дадат съвет:)Ще бъда благодарна:)
Обмислям в началото да правя аз зеленчуковите пюрета-имаме си морковчета,картофки,тиквички,зелен боб:))И като ги комбинираме ще стане готино блюдо за малакта принцеса.Разбира се за разнообразяване,ще купуваме и купешки:))
А да знаете сега как сладко хапва каша.Отваря си устата като види лъжицата.От 2 дена си дъвче езика,а от тази вечер се плези:))
Иначе е като малкао маймунче-като види някого и му се кефи и си бие като малко маймунче ръцете в коремчето и гука:))и се смеее:))
 Hug Hug Hug Hug за всички.
Ако не се мркам ,да знаете,че са ми приготвили много натоварена програма-сватби,екскурзии семейни,почивка на моренце  и на балкан:)И може да не ми остане време да пиша.Обещавам все пак да се стара да чета:)
4elsy  имате нашите палчета Peace Peace Peace Hug Hug Hug Hug Hug

# 66
  • Враца
Ахони
Честит Рожден Ден

# 67
  • София
Здравейте, ето скромна почерпка за рождения ми ден. Днес резултатът става 3:0 за мен (т.е. ставам на 30).

Вени,   love001 Благодаря ти, че  направи сутринта ми още по-хубава.

# 68
Честит рожден ден Ахони !
Ако има нещо по-ценно от здравето,
по-хубаво от щастието
и по-сладко от любовта,
нека то да бъде твое! newsm59   party023   bouquet

# 69
 nbirthday АХОНИ!

# 70
# 71
  bouquet  bouquet  bouquet
 АХОНИ
Честит Рожден Ден
пожелавам ти здарве и щастие, това е най-важното  Simple Smile

Ние днес се захранихме с 2 лъжички картофче смесено с кърма, определено е готов, въобще не избутва с езиче,направо гълта и като че ли му хареса Simple Smile

# 72
  • София
Честит рожден ден на Ани  и Меги newsm59! Бъдете винаги много,много щастливи порастнали момичета!!!!!
Честити месечинки на всички мартенчета!  bouquet
 Ние вече няма да пътуваме толкова често и ще имам повечко време за писане тук.
 Да се отчетеме и ние 71 см , 8400 кг. Вики е с алергия към белтъка на млякото и сме на специално мляко -Фризопеп. Също така и сме доста ограничени и с нещата които можем да ядем. Никакви моркови и ябълки,което страшно ме затруднява при избора на пюрета. Иначе ядеме по 90-120 мл.(пробвала съм и 150мл-ама тогава повръща много)
така; в 6.00-7.00 Фризопеп 120 мл
в 9.00-10.00 фризопеп 120 мл.
12.00-13.00 Зеленчуково пюре(половинка)+30мл Фризопеп
15.30-17.00(в зависимост колко е спал)- Плодово пюре
19.30-20.30 Фризопеп 120мл
Ако се разплаче към 23.30 давам пак мляко,защото не признава вода или чай когато е гладен Laughing А и предпочитам да го нахраня,защото тогава той дори не си отваря очите, а ако му дам вода или чай се разбужда и край с дългия нощен сън.
Толкова от нас. Радвам се,че с повечето се виждаме и във Фейсбук Hug

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 10:22 от BONI

# 73
 hbday bdbaloni Ахони!Да си жива и здрава и много да те слуша малката принцеса!

4elsy, newsm10 newsm10 newsm10!

Много  Hug Hug Hug Hug на всички!

# 74
Ахони, честит рожден ден   bouquet Много радост и щастие ти желая, бъди здрава и много обичана! Поздрави на всички! Ние растем и се опитваме да се захраним, засега без успех, плюем и избутваме с езиче и картофчето и оризовата каша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт