Лятото си тръгва вече, зъбки вади мартенско човече(8)

• 25 360
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Честита месечинка на всички празнуващи днес .
Мами има ли някоя от вас която да кърми и всеки месец да и идва цикъла ?

# 76
Добро утро  kaffeetrmker_2
Днес си нямаме месечинки ,но пък имаме рожденички   bouquet ахони и megito_vc   Пожелавам ви да сте здрави най-вече и нека вашите желания бъдат мои пожелания   bouquet  Gift nbirthday
Аз изобщо вчера не съм разбрала , че е празник Embarassed та е редно макар и на патерички да честитя на имениците Алекс на Стелле , Алекс на Gugalinka ,Александра на мама мила-лила ,Алекс  на мама  pavka и Алекс на мама  fall_in_love (много именици си имаме с това име  Mr. Green )  bouquet  bouquet  bouquet Да са живи и здрави бебчетата  Hug Heart Eyes Hug
Челси fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Magdalin* ,titito_2100 при мен все още липсва този процес - цикъл  Wink
malkata mama fingerscrossed fingerscrossed и за вас да не се разболявате  Praynig
Mama Da явно и стига кърмата все още на Дарето. Peace
Дари драсни някое редче как е бебе Любо  Hug
И фениксчето10 скоро не е писала  newsm78
Ами това е от нас
Лек ден ви желая ! Hug

# 77
  • Враца
Здравейте и от мен
Честити месечинки на всички бебоци.Да са живи и здрави Hug Hug Hug
Ние растем и се опитваме да се захраним, засега без успех, плюем и избутваме с езиче и картофчето и оризовата каша Simple Smile
Това все едно аз съм го писала.И вече се отказах да давам каквото и да е.Когато е готова тогава,ще се захранваме.
Аз съм така мила.И когато трябва да ми дойде кърмата ми намалява до минимум

# 78
разбрах че днес има 2 рожденнички.
Честит Рожден Ден на Ахони и Мегито-да сте живи,здрави ,много обичани майки и съп
челси честито ви трето зъбче.
бони,как разбра за алергията.какво му даде да яде?

# 79
Честит рожден на Ahoney!Много здраве и любов!
 Hug Hug Hug Hug
А и на Мегито също  newsm51

# 80
Честит Рожден Ден на Ани и Мегито.Да сте живи и здрави,щастливо усмихнати и сияещи от любов!
Присъединявам се към отбора на кърмещите без цикъл:))
Много  Hug Hug Hug Hug от нас за всички мами и бебоци.
отивам да домакинствам и да си говорим с малката принцеса:)

# 81
Честит рожден ден на Ахони и Мегито.
Челси, честито зъбче.
И ние все още се кърмим и не ми е дошъл цикъла.
Искам да ви почерпя по случай именния ден на моята малка принцеса.А също честит имен ден и на Мони на Васи.

# 82
Тинче,Васи -честити ви именници-живи ,здрави и с много любов да ги отгледате. Heart Eyes

# 83
  • София
Здравейте,
Честит Рожден Ден на Ахони и Мегито! Да сте много щастливи ,момичета!

Ето малко морски поздрави от нас:
http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.20381230

Peace Да - аз  Mr. Green

# 84
Много благодаря на всички за хубавите пожелания!!!!Дано на всички дечицата да са живи и здравички това е най-големият подарък за една майка!Нооооо да ви се похваля малката ми принцеска като е кърмих сутринта забелязах че зъбчета се подават вече направо неможах да повярвам мислех си че и тя ще ги изкара след 11 мес а то изненадка.Относно цикъла аз все още нямам обаждане а корема понякога така ме преболява все едно ще ми дойде но уви така съм от 1 мес с временни болки.А май е време и за профил преглед при гинеколога но ще чакам мъжо да излезне в отпуск че да пази малката!

И отново на всички празнуващи рожденници и именници  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 85
АХОНИ, МЕГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, пожелавам ви да бъдете обичани и ценени от хората около вас, здраве и много положителни емоции.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug
Честити месечинки на всички бебоци и честити именици  Hug Hug Hug

Мама Да, ти се появяваш за части от секундата и изчезваш - липсваш да знаеш Hug Hug Hug Hug
Звездичка  Hug Hug Hug Hug поздрави Бобита от мен  Hug Hug Hug
4елси
честито Ви зъбче... Направо ти се чудя как се справяш, честно, аз с едно не мога да успявам, но както казва една мама с която излизам "Натали, ти искаш всичко да е идеално, я я карай по-яваш, яваш, че ако не сготвиш, мъжа ти ще яде яйца, какво пък толкова...." Но когато човек има изграден начин на живот е трудно да се промени....

Момичета, исках да поздравя тези, които се завърнаха след летните скитания.... И аз като 4елси имам зимен гардероб от лятото, че пазаря за след 3 или 6 месеца винаги и имам доста дрешки, но пак ще поръчам от Mothercare и Next мисля, но чакам да мине Август, че мъжа ми ще ме убие колко съм изхарчила, да внесе по кредитна карта и наново.... Някак си се успокоявам като изхарча малко парички, типично женско усещане... Купих фотьойл на Деляна и кош за играчки и няколко играчки вчера след обед от Jumbo и малко книжки, че трябва вече да започна да и чета, не че разбира нещо, но и са интересни картинките, заглежда се... Фотьойла е удобен, защото сяда и си играе, естествено за не повече от 15 мин, но и това е нещо, все пак 15 мин не мрънка.... Но и това ще бъде докато и омръзне... Нашата всекидневна е 45 кв, имаме 2 дивана и навсякъде е пълно с нейни неща - люлка, шезлонг, активна гимнастика , сега и фотьойл и я местя през 5 мин , от едно място на друго, тъкмо се размрънка и хайде на люлката, после на акт.гимнастика и така въртя, но си е цяло приключение с нея... Сигурно ще свикна с това непрекъснато мрънкане, но направо ме хващат лудите понякога, чак и се развиквам и после плача с нея, извинявам и се, а не искам да си изпускам нервите така...

ето на, казах го.... Извинете, че ви натоварвам...Но съм дълбоко наранена...

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 14:48 от Nataly Ivanova

# 86
АХОНИ, МЕГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, пожелавам ви да бъдете обичани и ценени от хората около вас, здраве и много положителни емоции.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug
Честити месечинки на всички бебоци и честити именици  Hug Hug Hug

Мама Да, ти се появяваш за части от секундата и изчезваш - липсваш да знаеш Hug Hug Hug Hug
Звездичка  Hug Hug Hug Hug поздрави Бобита от мен  Hug Hug Hug
4елси
честито Ви зъбче... Направо ти се чудя как се справяш, честно, аз с едно не мога да успявам, но както казва една мама с която излизам "Натали, ти искаш всичко да е идеално, я я карай по-яваш, яваш, че ако не сготвиш, мъжа ти ще яде яйца, какво пък толкова...." Но когато човек има изграден начин на живот е трудно да се промени....

Момичета, исках да поздравя тези, които се завърнаха след летните скитания.... И аз като 4елси имам зимен гардероб от лятото, че пазаря за след 3 или 6 месеца винаги и имам доста дрешки, но пак ще поръчам от Mothercare и Next мисля, но чакам да мине Август, че мъжа ми ще ме убие колко съм изхарчила, да внесе по кредитна карта и наново.... Някак си се успокоявам като изхарча малко парички, типично женско усещане... Купих фотьойл на Деляна и кош за играчки и няколко играчки вчера след обед от Jumbo и малко книжки, че трябва вече да започна да и чета, не че разбира нещо, но и са интересни картинките, заглежда се... Фотьойла е удобен, защото сяда и си играе, естествено за не повече от 15 мин, но и това е нещо, все пак 15 мин не мрънка.... Но и това ще бъде докато и омръзне... Нашата всекидневна е 45 кв, имаме 2 дивана и навсякъде е пълно с нейни неща - люлка, шезлонг, активна гимнастика , сега и фотьойл и я местя през 5 мин , от едно място на друго, тъкмо се размрънка и хайде на люлката, после на акт.гимнастика и така въртя, но си е цяло приключение с нея... Сигурно ще свикна с това непрекъснато мрънкане, но направо ме хващат лудите понякога, чак и се развиквам и после плача с нея, извинявам и се, а не искам да си изпускам нервите така...

А вчера вечерта станах свидетел на нещо изключително неприятно - с родителите на мъжа ми говорим по скайп вечер понякога, не бяхме говорили дълго време, всъщност от както се прибрахме от Варна преди вече 3 седмици и вчера вечерта те звънят, вдигам аз и насреща ми сестра му и майка му - говорим, той говори и показва Делянка, а аз естествено свалях пране и бърсах прах в спалнята и уж вече свършват разговора и мъжа ми не изключва скайпа, чака те да го изключат, а те навярно също чакат мъжа ми да го изключи и какво чуват ушите ми от устата на сестра му: Оная май се сърди, изобщо не говори с нас, само брат ми говори... А майка му отговаря: Много важно, да се сърди като иска.... и явно разбраха, че не еизключен скайпа и връзката прекъсна....Направо не можах да повярвам на ушите си. Взех си детето и отидох в спалнята.. Мъжа ми не реагира изобщо, мисля че и той не е очаквал такова отношение към мен.... После когато Делянка заспа само ми каза, да не се разстройвам, и че щял да говори с майка си.... А аз му казах, че ако говори с нея за това, повече никога няма да стъпя в тях.... За мен отношенията с неговите родители и сестра му приключиха, плаках цяла нощ, не искам да го споделям с майка ми, за да не я тревожа, какво би могла да направи само би ме успокоила.... Не зная, сигурно с времето болката ми ще стане търпима и ще се опитам да забравя, въпреки че се съмнявам.... Не очаквах омразата към мен да бъде толкова голяма, все пак аз съм втори брак, те не са харесвали първата, залъгвала съм се че мен ме харесват, че поне малко ме уважават за това, че сина им стана отговорен и постигна доста в професионален план, защото все пак аз го тикам напред и му помагам и го подкрепям и го карам да работи върху себе си и го стимулирам да се развива, а те знаят това, знаят, че аз съм в основата на неговия успех.... Но явно истината е друга.... Болно ми е, няма смисъл да плача, въпросът е защо, какво им направих, какво, обидих ли ги, какво.... Едва ли обаче мога да намеря отговора....

ето на, казах го.... Извинете, че ви натоварвам...Но съм дълбоко наранена...
Не се тормози Наталиа важно е вие двамата да се разбирате ако не ги виждаш често по добре забрави тази непрятна случка

# 87
Към Nataly Ivanova скъпа като чета тези редове направо ти съчуствам и неможах да се сдържа да не ти пиша.Ти плачеш за това а аз какво да кажа като моето СВЕКЪРВИЩЕ не е идвала изобщо да види Цвети а е вече на 6 мес.По нейна вина със съпруга ми се разведохме преди 3 год и 4 мес след развода той дойде да ми плаче на вратата да се съберем ходеше на работата на баща ми да го моли да ме убеди.Когато отидох да си прибера багажа от дома ни който двамата обзаведохме тя беше изхвърлила на улицата дрехите ми и на СОБСТВЕНОТО СИ ВНУЧЕ.Тогава се заклех че те не съществуват за мен!!Но склоних да се събера със мъжо зареди голямата щерка нооооооо в МОЕТО ЖИЛИЩЕ.Вече 3 год си живеем СТРАХОТНО а появата и на малката принцеска ни сплони още повече така че не съжелявам за този път на живота ми.Просто ми стана жал че съпруга ми се обади първо на нея като се роди малката а тя изобщо не я отрази и той се чустваше отвратително но това го накара да отпише майка си като отношения помежду им.
  Така чеееее не го мисли толкова свекърва майка не става и снаха дъщеря не става!!!Е от мен  Hug Hug Hug а за бебо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 88
Привет от нас Simple Smile
Едва смогвам да ви прочета. Но ще се опитам да съм по-редовна вече Simple Smile
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ И МЕГИТО...
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СИМОНА НА ТИНЧЕТО И НА МОНИ НА ВАСИ

Със закъснение - честит имен ден на вчерашните именици! (И аз като мама_Ив не разбрах, че е празник 30 август).

Натали Иванова, искрено ти съчувствам. Въздръжам се да давам съвети. Но вярвам, че ще се успокоиш бързо. Все пак най-важните за теб хора са детето и любимия мъж. А нали знаеш, че за злобата почивен ден няма.

Това е засега от нас.  Hug

# 89
ох, мерси Hug Hug Hug Hug аз не плача вече, няма смисъл.... но бях шокирана, те не са показвали с нищо че може да имат такова отношение, явно са добри артисти...благодаря ви момичета..... може да изтрия поста, че да не го прочете някой случайно..... Но имах нужда да го изрека....

Общи условия

Активация на акаунт