Лятото си тръгва вече, зъбки вади мартенско човече(8)

• 25 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Добро утро, днес пак се очертава не благоприятен за разходки ден. Вчера излязохме с бубката за 40 мин. и на мен ми замръзнаха ушите. Тя току що заспа, е преди 10 мин де, яде в 9 часа, спа до 8 часа, абе злато дете, като изключим мрънкането, ама не може без него.  Heart Eyes

# 662
Здравейте! Hug

Ето ни отново и нас, след дългата ваканция, която направихме! Надявам се, че не сте ни забравили! Simple Smile
През лятото опитвах да надничам понякога във форума, но доста пътувахме и не успявах да прочета много!
Като се прибрахме пък ни изгърмя компютъра и докато купим нов мина известно време, така че имам много да наваксвам.

Иначе при нас най-новото е, че Павел вече е с 4 зъба и му растат още два!
Все още се борим с коликите, но явно и при него ще продължат докато се кърмим. Захраних го на 6 месеца и тъкмо беше проял що годе добре, покрай новите зъби отказа всичко и пак мина почти само на кърма. та сега отново се борим с пюретата.
Иначе е много усмихнато бебе, вече седи стабилно и много обича да си играе с играчките на пода, а когато иска да се придвиже го прави с въртене или се избутва с ръце назад.
Все още се буди по 5-6 пъти през нощта, така че не мога да се похваля, че съм се наспала, но се надявам един ден и това да се случи.
Сега ви оставям и отивам да чета за новите подвизи на мартенските бебоци!

Хубав ден на всички! Hug

# 663
добър ден мами.
вчера исках още да пиша ама с тоя скапан нет се отказах.
честити месечинки на бебоците-здрави и послушни да са.
ние вечер много се въртим.ставам по 56478 пъти.
иначе като цяло михаела си ми е будно дете.майка ми се опита да и каже че е палава,ама какво значи бебе на 6-7 м палаво. Laughing
просто си е живичко дете и иска всичко да види и пипне.доста е любопитна.
и тук вали дъжд ,и засега отлагаме разходката,но ако спре и леко напече веднага ще излезем.
аз си гледам сама Михаела,понякога я оставям за малко на баба ,колкото да изчистя.ама тя михаела е в количката в двора и гледа кучето.не ми тежи да си се гледаме сами.радваме си се една на друга.а и каката е вече голяма и помага по малко.
абе Кармен всеки път като ти гледам авататра и си мисля за Вини и колко многооооооо ми харесва.даваш ли го за варненски зет.да ти е жив и здрав,много ми е сладък.
отиваме да ядем че подивяхме.

# 664
Здравейте и  от нас Hug.Моите зверове заспаха,немога да повярвам.По  принцип ако единия спи другия е буден и  мрънка smile3515Ние вече имаме проходилка и Велислав успя да и разкаже играта newsm62,вече не  свири.Все още нямаме зъбчета.Две нощи подред спят спокоино.изопщо  немогат да стоят стабилно,клатят се като патета Laughing.В събота ги кръстихме,Мария рева много,а Велислав риташе на попа книгата.това е от нас ставам че Велислав се събуди. Hugна всички.

# 665
  • София
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията!  Hug

# 666
Здравейте, черпим за 7-ма месечинка, вече сме голям, усмихнат, строен, гласовит и все още беззъб мъж!  hahaha Бъкаме от енергия, викаме като за световно, но още нищо смислено не сме казали, освен едно "Га". Като знам как се заглежда в клиповете на лейди Гага, почвам да ревнувам, че казва Га, а не Ма!  Mr. Green

Честити месечинки на всички бебченца родени на същата дата като нас! Да са ни живи и здрави дечицата. newsm51

krasita1 Много сме поласкани и благодарим, че ни харесвате. Ами ще го дам, защо да не го дам, стига да си заслужи сам момата  smile3503 Няма на момите англичанки да го давам, те не са ни по сърце, само на мома българка  Mr. Green

Аз тръгвам по задачи днес, на всички - весел и хубав ден!  smile3525

# 667
Здравейте, минавам да почерпя за 7-мата месечинка на Миша.  Всеки да се почувства почерпен с това, което предпочита. А, аз ще си хапна пак тортичка, както всеки месец, за здравето на слънчицето ми, а и нали си умирам за сладко. Честито и на всички наборчета, родени на 5-ти.   bouquet
Вече сме с обици. Мина много добре, вчера взеха да ме плашат, че щяла да плаче, ама не. Е плака, но по-малко, отколкото при ваксина. Стана бързо, с пистолет, за 1 мин. работа, все едно две обождания с игла. То моето момиче е мъжко момиче  Grinning

# 668
  • Враца
Влизам само набързо.
Честити месечинки на всички да са живи и здрави и много игриви.
И сега да се похваля,по точно да похваля Ичка-НАЙ-ПОСЛЕ ПРОЯДЕ С ЛЪЖИЦА
Ей ама съм много хепи,изяде детето половин бурканче с оризова кашичка с малко банан вътре newsm44 newsm44 newsm44
Стискайте палци да продължи да яде с лъжица и да не е инцидентен случай.
lapiovra я кажи техни обички ли ви сложиха или ваши.Защото мисля да водя Ичка да и сложа обички.Ние имаме златни бебешки халки,ама се чудех дали ще и сложат направо тях.Забравила съм на голямата дали не сложиха техни newsm78

# 669
  • София
здравейте, честити месечинки на всички бебчета.
Вики е 8700 (100 гр по-малко от на 5 месеца)  и 69 см. Вече е почти в норма. Аз обаче съм болна и увасно ме боли гърлото и главата. Днес Вики яде броколи и не ги хареса, но като добавих картоф и морков си изяде всичко.
Вени, мисля, че техните е по-добре. Златото не е подходящо за носи дупки. ПО-добре да бъдат титанови,

# 670
  • Враца
Ахони то хубаво да са техните ама доколкото знам тук във Враца слагат такива които са минати само на златна баня,а не титанови newsm78.Аз затова се чудя какво да правя

# 671
Вени, сложиша техни, мисля, че е по-добре и минимум 1 месец ще е с тях, може и повече. Тя мацката , която и ги слага ми е позната и каза да не бързам, дори и повече от месец да мине е по-добре.
Браво на Ичка  Hug
Забравих да пиша за залъгалката, някой питаше. Ами ние от втория ден сме с нея и ни е неразделен другар, не заспива без нея, многоооооо рядко, 1-2 пъти в количката е заспивала без нея. През ноща я изплюва. Ако не и я слагам бързо тиква палеца, а ме е страх да не почне да смуче него. Не се отказала да суче, дори в началото в болницата много и се радваха, че цокала биба и било добре за развиване на сукателния рефлекс, но те нашите вече са големи, но не знам и аз как ще я отказвам от тая биба  ooooh!

# 672
Здравейте,  Hug Hug Hug Hug Hug
само минавам да се отчета, че съм си ве4е в Пловдив Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 673
Здравейте и от нас!

Честити месечинки на бебчетата!

Ahony, съжалявам, че си болна Sad Дано да се оправиш бързо! Ние тези дни пропускаме разходките в парка, защото вали, но се надявам скоро да се видим! Целувки на сладката Вики  Hug Радвам се, че добре върви захранването при вас!

Blackangel, бързо оздравяване и на теб!

veni_sasi, браво на Ичка, дано да си хапва и занапред с апетит с лъжичката Simple Smile

krasita1, също обмислям да въведа глутен с бисквитките на плазмон, другата ми опция е био 7 зърнена каша на Милупа, която също съдържа.

Hug за всички мами!

Още не можем да се похвалим със зъби, но и това ще стане :–)

# 674
Здравейте,маминки. Само чакам тати Ванчо да отвори вратата и да връча малките, да да ви  видя.
Благодаря за пожеланията. Стахотни сте Hug
Честити ви месечинки, зъбчета, обички, да сте ми живи и здрави. Hug
Другия петък ще ходим в болницата, където ни правиха  Joy Отдавна искат да ни видят. Ще им занесем една статуетка на мама с две децица, много красива и да кажем колко много им благодарим.   bouquet
Натали, щом сте в Пловдив посетете ресторанта на татко (рибен р/т). Знам, че бебка обича рибка. Joy Joy Това в кръга на шегата. Ако желаеш координати ще ти дам. Баща ми си е готвач и храната е прекрасна.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт