Лятото си тръгва вече, зъбки вади мартенско човече(8)

• 25 363
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Цвети, добре си си дошла  Joy. Добре е, че не ни забравяш. Hug
Венито,  Hug
Тейстито, браво на детето, казах ти аз, че трябва да е гладно. JoyЧестита ви месечинка. Hug

# 646
Здравейте майчета,
Не съм ви навестявала от доста време, но този път си имам доста извинения.Преди поне ви препрочитах,а сега и това не мога да правя.Първото е, че съм на един измислен интернет доставчик, като вали дъжд или има буря нямам интернет по една седмица и все някакви аварии по трасето до мен,ако не бях с договор към тях досега да съм ги разкарала отдавна.Направо съм им бясна вече като ми видят номера и не ми вдигат, защото знаят, че ги чака скандал  smile3511.
Второ, защото напоследък все боледувам, явно от кърменето ли от какво имунната ми система е отслабнала и само някой да кихне покрай мен и аз вече съм болна. Първо бях с тоя гадния вирус с висока температура и разстройство и се влачих една седмица почти десет дена така, а сега от една седмица съм с другия вирус пак с температура,но с болки в гърлото, хрема и магарешка кашлица.
Добре че засега Марти крепи положението, но той пък е с други оплаквания от месец и половина насам неспи въобще спокойно и пълноценно през ноща. През деня е все едно друго дете радостен,щастлив по цял ден е хиперенерхичен,играе, хапва поспинква всичко е ток и жици, но вечер след като го изкъпем с баща му и го нахраня към 21 заспива и като започне едно будене след полунощ ама през 30 минути със страшен писък и рев до захласване,какво ли не му давах и какво ли не правих водичка,залъгалка, гушкане говорене,слагах го няколко вечери да спи при мен на спалнята,но без резултат и накрая пак се върнах на нощното кърмене стигали сме до 6-7 хранения по десетина минути,както си яде през деня, давах и панадол, но без никакъв ефект.
Питах миналия месец педиатърката ни и тя каза да не са колики,защото точно тогава ми бяха първите опити да му дам зеленчукови пюрета,спрях му ги за 5-6 дена,но и от това нямаше резултат.А си расте и е здравичък, даже доста вече е към 9250 и е 75см.,предимно на кърма е имаме с голям зор две яденета с зеленчуково пюре по половин бурканче и после пак дохранвам с кърма. Видимо му няма нищо.
И така в комбинация на моето боледуване,нощно дежурство и всички останали домаши ангажименти форума малко ми остана далечен. Надявам се всички да сте добре бебочетата също.
Честити месечинки днес на порасналите сладурковци. Голямо гуш от мен и извинете,че ви се наоплаквах.

# 647
4elsy и  Tasty Честити месечинки на мушмороците..Да са живи и здрави.... smile3525

# 648
Здравейте маминки  Hug
Честити месечинки на всички бебчета и по специално , на Ицко и Филипчо   bouquet Hug
На всички с нови зъбчета   bouquet
И всички ,които са имали или имат повод  за празнуване   bouquet
Ами това е за сега , ако остане време ще ви чета  Hug Hug Hug на всички

# 649
Честити месечинки на бебоците,
Челси,на теб голямо гуш,
имам съседка с близнаци-момчета....,
колко е трудно ,не е истина....

Лека вечер

# 650
  • Враца
Набързо да кажа на Елзас за белега от БЦЖ,не се притеснявай ,че нямате такъв.На големия ми син така и не му се появи белег.Направили са му за тези 11 години може би  11 мантута и всичко е ОК ,но белег няма.Аз също нямам.Така,че не се притеснявай,ще ви дадат направление за манту и ако всичко е наред няма да бодат детенце пак.Дано съм ти била от полза.Извинявай,че чак сега отговарям обаче моята палавница ми дърпа тока Mr. Green.Друсаме се на краката си нонстоп,иска всичко да види и да пипне(съответно да лапне) и вкъщи е цирк,а аз съм главния клоун.
Лека нощ момичета

# 651
Честити месечинки на Дани, Ицко и Филипчо!!!   bouquet
 Hug Hug Hug от мен и Миша
Стискайте палци утре пробиването на ушите да мине безпроблемно и по-безболезнено!!! Ще дам отчет утре вечер
Лека и спокойна нощ!

# 652
Здравейте!
Честити месечинки  на Ицко и Филипчо и на Дани, Елица ,Кристиян ,Емилиана, Симона
Да са живи и здрави:))
 Hug Hug Hug за всички:)

# 653
здравейте момичета.
честити месечинки на бебоците,живи и здрави да са ви.
моя тъп интернет е много бавен и при лошо време се скапва.не ми зарежда страниците,чакам по сто часа и се изнервям и нищо немога да видя в интернет.само скайпа ми е наред и картите ми  Laughing там разпускам вечер.
чета че коментирате обичките.аз съм решила другия месец ( живот и здраве ) .михаела на 8 ноември има имен ден и съм решила за празника да и ги пробия.на каката и ги пробих на годинката.добре го понесе.но и моите са пробити като бях вече по голямо дете и си спомням много добре и си ме болеше.
коментирате и вигантола-моята лекарка каза да го спирам ,защото нашата фонтанела е почти затворена.аз знам че се затваря до 2 г. и не е мн хубаво да се затваря мн рано.заместват с деавит,но най-добре да ви посъветва педиатър.
за захранването-тя луда работа.има деца които си хапват и такива които по малко ядат.каката ми беше от така наречените злояди деца-но никога не съм я насилвала,колкото толкова.
михаела засега е от лакомите деца,но и тя си има предпочитания-не харесва пюретата на хип.обожава тези на гербер ,а пробвах и тези на сънвал.засега ги яде.
аз вече въведох глутена,с бисквитките на плазмон.слагам и в плодовото пюре или в кашата .и много скоро ще дам попара,дано да и хареса.

# 654
Tasty, 4elsy Честити месечинки, да са ви живи и здрави бебенцата! Челси, вие вече сте много пораснали, батковците сте тук, имате ценен челен опит  Grinning  smile3525

# 655
Привет мами! по диагонал зърнах малко информацийка.
Първо честита месечинка на хлапетата на  Tasty и 4elsy  bouquet Ние мислим да ходим на разходка, че вчера беше голямо мрънкане. Дъжд, сняг, излизаме  Simple Smile Все още сме само кърмачета, не щем и туй то. Ще видим докога. Сега е наред да пробвам с печена/варена тиква. За обеците и на мен ми се иска, но на баба ми друго детенце и е скъсало ухото като е дръпнало обецата и ще чакам да попораснем, че много ме е страх от това.
Tasty, чета, че имате напредък в захранването, дано!
lapiovra стискам палци, пиши плачка ли?
Blackangel , съчувствам ти, мила. Пиеш ли нещо за укрепване на имунната система? Дано  започнете да спинкате повечко нощем, но засега, наистина ще е по-лесно да спите заедно. Ние се храним нощем по няколко пъти и сутрин не е гладна. Свиква се и е много миличко как ме търси заспала. Grinning
Цветослава, добре, че се появи, ама наистина много весело у вас.
Който пазарува от Мадъркеър /Марисса, Натали/, разбрахте ли , че вече не доставят за Бг, само чрез посреници. Проверих, по пощата е суперскъпо над 100 лири. Споделете от другаде ли пазарувате, или с посредник? Аз разглеждам сега M&S
Лек ден!

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 09:02 от Mama Da

# 656
Добро утро и честити месечинки на бебчетата но този ден включително и на моята принцеска! newsm51  ura
Ние продължаваме да си ставаме по 100 пъти на вечер  Shocked и така се върти нощем като шило.Днес ще ходим да ни слагат хепатитната и край спокойствие вече поне до 13 месец.Дано повече принцесите ми да не се разболяват че попрепатихме и тази хрема много упорита бе.Днес ме чака мнооооооого работа и скитане та малката ще я гледа баба.Още от сега ме моли рано да се връщам че незнае как ще издържи много ми е била лошичка ами аз какво да кажа направо ми стопява лагерите  Crazy

Поздрави и много усмивки в мрачният и дъждовен ден!!! Hug Hug Hug Hug

# 657
megito_vc "лошичка" ли е казала баба и? Аз тази дума не позволявам да я казва никой за детето ми. Може да е пъргава, жилава, любознателна, любвеобилна и да търси внимание, но не и лошичка. Ами кажи и, че така са здравите и будни деца. Също не обичам думата "не" и се дразня, когато викат на детето "не това, не онова". по-добре ще е "вземи това , вместо онова, пълзи натам, вместо насам и т.п." Спомням се как се късаше от болки заради коликите, и майка ми викаше, че е лошичка или сме я разгледали и е добре да я оставим да пореве. Всеки са го боляли червата при разтройство например и знае какво е. Затова ли съм я родила, да я оставя да реве като я боли? Е затова не и давам да гледа детето. В интерес на истината, мисля че се опитва да се промени, но по-скоро за да ми угоди, не мисля, че ме разбира и одобрява. И аз да се наоплача пък.  Wink

# 658
Добро утро!Честито на месечинките първо Hug
Днес е ужасен ден мрачен и студен явно и ще завали Sad.Явно е че няма да излизаме.Уговорих се сестра ми да дойде да я гледа,а аз да отида да и взема кухнята.Сега съм я сложила за малко в паяка и и дадох да си смуче една бисквитка-цялата е омазана,но е много щастлива Grinning.О то дори леко превалява ей сега видях.Дано да се оправи тези дни.Иначе май няма какво да ви се похвалим.засега чао от нас.

# 659
Mama DA аз не и се сърдя на моето маме.Просто Цвети ми е само в ръцете и постоянно се върти а майка ми има проблем с ръката и при натоварване и изтръпва и отчуждява така че за нея това си е цяло изпитание.За 7 месеца са ме сменяли в гледането не повече от 2 часа и да ти кажа не ми е тежко.При голямата много имах нужда за себе си но сега ми е супер интересно и забавно.Страхотно е да имаш дете коеето само се врътка изпъва иска всичко да докосне да го опознае и тн вярно изморямащо е но мисля че едно тромаво и мързеливо бебе повече ще ме изморява психически.Абе весело да е Hug Laughing

Общи условия

Активация на акаунт