Лятото си тръгва вече, зъбки вади мартенско човече(8)

• 25 464
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте мамчета,

аз нямам време за нищо... Ох,

Честити месечинки на всички бебоци.

Елзас, добре е Вики, 7300 - браво..... Но защо пак е болничка????? Аз обличам Деляна доста, дори ми се карат други майки, но толкова се страхувам, да не настине, че предпочитам да е облечена отколкото болна....
Елена 665 къде си?????
мама Да, На нина - ти само минаваш като хала, Eniq също и някои други.....
То май и аз ще съм така, че все по-трудно ми става да се справям, а и като излезна за 2 часа и половина сутринта и съвсем закъсвам с времето.
Бягам.... Прегръдки за всички малки и големи  Hug Hug Hug Hug Hug

# 346
Здравейте мартенски мамчета!И ние сьс Йоана се записваме при вас ако може.Вчетвьртьк-16.09 става на 6 мес.Ще ми е приятно да чета за вашите бебчета и да си споделяме радостите и тревогите свьрзани сьс това шастие-ДЕЦАТА! Hug

# 347
elzas - Относно взимането на урина - след няколко неуспешни опита с едни пликчета за тази цел, които продават в аптеките (въпреки, че при момчетата си мислех, че е по-лесно), сложих памук в памперса (по препоръка на друга мама) и след като се изпишка изстисках памука в контейнерчето.

Можеш да се консултираш с педиатърката ви дали така е ок.

Желая щастие на всички!  Hug

# 348
Искам да ви попитам как да сложа рожденната дата на моята принцеса че не мога а искам и тя да се вижда от останалите че пораства.Извинявам се за отклонението и благодаря на тези които ще ми отговорят

# 349
  • Враца
Здравейте пак мамчета.
tihi4ka кажи кога е родена ,колко кг и см и аз ще те допълня.Това става само от общия ник и парола.Ти сама няма да можеш Peace

# 350
Veni_sasi, може ли а допълниш и моята кукла? Казва се Влентина, родена е на 15.03, 2600кг, 49 см. БЛАГОДАРЯ!

Честити месечинки на всички сладури днес.

# 351
здравейте мамита

много нови мамита,добре дошли от нас  bouquet

честити месечинки на всички които съм пропуснала досега и по специално на ичка на вени-саси Heart Eyes.честити празници и на останалите които са имали поводи  bouquet

специално честит първи учебен ден на мама ив.сигурна съм че ще си много добра студентка,възхищавам ти се.
евче и ние имаме такава диагноза атопичен дерматит,въпреки че си мисля че  не е това,но ако е дано го израстне.а вие как сте оправяте ли се,с какво мажеш? Hug
натали миличка,наистина ама наистина не ми остава много време.краско напоследък е много кисел и неме оставя и да спя.вчера цял ден имаше разтройство и сутринта даже се събуди в 5 и напълни памперса и естествено като станах да го мия и се разсъни,та си играхме,люляхме и т.н. засега го отдавам на зъбките,въпреки че венците нито са му бели нито потдути но знам ли много мрънка... Tired Tired
елзас милото детенце,дано да не се разболява и да се оправите бързо,много ми е жалничко за вас,като знам какво е Hug Hug Hugот мен и краско.
бразил страхотен е сами,толкова е подвижен и толкова сладко се усмихва под биберонката. Hug
аз също го слагам краско вече в проходилката,но за момиченцата съм чула че малко повече трябва да се пазят заради таза,пък знам ли,всяка мама си знае най-добре Peace
магдалин голямо сладурче си имаш Hug
аз пак съм набързо и ако съм изпуснала нещо се извинявам,но отивам да се паркирам на спалнята че не се знае моя мишок с какво ще ме изненада тази вечер Rolling Eyes
лека и мека Hug Hug Hug

# 352
Здравейте момичета Hug
Честит празник на всички именници днес  bouquet
Честити месечинки на бебчетата Heart Eyes
Разглеждах албумчето със снимки, че рядко разполагам с това време /вече надявам се ще имам повече време, че баткото от вчера тръгна на градина/. И струва ми се познавам Натали Иванова, ама трябва с нея да се доуточним дали не се бъркам Peace Не мога да повярвам, че пишем тук от толкова време, а едва днес обърнах внимание ooooh!
Иначе, Ева си има първото зъбче от вчера tooth
Целувки за всички мъничета, с пожелание за по-малко боледувания Hug

# 353
  • Враца
Здравейте момичета.
Минавам набързо да поздравя Малкия и Големия Краси на мама Ения  послучай именния им ден,също така и Красита1,Тасти0703,Кръстиян на мама Феникс и всички други които празнуват днес.
Да сте живи и здрави имноооооооооооого щастливи.Да прославите името си. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Така  и не на последно място да почерпя за моя мъж който също има имен ден ,да ми е жив и здрав. newsm38  bigdance2  ura
Айде бягам да оправя Ичка за разходка,защото времето  е невероятно

# 354
  • Враца
Здравейте мамчета. Аз на галоп прегледах малко от писаното. Честити месечинки на бебоците от вчера и от днес и специално на Ичка. Честит имен на ден на именниците днес. Да сте живи и здрави и с гордост да си носите имената. Вени честито специално на твоя Краси. Весело празнуване. И ние ще излизаме по задачи днес пък и времето разкош ама съм толкоз тутава напоследък че по рано от два не мога да се оправя. Дано се засечем поне по едно кафе да изпием. Добре дошли на новите мами. Радвам се че ще има още мамчета с който да споделяме и да се подкрепяме. Милички нямам време за нищо. Домашни тревоги за щастие не с дребо ме тровят тия дни. То аман дето се вика дано се махнат вече тези проблеми и да ми олекне че ми писна вече да н еспя от тях и да побелявам. Болничките дасе оправят бързо. Голямо гуш на всички от нас със Сами и целувки по зъбатите муцунки.  Hug

# 355
Здравейте и от нас  Hug
Минавам на бързо да честитя месечинките на Владимир на мама бадем,Марио на мама Bibata74   bouquet
Здравейте момичета.
Минавам набързо да поздравя Малкия и Големия Краси на мама Ения  послучай именния им ден,също така и Красита1,Тасти0703,Кръстиян на мама Феникс и всички други които празнуват днес.
Да сте живи и здрави имноооооооооооого щастливи.Да прославите името си. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Така  и не на последно място да почерпя за моя мъж който също има имен ден ,да ми е жив и здрав. newsm38  bigdance2  ura
Айде бягам да оправя Ичка за разходка,защото времето  е невероятно
Пресъединявам се и  от всичко по-по най  Mr. Green  bouquet
Бягам да готвя и да излезнем малко на разходка преди лекции  Hug
Слънчев и усмихнат ден  Grinning

# 356
Здравейте и от нас Simple Smile
Ние бяхме на педиатър днеска сутринта...
За 20 дена сме пораснали с 2 см. ръста ни е 67 см., и сме качили 490 гр. newsm44 не мога да повярвам тежим 7230. Това си е постижение при положение че предния път за месец яхме качили само 100 гр. Биха ни втората хепатитна ваксина, взеха ни кръв. Относно урината опитах вчера с колектор не се получи. Затова днеска и изчишках в една много добре измита чиния за супа Grinning.. мъжа ми като видя какво правя сутринта умря от смях Laughing. Доктора обаче каза да увеличим вигантола Rolling Eyes от две на 3 капки дневно и сега се чудя дали да го увеличавам или не...
От днеска ще почвам да давам и телешко. Иначе драмата с млякото продължава, не ще и не ще Sad пробвах всичко и не се получава. Та сега практикувам по следния начин всяко хранене е с пюре и вътре разтварям АМ по 90 гр. на обяд давам каша направена с АМ и така. Това е от нас, много целувки от нас и честито на всички месечинки да са ни живи и здрави Hug

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 15:06 от elena665

# 357
здравейте и от мен.и аз се присъединявам към пожеланията на бебоците за техните месечинки и за всички именници днес-много щастие и усмивки.
аз също да почерпя днес за именния си ден,макар и виртуално.
айде ще се храним с Миша и изчезваме на разходка.
 Hugза всички ви.

# 358
Честити месечинки на всички пораснали бонбончета, които празнуват вчера и днес! Честито и на майчетата им, и на татковците също! smile3501

Mama Iv - Честита Нова Учебна Година!  newsm74

daniela197878 - Здравей и от мен! Да са живи и здрави бебенцата ти! Прочетох, че синът ти ми е адаш и се развълнувах Joy

Челси, вие цели 4 зъбчета вече имате, честито! Ние още нямаме никакви зъбета. Много го мъчат тези зъбки, вече трети месец, а не излизат. Този уикенд ще си вземем и ние някаква проходилка, за да не възпитавам мързел у детето  Naughty Мисля, че е готов за нея. Все пак може и до ортопеда да отидем на консултация.
Има и малко запек, но не обича пюре от сини сливи, някой има ли с такъв проблем?

Ения, Челси, Нинчу, Вени, Натали, golddigger, krasita1, Стелее, Бони, moon, ...и всички останали мами, извинявам се, че не изреждам всички поименно, пожелавам ви топла и слънчева есен  sun

# 359
Здравейте майчета, ние днес като че ли сме по-добре да чукна на дърво. През нощта имаше температура, но днес не - въпреки това ще продължа да й давам сиропа, който педиатърката ни изписа, казва се СУМАМЕД. По-късно пак ще я меря, дано няма вече, че е много тегаво. Утре пак ще пробваме да вземем урина в тея пликчета, които продават по аптеките, защото днес нищо не стана. Кумата ми и тя ми каза че така с памук, но мъжо нали е много учен и вика, че памука не бил стерилен и не можело така. Та ще пробваме утре с това пликче пак и ако вече не стане стерилен не стерилен слагам памука. Няма цяла седмица да се мъча я. Та това от нас за сега. Аз тъкмо си сглобих сега един уред за варене на пара и сега ще разучавам как става, че той ни е подарък за сватбата от кумувете, но чак сега мисля даго вкарам в употреба.

Общи условия

Активация на акаунт