По темата за ваксините то е ясно надали има майка която да не е прочела на 100 места мнения за + и - от ваксините но няма как.Аз все си казвам че ще е за нейно добро но докато минат 3 те дни от поставянето съм като зомби.През нощите и меря темп по 20 пъти и стоя седнала да не би да заспя
Това което ме радва е че ни минаха само във вторник остана хепатитната.Трабваше до сме я поставили този вторник но бяхме хремавки и отказах.Докт ми каза че нямало страшно но съм си патила от такова "няма страшно" с голямата и не ми се рискува.Искам да питам майките на момиченцата мислите ли да поставяте обички?На мен много ми се иска и на голямата не съм и мислила много ама малката е лошичка и малко ме е страх да не ги дърпа.А знам че порастне ли няма да даде поне докато не подмине 6-7 год.Снощи дори говорихме с мъжо че аз сега небих си поставила понеже ме е страх така че добре че мамчето ме е завела малка иначе
Ако се реша от понеделник ще рискувам.Чувала съм че и на по-малки бебета поставят.На Блоговещ. е било най-добре но тогава ще сме на 1 год и борбата ще е огромна.Е чакам мненията ви!Поздрави от нас и
де да можех и аз така но уви.
Аз питах в аптеката и ми казаха, че нямало опасност. Не ми се вярва да е чак канцерогенен... ама знае ли човек. Откъде е тази информация, че е канцерогенен?
Ако ги преследваш с лъжицата няма да стане. Опитай като смесиш зеленчуковите с кърма и с плодови пюрета. 
Започва да прилича на бременните ни темички
Зачекнали сте тежки въпроси за ваксините и се ужасих от вредата на Вигантола. Хич не искам да чета темата за това, към която давате линк. Предпочитам да съм неинформирана по въпроса, така и така вече съм го дала. Въпросът е какво ще давам занапред. Карменче, на теб док ти е казал Деавит, а моята док ми каза, че в Деавит има вит. А, от който расте черепа