*От какво са съставени козметичните ни продукти?*

• 93 760
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Някой да е ползвал този шампоан? Може ли да  дадете информация за състава му?
http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-za-iztynqla-kosa- … -ml-297-3316.html

# 676
CI, винаги те чета с удоволствие  Hug
Понеже стана голяма дискусия с този продукт на Olay да споделя, че и аз го ползвам от няколко дни. Кожата ми изглежда по-свежа и някак обновена, но за значим видим резултат е трудно да се говори все още. Въпреки, че кожата ми не е суха и на мен ми идва в повече да го ползвам всяка вечер. Затова програмата ми е след 3 вечери ползване на правя по 1 вечер почивка с обичайния ми крем на Phytocode, от който вече 4-ти месец продължавам да съм супер доволна.

И аз ползвам този продукт на OLAY от около 20 дена,със смесена към мазна кожа съм,използвам го всяка вечер,при мен няма дискомфорт,не ми щипе,но за резултат все още ще се въздържа да изкажа мнение,защото е доста рано за резултати и впечатления. Peace

# 677
Здравейте, може ли мнение за това кремче за подсичане Sudocrem
Състав:aqua, paraffinum liquidum, zinc oxide, paraffin, lanolin, cera microcristallina, sorbitan sesquioleate, benzyl benzoate, cera alba, benzyl alcohol, linalyl acetate, propylene glycol, benzyl cinnamate, lavender oil, citric acid, BHA.

Ок ли е за бебешка кожа или да го сменям с някакъв био-продукт. Предварително благодаря. bouquet
да си подбутна питането - някой знае ли дали съдържа вредни съставки. Благодаря  bouquet

# 678
  • в 1001-та нощ
Някой да е ползвал този шампоан? Може ли да  дадете информация за състава му?
http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-za-iztynqla-kosa- … -ml-297-3316.html

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-5, Carboxylic Acid, Cocamide MIPA, Sodium Chloride, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Methylparaben, Proctone Olamine, Polyquaternium-10, Glycyrrhetnic Acid, Salcylic Acid, Ethylparaben, Hexylcinnamal, Isopropanolamine, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Fragrance

# 679
  • Sofia
NBM, кой крем  на "Фитокод"ползваш?

Моя свърши преди месец някъде, сега ползвам дневния от серията "Пробиотик" на "Биофреш", но сякаш ми се иска да поръчам отново на "Фитокод".

Ползвам Крем за лице против стареене с матиращо действие.
За първи път с времето ефектът на крема става все по-приятен, вместо обратното - да спира да действа добре на кожата ми, както се случва винаги.

# 680
a.l.e.n.a , мерси, очаквам коментар от компетентните!

# 681
Може ли да  дадете информация за състава му?
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-5, Carboxylic Acid, Cocamide MIPA, Sodium Chloride, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Methylparaben, Proctone Olamine, Polyquaternium-10, Glycyrrhetnic Acid, Salcylic Acid, Ethylparaben, Hexylcinnamal, Isopropanolamine, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Fragrance
Средна хубост противопърхотен шампоан, за тях е важно не само да имат добри активни съставки, но и пенители, които не дразнят скалпа, подхранващи съставки.

# 682
Състав:aqua, paraffinum liquidum, zinc oxide, paraffin, lanolin, cera microcristallina, sorbitan sesquioleate, benzyl benzoate, cera alba, benzyl alcohol, linalyl acetate, propylene glycol, benzyl cinnamate, lavender oil, citric acid, BHA.

Ок ли е за бебешка кожа или да го сменям с някакъв био-продукт. Предварително благодаря. bouquet
да си подбутна питането - някой знае ли дали съдържа вредни съставки. Благодаря  bouquet
изглежда доста приличен, само дано бебо не е алергичен към лавандуловото масълце. даже ми се струва много добър!

# 683

изглежда доста приличен, само дано бебо не е алергичен към лавандуловото масълце. даже ми се струва много добър!

И едно напълно непрофесионално мнение - това е един от най-добрите кремове против подсичане  Peace

# 684
Притесняваше ме течния парафин в състава му, но не съм компетентна в областта. Благодаря за отговорите.  bouquet

# 685
Притесняваше ме течния парафин в състава му, но не съм компетентна в областта. Благодаря за отговорите.  bouquet
Бебешката кожа е много суха и това не е новост за никой. Течният парафин не е препоръчителен за чувствителна и мазна кожа, защото запушва порите. Но той точно така е полезен за сухата, предотвратявайки водозагубата (изпаряването) - оклузивен ефект. Няма друга опасност.

# 686
Бебешката кожа е много суха и това не е новост за никой. Течният парафин не е препоръчителен за чувствителна и мазна кожа, защото запушва порите. Но той точно така е полезен за сухата, предотвратявайки водозагубата (изпаряването) - оклузивен ефект. Няма друга опасност.

Чела съм за течния парафин, че е производно на нефта и е вредна съставка, но незнам доколко тази информация е вярна. Благодаря  за отговора bouquet

# 687
Чела съм за течния парафин, че е производно на нефта и е вредна съставка, но незнам доколко тази информация е вярна. Благодаря  за отговора bouquet
Дал съм информация за течния парафин, що се касае до козметиката. Да, нефтен дириват е. Но категорично не е вредна съставка. Защото този свят се крепи на нефта. Иначе и аспирина е нефтен дириват, дамските чорапогащи - тоже.

# 688
Взех си лосион за обем от марката "John Frieda" от аптека, 16 лв. Отворих официалният сайт на марката и там изглежда по различен начин. Съмнявам се нещо ...  Thinking Ето състава му:
ALCOHOL DENAT, AQUA, PVP, VP/VA COPOLYMER, PEG-75 LANOLIN, POLYSORBATE 20, PARFUM, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, LINALOOL
.... Напълно невежа съм в тази тема ..

# 689
Доколкото знам "John Frieda" не се внася в България, малко съмнителна работа.  От коя аптека го взе?

Общи условия

Активация на акаунт