Чакам есента с черпак в ръка

• 25 285
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Днес пак минах "метър" с готвенето... Обядвахме в "Дивака", а вечерта сме канени на Р.Д. с вечеря.

Пеши, мини утре и през нас да спретнеш лазаня. Ще те взема от работа и после ще те върна  при дечурлята ти във вас Mr. Green

# 676
Днес пак минах "метър" с готвенето... Обядвахме в "Дивака", а вечерта сме канени на Р.Д. с вечеря.

Пеши, мини утре и през нас да спретнеш лазаня. Ще те взема от работа и после ще те върна  при дечурлята ти във вас Mr. Green

Ще ти се Joy Следващия път ще се наканя след минимум 6 месеца! Лазаня в къщи се прави само ако децата (барабар с баща си) са били послушни поне месец непрекъснато! Whistling

# 677
О, щом е такова условието, значи няма опасност аз да се заема с тази толкова претенциозна задача Laughing
Аз съвсем по план ще готвя пиле с грах и картофи, ама още маааааааааалко само да се помоткам и мързелувам! Blush

# 678
Каква е тая клетва  Shocked

# 679

На затвореното общество на некадърните кулинарки Grinning
Аз да ви кажа... влизам в супер маркета преди малко да търся грах - Сторко за каръщина няма Thinking. Чудя се аз какъв да взема, че да не дрънчи като пласмасов, избрах някакъв на Агива (уж е екстра качество). Доволна съм, става за спасяване на положението Peace

# 680
  • Стара Загора
Нищо му няма на зеления фасул ако не е бланширан.
Мия и мятам във фризера. Зимата даже замръзнал го слагам в гювеча.
Става почти седмица не съм готвила.   Mr. Green Първо ме мързеше, после се разболях и мъжото готви   chef
Гледам да добутам до 1.10, че нали ми обеща, че цял месец ще готви и няма да повтаря ястие.  Party

# 681
Става почти седмица не съм готвила.   Mr. Green Първо ме мързеше, после се разболях и мъжото готви   chef
Гледам да добутам до 1.10, че нали ми обеща, че цял месец ще готви и няма да повтаря ястие.  Party
  newsm09 аууу,как го накара?

# 682
  • Стара Загора
Сега се замислих  newsm78, имам някакъв смътен спомен, че мърмореше нещо
против избора ми на меню за деня - това не ядял, онова не ядял, глезотии някакви....
и явно съм смръщила вежди... та се врече, че един месец ще готви той.  newsm68

# 683
Ох, няма ли кой да дойде да сготви и у нас.
Ако знаете колко съм послушнааааааа!
Странна работа: мъжът ми готви чудесно и с удоволствие, но все няма време, че нали много работа, командировки...
Големият ми син също го бива и му е кеф да готви - ама той пък трябвало да ходи на училище и се прибира по нощите...
Само аз съм на разположение, за да приготвям храната на "целия китайски народ", ама мен нито ме бива, нито я обичам тая работа...
Та... Ако някоя се навие да готви и за у нас, обещавам аз да й мия чиниите, например, или някакъв друг вид бартер да си уговорим, а?

# 684
  • Ямбол
И аз днес ще разчитам на съпруга. Скара ще е, но поне няма да ме занимава. Само салатата ще е от мен.

Свекърва ми се грижи за зимнината - прави страхотен кетчуп и люти чушки. За другото нямам претенции, каквото направи - не връщам.

# 685
  • София
Свекърва ми се грижи за зимнината - прави страхотен кетчуп и люти чушки. За другото нямам претенции, каквото направи - не връщам.

Mr. Green  Браво, случила е жената на снаха.

Довечера ще готвя картофена яхния със свинско, но първо трябва да напазарувам. Е-е, много работа стана.

# 686
Майка ми ме хвана на къс пас - в неделя ще печем пипер, да сме готови за зимата Grinning. Опитах се да обясня, че ние толкова и ядем, в частност аз толкова и готвя, ама без особен успех. Нямало да отнеме много, каза - пет или шест часа Whistling

Вечерята ми е за днес е осигурена, една салата ще измисля само и ще щракам с пръсти. Седнах сега да направя едно седмично меню, да няма чудене в последната минута "Какво да е"...

# 687
# 688
Днес мъжът ми ще прави вечерята, как да му откажа Simple Smile

# 689
Какво да му откажеш? Wink

Общи условия

Активация на акаунт