Чакам есента с черпак в ръка

• 25 293
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Днес разбих крем Оле на д-р Йоткер, прибавих кофичка кисело мляко, 1 желатин и стана чудно кремче. Със заквасена сметана вместо мляко сигурно ще е по-добре  Thinking

# 91
Днес разбих крем Оле на д-р Йоткер, прибавих кофичка кисело мляко, 1 желатин и стана чудно кремче. Със заквасена сметана вместо мляко сигурно ще е по-добре  Thinking

Аз правя подобен, като слагам и плодове вътре.

# 92
Аз пък правих бисквитена торта с кремче на д-р Йоткер, ама е някакво ново и не му запомних името  Confused Иначе е с вкус на банан и се прави с прясно, като после се добавя и кисело мляко. Сложих и сладко от ягоди м/у пластовете ама не такова купено ами домашно, варено от свеки в казана на Банкя  Mr. Green Стана супеееееееер!

# 93
  • София
Жена-героиня си ти щом още правиш супички на детето.
Ние сме на суха храна или каквото ядем всички - това и тя.

# 94
Тя е на обща храна от съвсем малка, но си тачим супите, затова  Simple Smile суха храна не употребяваме. Пък и са лесни - режеш и вариш  Mr. Green
Утре съм почивка, мъжът ми днес приготви за обяд утре пилешка супа и пълнени чушки с ориз за вечеря, от мен само шопската Laughing за вторник се връщам да чета темите, дано изкочи нещо   chef

# 95
  • Стара Загора
Извинете, метено ли е из темата или аз не съм се наспала?  newsm78
И у нас мъжът ми беше сготвил. Аз си вях задните части на мотосъбор  Mr. Green
И между другото помагах на мама да прави кисели краставички.

# 96
  • София
Прияде ми се зелен боб. Купих го, нарязах го, нарязах също и лук, морков, чесън, копър и магданоз, настъргах домат. Информирах скъпия, че ми се яде зелен боб и той  ми го наготви. нали ако аз го направя няма да му е вкусен като от мама.
Сложи и месо за него и дъщерята. Много вкусно стана. за утре ще има, дано остане и за вторник.  Laughing

# 97
Aisha ми уреди обяда за вторник  Laughing съвсем бях изключила, че имам под ръка зелен боб  Simple Smile

# 98
Намерих и една рецепта, която може би ще ти хареса, но ще я пусна в следващия брой

Лично мнение - този хайвер, големият, оранжевият - много е гаден Sick Като сдъвчеш зърното се излива едно олио в устата ти, все едно съм сдъвкала от онези хапчета - рибеното масло, които майка ми ми даваше като малка Crazy Не го препоръчвам Naughty

А темата е много готина, само да попитам - така ли прехвърчат искри, или аз не съм навлязла още в тона newsm78

# 99
Така, така  Mr. Green

# 100
  • Враца
Е, как става така, че на всяка трета мъжа и готви...  newsm78
Ми моят пък никога не готви.
за 11 години брак , само яйца е пържил и салата с краставици и домати е правил.  Thinking
Хич не го влече  Naughty
И у нас постно не се яде.
Но, поне мие съдовете.
Ама би ми било кеф да ми направи пълнени чушки с кайма и ориз да речем  Heart Eyes

# 101
Вкъщи само половинката готви пълнени чушки и сарми, моите също се получават вкусни, но неговите са страхотни.
Довечера ще ми готви ризото с пиле, аз само ще нарежа зеленчуците Wink

# 102
Намерих си един пакет червена леща с киноа..Как да го приготвя?

# 103
Извинете, метено ли е из темата или аз не съм се наспала?  newsm78
И у нас мъжът ми беше сготвил. Аз си вях задните части на мотосъбор  Mr. Green
И между другото помагах на мама да прави кисели краставички.

Пометено е,даааааааа..............
Малко ми е чудно защо,ама айде newsm78
Давайте идеи за вечеря Praynig

# 104
Винаги съм мразила черпак в моята ръка през всички сезони. Синчето порасна обаче и трябва да се науча. Само, че мами, ако обичате по-простички рецепти и начини за по-бързо справяне. Аз когато готвя след това мия съдове поне 1 час! Close
Ще чета тук, тъй като въображението ми с черпака въобще не е голямо.

Общи условия

Активация на акаунт