Чакам есента с черпак в ръка

• 25 265
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Днес мъжът ми ще прави вечерята, как да му откажа Simple Smile

Joy Тропни по масата, дай му да разбере!

Лято, моите съболенования - вервай ми никога не са само 5-6 часа....

# 691
Днес ми е толкова смотано и чоглаво.
Наобед си направих омлетче, колкото да не е без хич, довечера стачкувам- милото ще прави сандвичи, аз само салатка.
Най- омразните ми за правене сандвичи са с яйце и сирене, моя ги обожава и като почне да ги прави му отнема 40 мин. само са сместа #Crazy- все едно манджа готви, ама стават един път. Crazy
Лято, и аз ти съчувствам, не е човешко.

П.П. А ако ви дойдат гости вечерта неочаквано, без да се обадят, роднини, а няма ядене за тях, как процедирате? И няма почти нищо в хладилника.
Аз засега спасявам положението със сарми от буркан, ама са ми на привършване.

# 692
  • София
П.П. А ако ви дойдат гости вечерта неочаквано, без да се обадят, роднини, а няма ядене за тях, как процедирате? И няма почти нищо в хладилника.
Аз засега спасявам положението със сарми от буркан, ама са ми на привършване.

Поръчай пица или прати мъжа си до най-близкия магазин с кулинарен щанд.

# 693
Майка ми е модерна, бе, чушкопек има Grinning
Каза "За нула време става, докато ги изпечем ще си говорим, после само ги подреждаме в буркани и готовооо".
Ама за целта да съм се отделяла един ден де... нещо не ми излизат на мен сметките, нула време, 4-5 часа, цял ден Twisted Evil

Аз май неочаквани гости не съм имала (поне не скоро). Вероятно щях да поръчам нещо на момента, да прескоча за едно пиле на грил и да метна картофи във фурната. Ама знам ли, обичам да съм предварително подготвена - всъщност това са единствените моменти, в които всъщност готвя с удоволствие Mr. Green

# 694
  • Ямбол
Във връзка със сандвичите с яйце и сирене - подсетихте ме да споделя аз как ги правя и моите вкъщи много ги харесват. Освен яйце и сирене, стържа още и малко кашкавал, един-два кренвирша, малко риган и черен пипер и малко кетчуп. Обърквам хубаво сместа и мажа. Стават вкусни и миришат като пица заради ригана.

# 695
  • Враца
Аз слагам само яйца и сирене и пак не стават както ги правеха баба ми и дядо ми някога ...  newsm78

# 696
Днес мъжът ми ще прави вечерята, как да му откажа Simple Smile

Joy Тропни по масата, дай му да разбере!

Joy Нали, тропнах, ма много лекинко от кумова срама Laughing

# 697
Тази вечер направих този наистина супер лесен и бърз сладкиш и стана идеален:)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366728.0https://

# 698
Ее, това наистина доста лесно изглежда. Ще се пробва тия дни, въпреки че на мен рядко ми се получава сладкиш. Ама пък затова съм цар на баницата  bowuu

# 699
  • Бургас
Днес стават 7 години, откакто се "загаджихме" с моя мъж Crazy То "загаджихме" не е най-точната дума, ама да не навлизам в подробности, че още ме хваща срам, като се сетя Mr. Green  Joy
Та, по повода торта правих снощи. Днес трябва да измисля и нещо по-така за вечеря, но какво да бъде  newsm78 Трябва да е хем лесно, хем по-специално. Едни гъби със синьо сирене ми се въртят из акъла  Rolling Eyes, но какво още? Пиле ли да изпека, едни готови равиоли ли да купя и само да ги сваря и поръся с пармезан  newsm78 Приемам всякакви идеи  Praynig

# 700
Най- омразните ми за правене сандвичи са с яйце и сирене, моя ги обожава и като почне да ги прави му отнема 40 мин. само са сместа #Crazy- все едно манджа готви, ама стават един път. Crazy

Кажи как ги прави. И на нас са ни любими, но исвен да забъркам сиренето с яйца, друго не им бая.

Goldie , честито, кажи пикантните подробнсти да измислим подходящо меню - например Жадната монахиня или Цезар и Клеопатра.

# 701
След два дни грах, е време да измисля нещо за тази вечер. Колебая се между пилешка супа с голяма салата или гювечета и пак въпросната салата. Щото все пак не може и двете на веднъж, разберете Grinning

# 702
Голди,направи нещо хем лесно,хем леко.Не да висиш половин ден в кухнята или после да се наядете и да ви се доспи.
Някакви хапки в леглото?
Пиле ако мъжа е месояден?

Трещерица,какво е Цезар и Клеопатра?Монахинята я знам.

# 703
Имам една книжка - Еротични ястия и напитки.  Нито съм я ползвала, нито помня. Но ще я потърся. 

# 704

Общи условия

Активация на акаунт