Цветолечението на д-р Бах - 4

• 69 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
клонка,накарай майка си да направи тест
препоръчвам и „Жените и терапията на д-р Бах“ от Б.Мацарела
аз поддържам мнението,което лично д-р Бах е изказал ,че терапията му е за самопомощ  Peace-кой би те познал по-добре ?терапевт,който те вижда за пръв път?!?

# 601
  • София
Благодаря!

# 602
Може ли и аз да се запиша в темата ви Blush
От вчера чета за Баховите есенции, затова съм още боса в областта, извинете ме, ако задавам глупави въпроси.
Първото, което направих, е да погледна линковете на първа страница. Направих си и двата теста - за мое учудване, резултатите ми излезнаха съвсем различни - съвсем различни комбинации при единия, и при другия тест. Отговорила съм съвсем откровено и еднакво на въпросите. Къде бъркам?
искам възможно най-скоро да си поръчам капки, но преди това трябва да намеря правилната за мен комбинация...
А някой от вас ползвал ли е услугите на терапевт (ако мога така да се изразя)?

Благодаря предварително за отговорите ви  bouquet

# 603
  • София
И аз направих двата теста и при мен резултатите са различни, като във втория тест липсват точно цветята, които са били категорично отбелязани с 3 положителни отговора в първия тест. Thinking

# 604
Клонка,при мен същото се получи Shocked Rolling Eyes
пробвах да ги направя отново, и отново...но резултатът е същият...

# 605
  • София
Ами, вероятно ще трябва да изчетем описанията на всички и по интуиция да се водим, защото тестовете ме объркаха.

# 606
  • В сънния Люлин, прибулен...
 Laughing До ден днешен още не съм готова с личната си комбинация по същата причина.

# 607
А, значи повредата не е в нашия телевизор Laughing Благодаря!

Клонка - и аз мисля, че това е най-удачно. Успех и на теб, и на майка ти Hug

# 608
досега проверявах записките си,но не намерих кой тест съм ползвала преди/доста отдавна е било,защото визуално не го разпознавам /
в началото съм приготвяла комбинации с 2-3 засичания- поне един репетиториум,поне една от книгите,поне едно мнение от темата   Grinning
пробвала съм и метода за сляпото избиране/предварително определям комбинация,а после давам на човека да избере „наслуки“ цветята си/,и винаги поне 3-4 цветя са се припокривали-тях слагам задължително и ревизирам останалите
уточнение!-това е личният ми опит-не задължавам никого с мнението си Peace
не съм се чудила,дали комбинацията е правилна-няма правилно и грешно-повечето от нас имат нужда от всяко едно цвете в определен момент от живота си...а и няма как да навреди една „неправилна комбинация“
започнах с рескю+още 2 цветя-имах  спешна нужда,докато си купя целият комплект-пак лично впечатление-ако това е терапията за съответният човек,то най-добре е да имаш комплекта/емоциите ни,и съответно нуждите ни от цветята, се менят ежедневно дори/

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 00:05 от Mamagemelar

# 609
  • София
Аз направих още един тест, там се припокриват някои неща с първия тест оттук. Мисля, че ще ми се получи. Не съм болна, обаче няма да чакам да се разболея, ще си атакувам принципните проблеми Mr. Green

# 610
А аз бих ти препоръчала да изчетеш този подробен тест http://dox.bg/files/dw?a=e0b82702ca. Обикновено хвърля в ужас мои познати колко неща не са им наред  Joy. В смисъл не се сещаме и не си даваме сметка за много от тези "изкривени" състояния, които присъстват в нас.

Аз съм фен то този тест от линка по-горе  Peace

# 611
  • Някъде там...
Здравейте,
Имам нужда от малко информация  Blush Бихте ли ми казали дали капките могат да се приемат по време на кърмене  Praynig Ако не е проблем бихте ли ми препоръчали комбинация подходяща за след родилна депресия?
Благодаря Ви   bouquet

# 612
Да,подходящи са. Въздействат нежно на енергийно ниво:hug:
Пашкулев приготвяха ли комбинации  newsm78 -направо от там да си вземеш,за да не си купуваш на първо време целия сет.Може да им обясниш с няколко думи състоянието си.Или тук да те посъветват за комбинацията...
Аз се сещам за Синап-Mustard. Aко те е травмирало раждането-Гарвански лук-Bethlehem Star.Ако си много уморена и изцедена покрай грижите за бебето-Маслина-Olive...
Дай малко подробности и другите ще се включат  Hug

П.С.Толкова ми се ходи на курс по Бах-терапия.....

# 613
Е, то на майка ми май точно душевното й състояние трябва да се подложи на лечение. Не, жената си е съвсем нормална, като казвам "хипохондричка", го казвам с подобаващо чувство за хумор. Просто напоследък само някакви болести й се мотаят из главата...

КЛОНКА , Chicory 8,  Willow 38 и Heather 14
са подходящи
зависи ЗАЩО се случва
ако манипулира, използва болестта като средство - Chicory 8
ако положението е "горкият аз", яд на несправедливата съдба и т.н. - Willow 38
ако е за привличане на внимание - Heather 14

вкъщи си имам идентичен случай - баща ми.
само гледа какво го боли, какво НЕ може да прави и се вайка, а никакви реални действия не предприема да промени ситуацията.

опитай се да й помогнеш да осъзнае какво се случва и с какво самата тя допринася за ситуацията.
но без осъзнаването и желание от нейна страна да оправи нещата нищо няма да стане  Peace

# 614
  • София
Изглежда подходящо.
Цифрите какво са? Извинете ме, сигурно е описано, но не съм изчела темата.Съотношението ли е това? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт