Цветолечението на д-р Бах - 4

• 69 378
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
някой знае ли колко струва целия комплект от есенции на Бах при д-р Пашкулев, че другите ми идват скъпичко. Може ли от там да си поръчам и различни комбинации, така че да не ми се налага сама да си разреждам с вода и бренди?

# 736
  • София
Здравейте, ентусиастки!
Току-що пристигна моята поръчка капки от Аспен. Преди да започна да ги пия искам да споделя с вас надеждата си за ефективност. Поръчах си лична комбинация от
Centaury;
Oak;
Sclerantus;
Larch;
Beech;
Cerato;
Chestnut Bud.
Попрочетох доста преди да я съставя, видях, че сте доста подготвени и сами си съставяте комбинациите, като си поръчвате пълни комплекти. На мен ми се стори доста скъп пълния комплект, пък и някои от тях не са за мен, не знам защо да ми е по-изгодно да ги имам всичките.
Тази комбинация пак сама я подбрах, хората ми я доставиха срещу 10 лв. +куриерски 4,50 и мисля, че това е много удобно, вместо да се преливат шишенца, пък да се разрежда с бренди и т.н.
Ако нещо не съм доразбрала, приемам критики и съвети всякакви.
Ще изчакам ефект и ще се отчета как действат
Благодаря за всичко, което прочетох от вас и за полезните линкове.

# 737
Sash ,щом си сметнала за по-добре да си вземеш готова комбинация,това е правилното за теб  Peace

ние тук коментираме,че е по-изгодно да купиш целият комплект,от гл.т. на това,че ако си тръгнала да изучаваш себе си,децата си,близките...неминуемо ще ти се наложи да правиш повече и все различни комбинации
а и сега,като пиеш тази,ще се промени картината на емоционалното ти състояние със сигурност,но ще излязат други,отложени или пък забравени състояния,които може да поискаш да „пипнеш“
тогава ,поръчвайки още една комбинация,вече ще си платила 1/3 от целият комплект! /който е към 85лв май  newsm78/

# 738
Заповядайте в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт