Цветолечението на д-р Бах - 4

• 69 396
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Аз пък откакто почнах да ги пия станах страшно раздразнителна. То и преди тях си бях с опънати нерви, но сега от най-малкото крещя на мъжа ми или дъщеря ми Sad Мислех си, че е нещо като "лечебна криза" и намалих приема, после съвсем го спрях за 1-2 дни, но сега се чудя дали да ги продължавам.
Дъщеря ми сякаш е по-добре с тях, но се разболя от летния грип и аз спрях да й ги давам, не знаех дали трябва да продължавам. Сега е по-добре и ще почна пак да й ги давам, но не знам колко време трябва да ги пие Rolling Eyes

# 61
  • София
very nice, опитай с друга комбинация, или ако познаваш някой по-опитен, консултирай се с него за избора. Има цветя, които понякога е рано за конкретен индивид да се приемат.

Мога да ти дам пример с моя съпруг. Пи капките цяла година 1-2 дневно, като всеки месец му правех нова комбинация. Въобще не знаеше какво му избирам и слагам. Единственото му желание беше да се чувства добре  Laughing . Но като мой първи опит, още прохождах в цветотерапията. Мислех си, че ако виждам какво трябва да се промени в него, значи е необходимо да пие тези капки. Груба грешка така да се каже. Човека не беше готов. Цял живот се е учил да скрива нежеланите емоции от себе си, да ги натъпква някъде навътре и да се прави, че не съществуват, а аз да взема да му дам Agrimony. Стана ужаснооо.

А за дъщеря ти, ако е над 6-7 год. можеш да й ги дадеш в нейната стая с инструкцията да ги пие колкото пъти на ден иска и/или се сети за тях. Като видиш, че ги забравя и е спряла да ги пие (т.е. течността в шишенценето не намаля с времето) се сменя комбинацията. А ако прецениш, че всичко е ок с нея се спират.

# 62
borislavka72, благодаря. Не познавам някой опитен, а точно сега не мога да отделя повече пари да ходя при някой лекар във Варна. Sad

# 63
  • Русе, у дома
borislavka72, благодаря. Не познавам някой опитен, а точно сега не мога да отделя повече пари да ходя при някой лекар във Варна. Sad
A, консултация по интернет? Сетих се за това: http://aspenbg.com/contact_us.php?osCsid=fcd0a7e593e6aa4d556b46736a087b13

# 64
Момичета,темата ми е интересна.Бих искала да се запиша в нея   bouquet.Преди време доста се порових и прочетох по въпроса и си поръчах капки за мен и моя син.После позабравих за тях и така и не съм ги пила.Сега обаче наближава 15 септември и си спомних за тях главно във връзка със сина ми,който има проблем с ученето-не иска да учи и това е ,повтаря едни и същи грешки и др. неща свързани с   chestnut bud - тези капки му избрах и от вчера започнах да ги давам 4пъти по 4 капки-английски са имат капкомер.Някой пробвал ли е тези капки и кога долу горе може да се очаква ефекта от тях.Ще ви бъда благодарна за всички мнения и препоръки.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 15:52 от Sweta

# 65
Момичета,темата ми е интересна.Бих искала да се запиша в нея   bouquet.Преди време доста се порових и прочетох по въпроса и си поръчах капки за мен и моя син.После позабравих за тях и така и не съм ги пила.Сега обаче наближава 15 септември и си спомних за тях главно във връзка със сина ми,който има проблем с ученето-не иска да учи и това е ,повтаря едни и същи грешки и др. неща свързани с   chestnut bud - тези капки му избрах и от вчера започнах да ги давам 4пъти по 4 капки-английски са имат капкомер.Някой пробвал ли е тези капки и кога долу горе може да се очаква ефекта от тях.Ще ви бъда благодарна за всички мнения и препоръки.

Как му ги даваш?Директно от концентрата ли или си ги разтворила в шишенце?
Ефекта се усеща до ден -два ,ако е точната есенция

# 66
Давам ги директно от концентрата.Правилно ли е?И какъв ще е ефекта(едва ли ще отвори учебниците и ще започне да чете и то преди началото на учебната година).

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 16:37 от Sweta

# 67
А колко струва да се купят всички есенции от Пашкулев, и след колко време е доставката?

# 68
А колко струва да се купят всички есенции от Пашкулев, и след колко време е доставката?
75лв., а доставката е с куриер на следващия ден, на мен ми излезе доставката 11лв.

# 69
Давам ги директно от концентрата.Правилно ли е?И какъв ще е ефекта(едва ли ще отвори учебниците и ще започне да чете и то преди началото на учебната година).
Хе хе хе шегаджийка.Силен порив за учене едва ли ще го обладае .Есенцията ще помогне да се научи от грешките си и да се осъзнае.Но не очаквай чудеса от първия ден.За това се иска време и опит.Я се замисли ти,на неговите години на кой облак се люлееше?!?!?Имай търпение ,живота е добър учител.

# 70
very nice, благодаря!  Hug

# 71
75лв., а доставката е с куриер на следващия ден, на мен ми излезе доставката 11лв.

Може да си поръчаш и шишенца да ти доставят - 20 мл е 0,60 лв.
В по-горе посочена страница видях, че  5 шишенца са за 10 лева, а от самият Пашкулев излизат 3 лв за 5 броя
Но все пак всеки си решава сам  Peace

# 72
  • Русе, у дома
Момичета, а как ги давате не децата комбинациите? Моето малкото категорично ми отказва да му капя на езика. Предполагам, че голямата ще се съгласи. Мога ли да ги капя в течност (мляко, чай) и няма ли да обезсиля тинктурата? В момента е болна малката, тази работа с детската градина явно и срина имунитета. Само с температура е, без други проявления на вируса поне засега.

# 73
  • София
Ако сте в София, есенциите може и лично да си го вземете от Пашкулев - адресът е срещу Скай сити. Аз преди обяд се обадих, казаха ми, че ще има комплект след 14 часа и минах да си ги взема  Peace. Иначе с куриер е около 11-12 лв.

# 74
Feyaa,аз силен порив чак не очаквам,но ми е интересно как да разбера дали капките действат? Ако е до време и житейски опит защо ги давам-да ми мърмори,че не му харесват на вкус?А иначе много моля-аз си бях отличничка,е почти.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт