не знам какво да правя

• 22 168
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Ако някой дойде и ми каже, че съм педофилка и едва ли не се занимавам сексуално с детето си, не само ще го навикам, ами и от къщи ще го изгоня. Нищо няма да доказвам. Ще го пратя на едно хубаво място /да не ползвам по - грозни думи/ и там да си нищи ненормалните съмнения. Просто е толкова грозно и обидно, че ми се потриса като си помисля. За мен това е нормално поведение на човек, който няма нищо общо с обвинението. Тръгна ли да се обяснявам работата е лоша.
И аз така и ако ме обвинят и ако видя подобно нещо.
Ако ситуацията е реална наистина е много гадна.
Това с тримата при психолога не виждам как ще изкара истината на 100%.
Особенно ако детето е момченце и е имало забелване ,миене на бубката от бащата.

# 226

Галя, ти наистина ли, искрено и от сърце смяташ, че в тази ситуация майката не бива да прави нищо?
Не е важно какво аз смятам.
Факт е че майката нищо не прави.Пускането на тема във форума е бездействие за мен.Пък и  избяга май вече.

И да на света има педофили,обаче има и изтрещели жени.
И не смятам че ако авторката се е просто объркала и започне да развежда мъжът и детето си на психолог,гинеколог и т.н. няма да навреди на психиката на едно дете.Не е толкова безобидно ходенето от нямане на работа.

И пак питам от какво е болна авторката,какво е това тежко заболяване,което в БГ е объркано?И виждаш ли самата тя няма вяра в себе си че е нормална и че съдът ще я изкара вменяема и няма да и се отнемат родителските права?Мъжът в скандала намесва цялата и фамилия че не са нормални и т.н.Та не е зле да прочетете по внимателно казуса,че само върху една ерекция наблегнахте.

# 227
Галя, ти май наистина ги мислиш тия неща, дето ги пишеш..  Confused и май темата почна да привлича пълни кукувци  ooooh!

# 228

.
Представете си каква щампа се лепва тук на един нормален баща  - ПЕДОФИЛ. Как може да сте толкова жестоки, народе побъркан? Какъв живот после би имал този баща, ако се разчуе? Без вина виновен и проклет за цял живот. Мислите ли нормално изобщо? Не ви ли стана ясно, че авторката се нуждае от спешна лекарска помощ? Не разбрахте ли, че това е отчаян, подъл и мръсен похват от една побъркана жена целяща да опозори по най-гнусния възможен начин човека, който със сигурност ще й е бивш съпруг

Ти още ли не си изтрезнял или от личен мотив така се амбицира?  Thinking

# 229
И да на света има педофили,обаче има и изтрещели жени.
И не смятам че ако авторката се е просто объркала и започне да развежда мъжът и детето си на психолог,гинеколог и т.н. няма да навреди на психиката на едно дете.Не е толкова безобидно ходенето от нямане на работа.

Точно поради тези съображения често нещата се разкриват, когато вече е доста късно.

# 230
Минзухарче, върни се пак отначало и прочети какво е писала авторката. Ама внимателно, а не отгоре-отгоре.

П.С. А, ето я и съвсем "нормалната" германка се появи. Госпожо, на теб ще ти кажа, че наистина не си добре, и че явно в този форум и твоето верою е презумцията за виновност, а не за невинност. Не можеш да ме засегнеш, защото съм нормален, здрав мъж с разсъдъка си.

# 231
Здравейте,

Страшно много сте писали, в момента наистина нямам възможност да прочета подробно всичко и да отговоря. Погледнах само по диагонал сега.
Няколко въпроса относно моето състояние видях. По времето на случката пиех широкоспектърни антибиотици, за които странични действия като халюцинации не са отбелязани. Може да съм поела по-голяма доза радиация в следствие на изследванията, които ми правят, но не знам някой да получава халюцинации от рентген и томограф. С изключение на тази ситуация, мога да кажа, че съм трезвомислеща. Проблемите в отношенията ни с мъжа ми преди случката са ми ясни, наясно съм и с причините за тях, търсили сме решения и разбирателство. В първия пост писах ужасно разочарована, че срутих всичко, защото зазиждането на пукнатините в основата на това всичко ни е коствало много нерви, емоции и усилия.
В семейството ми няма психични заболявание, с изключение на една склероза на стари години, хванала дядо ми, преди да почине. Смятам, че мъжът ми определя семейството ми за лудо, защото сме от темпераментния тип, изразяваме емоциите и говорим, докато при тях емоции няма да видите, мълчи се и се сумти, проблеми не се обсъждат.
Довечера ще чета и пиша повече.
Благодаря за мненията ви!

# 232
Абе, какви антибиотици?!Признай си, че се друсаш и имаш болен мозък?!К'о си тръгнала мъжа си да обвиняваш?!То си е съвсем нормално да си е натопорчен и да рови из гащичките на дъщеря си. И ти пък, много си зле!Ти не се ли възбуждаш дъщеря ти като те докосне някъде по ерогенните зони, а?!

П.П. За някой неразбрал, по-горното е иронизация на всички, които изказаха мнение, че жената е луда!

Подкрепям постовете на Ментова.  bouquet

# 233
  • София
И са...к'во пра'им, като се оказа, че мистичното заболяване на авторката не е шизофрения? Mr. Green
И в рода й само някаква старческа склероза има Laughing

Явно тук някои не са попадали във вихъра на семеен скандал, в който поне един от задължителните аргументи на засегантия добродетелен съпруг е лудостта на жена му. В по-тежки форми - на цялата й рода до девето коляно. Crazy

# 234
сега какво?  мъжът ти има ли поведенчески проблеми от типа да контролира,да е асоциален с възрастните,да търси контакт с деца,проблеми със семейството му и т.н....а вашата разлика в годините каква е?
Сексуалното влечение на педофилите е само към деца в предпубертетна възраст и не включва деца в пубертетна възраст. Така че заглеждането по пубертетки не е педофилия а си е една лолитска история.

# 235
И този пост на авторката звучи по съвсем друг начин.
Или не е нормално човек, когато е в такъв шок, да пише малко необмислено.

Мила, пиши какво става.

# 236
Пост в защита на таткото или доказателство, че темата е грозен фейк:

С мъж ми първия път си помислихме същото.

# 237
И са...к'во пра'им, като се оказа, че мистичното заболяване на авторката не е шизофрения? Mr. Green
Ако всички мислят еднакво значи никой не мисли.Има тема всеки има право на мнение по нея.

# 238
  • София
Значи, Галя, пак да повторя - според теб най-правилната реакция на майката в случая е да не прави нищо?

# 239
.П.С. А, ето я и съвсем "нормалната" германка се появи. Госпожо, на теб ще ти кажа, че наистина не си добре, и че явно в този форум и твоето верою е презумцията за виновност, а не за невинност. Не можеш да ме засегнеш, защото съм нормален, здрав мъж с разсъдъка си.

Не знам дали точно ти, чийто всеки един постинг звучи като на неуравновесен човек можеш да раздаваш етикети кой какъв е?!  Stop

Не знам за кой път за теб и съмишленичката ти ще напиша, че за мен нормален и здравомислещ човек не може да пренебрегне съмнение за педофилия.
Недопустимо е да не се заведе детето на консултация с психолог, недопустимо е да си затвориш очите пред нещо подобно!

И престани да се правиш на шут, защото проблема наистина е сериозен и да педофили има и случаите в БГ вече не са малко, а колко са неразкритите такива е друг въпрос.

А на теб лично ще ти препоръчам да видиш как изглежда дете жертва на педофил преди да се пънеш.

Ако имаш грам разум в главата си, дори само репортаж в нета би те отвратил, да не говорим, ако е трябвало да  изведеш такова дете от дома на насилника и да гледаш месеци наред усилията на специалисти да го стабилизират.  Tired

Преди 7г изведохме едно 5г момиченце по сигнал на съсед от дома му, детето беше в ужасно състояние, а майката си беше затваряла очите.

Това дете и до днес не е психично здраво, не е ясно дали някога ще бъде, не е ясно дали един изверг не е унищожил живота му завинаги.

От там си отговори сам за себе си.
И спри с това с германката, че ще почна да се обръщам към теб с педофилчо!

Общи условия

Активация на акаунт