Отговори
# 90
На мен ми е много непотятно това рамкиране-висок,рус,със сини очи,чувство за хумор и бла бла...
Аз например винаги съм харесвела не особено високи и набити мъже с бедра като козунаци  Embarassed,аз съм 170 см,обичам като съм на токчета да съм по висока от тях  Mr. Green,ама на мъжа ми е 185,нормален даже може да мине към слабите,по всички параграфи абсолютна противоположност на това,което съм си мислела,че е за мен.
Не се знае знае ли се както се казва...

И тия бедра като козунаци ги унаследи някое момиченце, не си е работа  ooooh! Аз самата имах един обожател с женски тип тяло.Преди година го видях....еми 100 кила и всичкото на бедра ,а  едни ръчички , по тънки от моите .Иначе на авторката , успех в търсенето.Само не разбрахме каква зодия е Wink

# 91
Цитат
и моята голяма любов беше светлоок, тъмнокос, 174, набит, но не е бил дебел. обичам такъв тип мъже, има нещо земно и стабилно в тях. С него бях най-безумно и хармонично щастлива(страхотен секс, интелектуално си бяхме на една вълна), и най-големият ни проблем е бил, че той не обича да излиза. Ако зависеше от мен още щях да съм си с него, но кофти обстоятелства...връзките на далечни разтояния са трудни 

Отговаря на типаж зодия телец и по-малко козирог.
За протокола: съм същият набит, но не дебел, но съм 178 см
Еми айде, взимайте се с мацката Grinning. Тя е Козирог, ти Телец - перфектна комбинация Peace

# 92
Без да чета темата направо на последната страница дойдох точно да и препоръчам да се взимат с One_m. Козирог с телец, какво по-добро? Laughing

Айде удряйте си там среща и да ни поканите на сватба. Mr. Green

# 93
Искам да съм кумаааа, мооооля ви!

Така и си нямах истинска сватба, само ме излъгаха да подпишем. Искам да съм кума, мол'ви са.
'В момента съм в процес на отслабване, така че нема ви срАмя.
И костУм от Шанел ше си избарам, и кумът ше бъде представителен и достолепен...

Мооооля! Laughing

# 94
Започвай да тренираш танца с украсеното пиле Simple Smile

# 95
Не мога да си представя без Делюжън и Жозефина сватбата си... VIP гости Simple Smile Шанталче ще е шаферка. Тя ми се вижда най-подходяща за тая работа..Simple Smile

# 96
БЕ ти се майтапиш, ма наш ква съм сватбарка бре!
Хора тропам, ръченица с пиле съм играла, ти само намери булката.

П.С. и не ги слушай разните колко лошо било да си женен...Ела питай моичкия зле ли му е.

(ох, изоставям ви, че пъдпъдъци ми е донесъл.. ooooh!)

# 97
  • Tам през Атлантическия океан
Не прочетох цялата тема  Sunglasses,
ама се чудя какво значение има възрастта  Crazy това е някакъв странен критерий ли е който си е "поставила" авторката  Crazy

# 98
  • София
Много ме развесели темата и постовете на авторката, а и съветите си ги бива. Мацка, голяма си мацка, честно! Искрено ти пожелавам да срещнеш подходящ човек най-скоро! Hug

# 99
Не прочетох цялата тема  Sunglasses,
ама се чудя какво значение има възрастта  Crazy това е някакъв странен критерий ли е който си е "поставила" авторката  Crazy

Ами за нея явно възрастта е по-важна от характера  Laughing

# 100
  • някъде ...
П.С. и не ги слушай разните колко лошо било да си женен...Ела питай моичкия зле ли му е.

Ама го питай насаме  Whistling Whistling Whistling

# 101
Не мога да си представя без Делюжън и Жозефина сватбата си... VIP гости Simple Smile Шанталче ще е шаферка. Тя ми се вижда най-подходяща за тая работа..Simple Smile
Добре преценяваш Wink. С удоволствие ще украся сватбата ви с присъствието си Grinning. Най-вероятно обаче, ще трябва да се допитам до Делюжън за шаферската рокля, защото заради асцедента си Лъв имам склоност към фриволности...и да не объркам нещо Blush.

# 102
Да не се появиш с гол гръб, че ще те изгонят от тържеството.

# 103
О, нима си пропуснала темата за роклята на шаферката  Shocked

# 104

Ама го питай насаме  Whistling Whistling Whistling
Именно за насаме говоря. Освен това, дори и в комплект, едно Теле  хич не би се замислило да изпльоска нещата така, както ги вижда.

Личен опит. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт