ШЕСТОКЛАСНИКЪТ напет, пак върви напред!

• 36 962
  • 738
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Успех да пожелая на всички ученици  bouquet

Днес се събраха няколко съученика и се разходиха до училището. Гледам моето момче най-дребно, чета че и други са като нас /146 см и 32 кг за информация/. Хубавото е, че няма пъпки, но и аз много гоня и държа на ежедневния душ  Naughty

С нова класна са тази година, госпожата по БЕЛ. Харесвам я, и децата също я харесват.

# 91
Ние сме на училище от 10:30, а вие? После разказвайте какво е станало.  Hug

# 92
Ние сме от 9.
Успех на всички деца  bouquet!

# 93
Пак да попитам за козметика за пъпки- купих Клиин енд клиър/тоник за мазна кожа/- маже се всяка вечер, но не виждам промяна. Някаква друга идея?

Дъщеря ми няма много пъпки, но като й излезе си слага Garnier Pure Active Roll-on и засега сме доволни.

Хайде успех на учениците ни и по-малко нерви на родителите им през новата учебна година!

# 94
  • В най - голямото село
ЧЕСТИТА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ДЕЦА!
Заведох дъщеря ми (и ние сме от 9.00), сега чакам да ми се обади да ходя да я взема и да ги заведа на кино.
Ние също използваме Garnier Pure Active Roll-on, ако се появи някоя пъпка и сме доволни.

# 95
  • София
Честита да ни е, много здраве и успехи на децата, а на нас търпение и здрави нерви!  bouquet

# 96
  • Добрич
Успешна и спорна учебна година!!!

Аз имам и предучилищник тази година, в същото училище като каката.

За пъпки до скоро ползвахме на Нивея янг продукти- тоник и нощен крем, + стикер за някоя непослушна пъпка.. Доволни бяхме в началото, но това лято я заведох на дерматолог и сега ползваме специален крем, приготвен в аптека.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 14:16 от анушка

# 97
  • София
Успешна година на шестолкасници! Много здраве и хубави преживявания в учлище!

# 98
  • София
Натоварихме се с учебници! Имат нова класна, тя ще ги стегне всичките!
Ние като за "здрасти" вчера ходихме по доктори. Отидохме на УНГ заради кофти сополи, пък излезе, че има отит, и то от този, дето няма външни симптоми! И конюнктивит покрай сополите... И отворихме сергията с лекарствата, каквито капки се сетите, че и антибиотик! Какво да се прави, щом трябва, ще се лекуваме!

# 99
  • София
Честита нова учебна година на нашите порастнали деца! Да си ни живи и здравии да ни ядосват по-малко тази година!  Praynig

Днес нас ни събрали в единия ъгъл на двора на училището, казала им класната програмата и ги пуснала да си вървят.  Rolling Eyes
Интересно! Много педагогически подход за първия учебен ден.

Имаме нов съученик, ама класната не им го представила, та не го знаем как се казва. И за капак - утре имаме 8 часа!!! Не разбрах само за утре ли е това или по принцип на този ден ще са с 8 часа. Малко ми се струва рано за 8 часа. При вас как е?

Андариел, съжалявам. Дано бързо се оправяте  Hug

# 100
  • София
Andariel не съм знаела, че има такъв отит без симптоми, дано бързо мине и това да ви е последното боледуване.
В нашето училище имаше общо тържество - посрещнаха първолаците. После са им дали в двора учебниците в насипно състояние и утре имат пленер от 10 часа. За петък нищо не знаят, а то е и ден на София.

# 101
На дъщеря ми утре ще им раздават учебниците Thinking. Дали им само програма. Съмнява ме, че тази и другата седмица ще отидат на вятъра, а после като се юрнат с тези входящи нива ooooh!....
Няма цикъл още, оттам и пъпки също няма. Дано не се метне на мен с проблемна кожа Whistling.

# 102
  • София
Оказа се, че имало! Викат му серозен отит - може да се почувства само леко заглъхване на ухото, но понеже моите много пътуваха миналата седмица, детето помислило, че е заради завоите по баирите. Иначе няма болка, няма нищо, а течността се събира в канала. Ако не я бях завела, така и нямаше да разберем!

Разгеле, купихме всичко! и снимки направихме, и нови гуменки и обувки купихме, и подвързиите и тетрадките! Сега съм ги оставила дасе занимават да подвързват и да лепят етикети.

# 103
При нас мина по-добре. Събраха ги в класната стая и им казаха програмата и новите преподаватели.  newsm53   Утре имат 7 часа, както обикновено.  Андариел  много съжалявам!  Ill Дано се оправите бързо!

# 104
Честит първи учебен ден на всички дечица   bouquet! Дано им е спорна и успешна годината и повечко шестички да имат  Peace!
На моят класната днес не била в училище. Все пак госпожата по БЕл им раздала учебниците, казала им програмата за седмицата и ги пуснала.
 Подвързахме всички учебници в къщи, надписах бележника /сега остава и снимките да намеря Simple Smile/. Ще бъдат първа смяна и утре имат 7 часа. Ако така остане програмата /защото в това училище в началото на годината им дават програмата такава каквато ще бъде през целия срок/ 2 от дните няма да имат първи час, което е добре, защото ще може да си подремва  Mr. Green. Отново имат по 10 часа математика седмично. За помагалата нищо не са им казали, но предполагам, че утре класната ще ги осведоми.
Рапорт даден  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт