90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Нана аз си взех на Хама от карфур за 25 лв,мъж ми каза че била много добра немска марка.
Искре давай само така

# 46
  • Пловдив
       Здравейте на всички  Simple Smile
       Както чета добри резултати са постигнали всички - бавно, но сигурно сваляте кг. На мен днес ми е първи воден ден. Дано да успея да издържа. Утре ще дам отчет на постигнатото, но поне за сега мисля, че моята цел ще бъде постигната още през първия цикъл. Втория и третия ще са ми за затвърждаване. Успешен и режимен ден на всички и много добро настроение  Simple Smile
И на мен днес ми е първия воден,радвам се,че не съм сама и се надявам на добър резултат.Честито на всички момичета с минуси,постиженията ви са впечатляващи,дано и аз да мога да се похваля с такива!

# 47
Привет и от мен,детенце е болно вече 5ти ден -с афти и температура  Confused Cry-не съм спала и направо ми прималява  Rolling Eyes от умора
вчера след плодовия -200-300гр/че и аз съм с електронен и като стъпна малко по назад ме показва по-слаба  Embarassed/
днес белтъчен
З-1/2 ябълка
О -мисля пилешко филе ,ако състоянието на детето допусне да си го изпека,а исках да попитам сиренето -трябва ли да е по ниска малсленост и по колко хапвате?

# 48
14 ти ден и не съм мръднала да не би да е от МЦ или от това , че имам да свалям към 4 кг  Thinking  Ще се отчета отново на 30 тия ден дано до тогава имам поне 2 кг. минус  Hug Усмихната седмица и много минусчета   Simple Smile

# 49
  • София
Вики, ти искаш само 4 кг. ли да свалиш? Според мен тия малките килца са най-трудни за сваляне.  Wink

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 11:42 от Vache

# 50
ВИКИ, Ваче  е права по трудно е защото са по малко  Hug не се притеснявай придържай се към режима и ще ги свалиш  Simple Smile

# 51
Вики, ти искаш само 4 кг. ли да свалиш? Според мен тия малките килца са най-трусни за сваляне.  Wink

да толкова 174 см съм 65 кг. Искам да стана 60-61 кг. не по-малко. Това са ми най-трудните килца за сваляне  Confused

аз съм си казала че и 2 кг от 90 дневната да сваля пак е нещо  Simple Smile

# 52
И аз съм тук. Не пиша често, но ви чета и следя темата.  bouquet 

# 53
  • София
Вики, ти искаш само 4 кг. ли да свалиш? Според мен тия малките килца са най-трусни за сваляне.  Wink

да толкова 174 см съм 65 кг. Искам да стана 60-61 кг. не по-малко. Това са ми най-трудните килца за сваляне  Confused

аз съм си казала че и 2 кг от 90 дневната да сваля пак е нещо  Simple Smile

Ами смятай процентно колко са  Wink Затова е трудно. Ти си почти колко мен висока, аз съм 173 и много се харесвам на 60 кг, ама няма  Rolling Eyes невярвам да падна до толкова. Е, на 63-65 пак съм добре. Затова ми е програма максимум това  Confused

# 54
Здравейте, момичета!
ето ме и мен след известни технически проблеми  Grinning

Успех на водните днес!!!
Вики, колкото по- малко килограми имаш да сваляш, толкова по- трудно ще ги свалиш.

Днес съм белтъчна, за съжаление проспах закуската. На обяд може да си направя омлет, а за вечеря нямам идея все още.

# 55
така е ще гледам да спазвам режима стриктно доколкото мога, ще се отчета и на 30ти дано има задържан поне 1 кг минус  Praynig

# 56
Здравейте и от мен,

МЦ ми замъгли очите и днешния въглехидратен се отпуснах. за закуска имам една ябълка огромна, към 9 ядох 1 бонбон, обядът си е двете филии с домашна лютеница и една вафла боровец, за вечеря ще е филия с олио и шарена сол + салата, но няма да кажа колко шоколад ще изям  smile3506

# 57
нана77 аз си взех от метро преди 1-2 дена джойкеър 24лв.
тези в карфур и плюс са само на някви промоции и са на късмет
естествено не пречи да провериш  Peace
и имам въпрос във въглвхидратен може ли да се хапват макарони с МАРГАРИН

# 58
Маргаринът е вреден за здравето, по-добре си сложи зехтин.

П.П. Минавам да ви видя.  Wink

# 59
ДУ
Днес варива: з- 1 ябълка; о - ориз на фурна и салата; в - същото. Моят син също е Александър.  Честит имен ден на всички! newsm67 Tada  party002
Минуси на всички!

Общи условия

Активация на акаунт