90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 143
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Привет, момичета!  Hug
От днес се включвам и аз с 90-дневната диета. Правих я зимата и имаше страхотен ефект, задържах си килограмите. Лошото е, че дойдоха великденските празници и тогава се поулях с яденето и после така и не можах да започна пак.  Embarassed Но за почти два месеца смъкнах 12 кг.  Peace Този път се надявам да мога да съм по-сериозна и да издържа всичките 90 дни.  Praynig
Успех на всички, с които ще диетуваме заедно и ще се включвам честичко.  Hug
Днес закусвах 2 праскови, обядвах салата домати и краставици с пиле (и една филийка хляб, много бях гладна). Вечерята ми ще е като обяда, обаче без хляба и плюс две яйца.  Peace

# 61
  • sofia
Да се включа и аз най-сетне при вас,чета ви от доста време.Днес ми е 15 ден
з-кафе и ябълка
о-две питки с маслини+ домат
в-една питка+домат+парче shokolad99%(не мога да изям повече от него)
До тук съм -5кг,но аз имам да свалям мноооого.
Успешен минусов ден на всички и поправяйте ако греша някъде.

# 62
  • София
Маргарин - не  Naughty
Ужасно вреден е! У нас от години не се купува, достатъчно е че ядем всичките купешки баници, хлябове и пр. неща с маргарин.

# 63
Здравейте и от мен!
От днес започнах втори тур/първия беше зимата/.Върнала съм си много малко от сваленото и съм много доволна от режима.Искам да сваля 7-8кг.
Закуска праскова.Обяд риба и салата от зеле.Вечеря агнешко с лапад.
Камерън благодаря за кафето.И браво за мерките.
Ива, браво за резултата.
Анита, Ваче, честити ви именици да са ви живи и здрави!
Честито на всички празнуващи!
Успех на водните днес.

# 64
  • Велико Търново
Здравейте,

честито на всички именници!
Поздравления и на всички с добрите резултати.
Днес съм на варива : з- ябълка, о-картофена яхния, в - или пак яхния или малко боб.
Кантара нещо ме ядосва, че от няколко дена не мърдам и грам. Явно влязох в период на задържане, а си мислех, че е рано още.
Успех на водните и лек и минусов на всички!

# 65
  • София
Този черния шоколад от 99% доже и от 80% е  Sick моя мъж ми беше купил преди месец два,изхвърлих го.А обичам много,един голям линд си го ям сама/900гр/ Embarassed
Обяда са му се силех,неможах да ям количество от водния ми се е свил стомаха.

# 66
  • София
Отчитам се за вчера: бълтъчен
  з: грозде
  о: пиле със задушени зеленчуци
  в: малка салата домат, печена чушка и прясно сирене+ 1 черно хлебче

Днес: варива
  з: около 20-ина гр. сушен ананас
  о: малко гювеч
  соз: грозде или домат
  в: мисля да са картофки

И вчера , и днес сме на кръчма вечерта и малко нарушавам режима. Успокоявам се, че като си приберем децата няма да мърдаме много-много. След първия плодов бях -3, което дори и на мен ми се стори твърде много. Явно просто съм била дехидратирана, защото днес съм +0.900. Което звучи мноого по-добре, т.е. по-реално и не толкова плашещо. За сметка на това днес съм умряла от глад, такова нещо не е било дори и в плодовия.  ooooh!

# 67
  • София
И аз умирам от глад на варива,затова само картофи или ориз в количества.
Момичета много ми се пие вода след хранене,а преди това/30 мин/ съм пила доста,някой друг така?

# 68
И аз умирам от глад на варива,затова само картофи или ориз в количества.
Момичета много ми се пие вода след хранене,а преди това/30 мин/ съм пила доста,някой друг така?
[/quote
И аз така. Едвам издържам да мине половин час и да пия вода. И много ми се хапва след ядене и сладичко  Embarassed Но като си помисля каква фиданка ще стана ми минава апетита за сладко Joy Днес ядох ориз, а се чувствам много тежка и подута, рано ми е за мц, дали задържам вода, ако е така защо newsm78

# 69
  • София
Ива и аз съм така с водата. А като се има предвид, че аз пия вода докато ям сега ми е ужасно трудно да спазвам тоя 1/2 час след  Rolling Eyes

# 70

Днес съм на белтъчини, но все още не съм решила какво да ям, защото нищо не ми се яде  Grinning
Мисля да започна с ябълки или праскови  newsm78
За обед и вечеря кисело млекце

Това е много малко храна за деня. Само плод на закуска и после обяд и вечеря само кисело мляко не е добра идея. Момичетат си пишат постоянно менюта, погледни техните и си планирай по-добре храненето за днес.
Успех!

Честит имен ден на всички именници днес-да са живи и здрави Hug
Анита29 специално за Алекс и теб Heart Eyes Hug

# 71
  • Испания и Стара Загора
Анита29 специално за Алекс и теб Heart Eyes Hug
Благодаря,мила Hug

Днес плодов ден-до момента съм на 2 нектарини,няколко сушени сливи и около 50гр ядки. Кантара сутринта ме зарадва с минус,но ще се отчета утре. Peace

# 72
Умирам от глад днес и изпих два черни чая с мед и едно кафе с мед ... Laughing мъката е превелика.

# 73
И аз имам същия проблем с водата. По принцип 3 са нещата, които са ми трудни за спазване в този режим:
1. Да НЕ пия вода докато се храня (наливам се преди да седна на масата). Първите дни не се усещах и си пийвах по малко  hahaha Навик!  #2gunfire
2. Да НЕ ям десерт  Cry Ако съм озверяла за сладко дъвча орбит диня или пийвам 2-3 глътки кола лайт
3. Да не отварям хладилника по нощите - вече не е проблем. Просто купувам храна колкото да хапна през деня и не складирам никакви запаси, защото иначе става страшно  Mr. Green

Уф, и аз да се отчета. След вчерашния въглехидратен плюсът от бобовия падна. Днес - плодов. До момента:
9.30 - 1 ябълка
14.30 - 1 праскова, 1 банан + 30гр сурово кашу (знам, че трябваше да хапна по-рано, но нямах възможност)
Заредила съм се с праскови, круши, банани, ябълки...  Heart Eyes

Честито на празнуващите днес!!!! Браво на всички фиданки, отчели добри резултати!   bouquet

# 74
  • София
Много съм бясна. Бях си купила 200 грама орехи за днес и за следващия плодов. Сега отварям опаковката - ами то мирише на гранясало. Просто отврат.
А хич не са евтини - направо ми идва да отида и да им ги нахлупя на главите на тези прости продавачки.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт