90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 221
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Нана аз ако съм на твое място бих отишла Naughty да ми върнат парите поне  Mr. Green

# 76
  • Велико Търново
Относно водата и на мен ми е трудно да го спазвам, но се старая поне 20 мин преди и след ядене да не пия. За сега не се изкушавам, като гледам да няма около мен бутилка с вода докато се храня. Забелязвам обаче, че с всеки изминал ден ми се пие по-малко, което е добре. И без това е крайно време да се отърва от този навик.

# 77
Да разбирам ли, че и преди хранене не трябва да се пие вода? Явно съм го пропуснала в увода  Sad

# 78
ПОПСИ,половин час преди и половин час след ядене не се пие вода.

# 79
ПОПСИ,половин час преди и половин час след ядене не се пие вода.

Мерси, Галина! Ами аз почти цял цикъл си пия вода преди ядене като пич!  hahaha Ужас! Ще го имам предвид занапред  Naughty

# 80
момичета да питам във въглехидратния ден мога ли да хапна от тези готовите вити банички с ванилов крем или с шоколад или с ябълки  Thinking  Друго например бутер банички със сладкото на баба  newsm78
Иначе забравих днес да се отчета.
3- банан
О- печени картофи 250 гр.
В- пасирана картофена супа

# 81
Нана, ако си пазиш касовата бележка и не са в срок, направо им ги нахлупвай!! Ако пък са, ако ти се занимава с Комисията за защита на потребителите(страшно готини хора са!), към тях се обръщай. В последните месеци се научих, че ако не правя нещата, които законово са ми разрешени, винаги ще ме провокират като производителите не изпълняват задълженията си.

Аз да дам отчет
- закуската я проспах, станах в 12
- обяд- омлет със сирене и две печени чушки( попрекалих)
- вечеря още не съм мислила, но най- вероятно домати със сирене, защото още не съм гладна Sad

Иначе карах колело днес близо час, което го отчитам като голям плюс. Назад съм с водата и сега наваксвам.

# 82
Пълният отчет:
9.30 - 1 ябълка
14.30 - 1 праскова, 1 банан, 30гр сурово кашу
17.00 - 1 круша, 1 банан, 30гр кашу
19.00 - 1 резен пъпеш, 20гр кашу

След днешния плодов имам още една четворка иииии.... първи воден. А съм свалила едва 3кг Banghead

# 83
Пълният отчет:
9.30 - 1 ябълка
14.30 - 1 праскова, 1 банан, 30гр сурово кашу
17.00 - 1 круша, 1 банан, 30гр кашу
19.00 - 1 резен пъпеш, 20гр кашу

След днешния плодов имам още една четворка иииии.... първи воден. А съм свалила едва 3кг Banghead
Ами мисля че е много добре даже.Имаш да сваляш малко и темпото ти е супер! Peace

# 84
Saaa, благодаря! Hug  Heart Eyes
Ако виждате грешки в менютата ми, моля ви, поправяйте ме! Не се сърдя и си взимам бележка. Ако сте забелязали, така и не опитах прословутите кубети 'таратор'  Wink

# 85
  • София
За съжаление нямам касова бележка. А тъй като е кварталното магазинче и със собственика се знаем от години ще си поразговаряме като го видя.

Отчетът за днес

закуска - банан и кафе
обяд - грозде и малко от злополучните орехи
вечеря - плодова салата от банан, ананас, грейпфрут, портокал, ябълка

След 2 четворки съм общо 3 кг надолу. Горе долу съм доволна. Естествено по-бавно свалям от първия път, но пък и до така наречената ми цел имам още само 13 кг.  Mr. Green

# 86
на мен пък утре ми е въглехидратен и ще си ям измислената салата с кубети ПЪК!  Crossing Arms Laughing

# 87
Вечерята е печени чушки със сирене и малко шопска салата. Сега чакам да мине този проклет половин час и да гася огъня от чушките.

Утре на обяд съм на бобена чорба, а вечерята сигурно ще е от печени картофки с любимата ми подправка `Картофки Америка`

# 88
хммммммм това за водата е явно грехът ми. По време на хранене спрях да пия /преди се наливах, приятно ми е да пия вода докато се храня/, но веднага след хранене нещо не мога да издържа половин час. Сега като обърнахте внимание, ще се постарая; може би не е чак толкова трудно

# 89
Цоп  Blush Пропуснах предишната тема, бях доста време на море  Blush Но въпреки коктейлите, щетите не са големи  Party
Днес плодов (в моя случай зеленчуков), утре воден, а от сряда - бодро и режимно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт