90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Айде Валенце да се мъчим заедно.
Този път е по-трудно. Яд ме е страшно, ама няма какво да направя. За 2 седмици съм само 4 кг надолу. А ми остават още 12. Ама каквото е.

# 676
  • София
Нана,по трудно в смисъл че по-бавно се сваля ли?Аз този път не си поставям велики цели,сега съм 92кг,да падна до около 87-88 ще е супер. GrinningТова са ми нормалните килограми от момиче и ще съм си супер на тях.Ако стана по-слаба има опасност мъжа ми  да си търси друга заоблена кака hahaha.Най го е стах да не заслабна в онова пространство под шията и над корема Mr. Green.Нооо такава опасност няма.

# 677
  • София
Да, по-бавно се сваля. В момента съм 97 кг, трябва да падна до 85. На тези килограми ще съм добре.
По отношение на мъжа - моят от един месец ми вика Скакалец с лека тъга в гласа  Joy

# 678
  • sofia
Цветче, аз съм с теб на 13 воден, ще си пием заедно до насите водица. Laughing

# 679
Добро утро и от мене момичета+ момче!
Вчера беше абсолютно режимен бобов,днес въглехидратен
З- ябълка+ кафе
О- спагети с доматен сос и гъби+ зелена салата
В- бутерки с мармалад от кайсии(не са много режимни май  Thinking)+ може би блокче шоколад
Браво на всички с минуси,а на останалите пожелавам утре да отчетат много минусчета  Simple Smile

# 680
Добро утро и от мен Simple Smile

Вчера успешен плодов (въпреки, че вечерта малко ми пристърга... но издържах  Party ). И след първата четворка съм - 2.3кг  newsm44

Днес белтъци:
з: нектарина
о: зелева манджичка
в: пак манджичката

Като се замисля, нищо белтъчно няма да ям днес.... но много ми се прияде това зеле  Peace
Успешна и минусова на всички  Hug

# 681
  • София
Добро утро на всички!Не бях влизала последните три дни и досега четох.Имаме си и мъжко попълнение,гледам.
Etna, тези плодове така ме размечтаха - забравих да си взема за закуска и до обяд ще си стоя на чай и кафе - няма как да изляза от работа,че съм сама.
Аз тези дни се поизложих EmbarassedТрябваше в събота да съм плодова,но към 17 ч. се предадох с едно картофено пюре.Реших да се поправя в неделя,но ми дойде цикъла и зверски ми се ядеше хляб,та го писах въглехидратен.Вчера почти успях с плодовете, с изключение на две бисквитки на Престиж( трябва да си забраня да ги купувам!) И днес съм на белтъчен:
з - няма Cry
о - домат и 2 чушки с извара и малко сирене
в - още не знам,може бъркани яйца,че ще умра от глад с тази извара от обяда
Браво на всички с минуси! Тази седмица дано и аз се запиша с нов минус!
Весел ден,момичета!

# 682
  • Ямбол
Здравейте момичета.Мисля да се присъединя към вашата диетка.Лошото е ч емоя начален капитал е много голям-108,7кг и незнам дали ще достигна желаните 80кг.,но ще пробвам.Бях я почнала преди но ея прекъснах ,защото неможех д аси измислям менюто ,но като ви чета има доста примерни и затова ще с ебаря заедно с вас.От утре я почвам.Лек ден на всички и много минусчета на сантиметъра! Hug

# 683
Привет и от мен!  Heart Eyes
Днес нямам минус, но поне не съм качила след бобовия вчера  Laughing

Мим, и аз съм на въглехидрати  Heart Eyes
З - 2 праскови
О - палачинки с конфитюр или форнети  Crazy
В - палачинки с конфитюр + редичка черен шоколад

Славейче, браво! Страхотен минус!  Hands Clap

Слънчев и минусов ден!

# 684
Добър ден момичета, да се отчета, че тръгваме за София и не знам, кога ще се върнем точно от там.   bouquet
След вчерашният успешен бобов, съм свалила плюса от белтъчният + още  0,200гр и съм много доволна, днес осъмнах на 65,5кг, все повече се приближавам към заветната цел.  Grinning

За днес за из път сме си приготвили едно руло на 7дейс, няколко сухи пасти и 2пакетчета солети, все още не знам колко от тази храна ще хапнем.
Лек и минусов ден на всички!   bouquet

# 685
  • у дома с любимите си хора
Добро утро и от мен!

welcome liduna! Има отделно закована тема с рецептите за 90 дневната диета,написани с различен цвят за улеснение.

И аз днес съм на въглехидрати,та ето какво съм запланувала:
з-праскови
о-фарфали с доматен сос
в-ароматна питка по рецептата на Pety с зеленчукова салатка + блокче 99% черен шоколад/честно казано не зная как ще го преглътна предвид процента му-хич не е вкусен,ама е убиец на апетита/

Аз пък съм решила докато не минат 90-те дни да не се качвам на кантар. Crossing Arms Стига ми да виждам как ми дрехите ми стават все по-широки.

Лек и спорен на всички!И никакви прегрешения! Naughty

# 686
Добро утро фиданки  Heart Eyes ! днес ми е воден ден и имам едно въпросче - може ли поне едно кафенце да изпия или трябва само водичка?

# 687
Десито, успешен воден ден, ако има и други с теб успех и на тях.
Да, можеш да пиеш кафе, но без захар и сметана(мляко)  Peace

# 688
В - палачинки с конфитюр

Славейче, браво! Страхотен минус!  Hands Clap

Popsy
, мерси Simple Smile

Ама мен друго много ме вълнува - какви са тия палачинки? Може ли?  Thinking Без мляко и без яйца?!? Казвай бързо тайната, че как ми се приядоха палачинки с медец  Crazy

# 689
gloriana, благодаря ти за отговора  Hug , само това чаках! сега отивам да си направя едно кафенце!

Общи условия

Активация на акаунт