90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 116
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
В - палачинки с конфитюр

Славейче, браво! Страхотен минус!  Hands Clap

Popsy
, мерси Simple Smile

Ама мен друго много ме вълнува - какви са тия палачинки? Може ли?  Thinking Без мляко и без яйца?!? Казвай бързо тайната, че как ми се приядоха палачинки с медец  Crazy

Ето ги: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.msg14263593#msg14263593 Ако си вкъщи и имаш време да ги правиш   chef
Аз обаче съм доста заета и нямам време да шетам из кухнята. Та ще си купя от магазина. Едва ли са се престарали с млякото и яйцата  hahaha

# 691
  • Далечният изток
Здравейте!  Hug Нямам време да се включвам, но ви чета!

Вчера тотално провален плодов...  Embarassed  А и след втория воден имам още едно прегрешение, не знам защо така се получава, но не мога нещо да спазвам режима последния цикъл...Трудно ми е да спазвам часовете с тези лекции, най-вече вечерята- не мога да сколасам до 20 ч. и вечерята е към 21...  И кантарът не мърда надолу естествено, но поне не качвам. Водата и тя наникъде- около 1- 1.5 л... За бой съм отвсякъде.  bambam newsm66 smile3538 
Днес съм на белтъци. Отчет по-късно, ако ми остане време.
Приятен ден на всички!  Hug

# 692
Ето и ме и мен отново.
От днес стартирам втори тримесечен цикъл.
Този път съм решила да съм по- стриктна- за по- добри резултати. Simple Smile
Е поне първият месец, тогава се сваля най- много. После може и малки прегрешения  Wink

Надявам се да има резултат и сега. Ще видим след 3 месеца!

# 693
# 694
 welcome maria 8 , пожелавам ти леко и успешно слабеене!

# 695
Здравейте!  Hug Нямам време да се включвам, но ви чета!

Вчера тотално провален плодов...  Embarassed  А и след втория воден имам още едно прегрешение, не знам защо така се получава, но не мога нещо да спазвам режима последния цикъл...Трудно ми е да спазвам часовете с тези лекции, най-вече вечерята- не мога да сколасам до 20 ч. и вечерята е към 21...  И кантарът не мърда надолу естествено, но поне не качвам. Водата и тя наникъде- около 1- 1.5 л... За бой съм отвсякъде.  bambam newsm66 smile3538 
Днес съм на белтъци. Отчет по-късно, ако ми остане време.
Приятен ден на всички!  Hug

С теб май бяхме заедно Mr. Greenдаже и в прегрешенията Joy hahahaИ моя плодов вчера го провалих вечерта,като вечерях салата със сирене,но така ми се прияде че не устоях.Иначе на кг.си стоя на 56,което е добре Mr. GreenИ на мен ми е труден 3-ти цикъл и то заради всичките тези зимнини които приготвяме Heart Eyes

# 696
Здравейте и от мен! Аз се прибрах вкъщи и кантарът ме зарадва- 61.4. Малко ми пооправи настроението.
Никакъв глад не усещам, въпреки че вчера за първи път в плодов ядох толкова малко. Насилих се и изядох една нектарина. Сега за обяд ще нарежа един домат със сирене.
Валенце, добре дошла отново! Пак казвам- събрахме се старият отбор Simple Smile

# 697
добре, че нямам цикъл, че тогава вече опасно... Laughing

И казармата ви отпадна, та хептен сте на далавера  hahaha
Е там поне минах... не бе лошо  Laughing

# 698
Ето ги: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.msg14263593#msg14263593 Ако си вкъщи и имаш време да ги правиш   chef
Аз обаче съм доста заета и нямам време да шетам из кухнята. Та ще си купя от магазина. Едва ли са се престарали с млякото и яйцата  hahaha

Олее супер апетитно изглеждат... макар и с толкова по-различна рецепта  Crazy Май май това ще да е за въглехидратния  Flutter . Мерси много за рецептата, Popsy  Hug

# 699
Здравейте и от мен! Днес глозгам пъпеш  Mr. Green Сутринта -200гр,нали е минус Peace Лек ден на всички   bouquet

# 700
Добър ден и от мен  22 ри ден. 1.5 надолу + по 1 см от бедрата 1 см от дупе , от талията 2 см. там най малко имам нужда  Rolling Eyes  Party Довола съм ,до края се надявам да смъкна още 2-3 кг.

Днес ми е ден на варива з- банан = кафе. обяд -картофена слатка вечеря - фасул  Flutter

# 701
Здравейте и от мен, аз пробвах вашия режим преди 2 седмици за 1 четворка и бях много доволна, защото изобщо не бях гладна, а и свалих към 1 кг, но после нещо се размислих за Системата минус 60 и от утре отново съм при вас. За начало ако сваля 10 кг ще е супер, а ако са 15 кг Hug Днес след работа ще напазарувам да се подготвя за режима и почва да се отчитам. С водата нямам проблем, по принцип мия поне 2 л на ден.

# 702
Добро утро и от мен Simple Smile

Вчера успешен плодов (въпреки, че вечерта малко ми пристърга... но издържах  Party ). И след първата четворка съм - 2.3кг  newsm44

Днес белтъци:
з: нектарина
о: зелева манджичка
в: пак манджичката

Като се замисля, нищо белтъчно няма да ям днес.... но много ми се прияде това зеле  Peace
Peace
Успешна и минусова на всички  Hug

Според мен изобщо не е правилно това че няма нищо белтъчно днес.Все пак си на режима и задължително трябва да има нещо ,щом толкова ти се яде зеле хапни си  го с месце или шунка.
Белтъчното меню е толкова разнообразно винаги може да измислиш нещо дори и от магазина!

# 703
здравейте фиданки
аз идвам да св похваля че съм водна  hahaha засега издържам ама глвата ме цепи още отпреди да се събудя
зизинка... ще издържиш сигурна съм  Hug

# 704
Привет на всички!
Днес съм белтъчен.Ще си направя пилешко филе на скара със салата.
Иска ми се да използвам последните слънчеви дни и да ходя на плаж,но незнам как да го направя с храната.От плажни заведения не ям,а и не ми се иска да си нося храна на плажа.Проблем ли ще е ако пропускам обяда?
Успе на водните днес.Стискам палци  Simple Smile
Хубав и отслабваш ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт