90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ами така е, то сърце голямо, на всички да угодиш. Все повече се убеждавам, че на теб май сърцето ти е огромно и затова си толкоз килограми, а от там трудно ще смъкнеш.  На снимките ти изобщо не изглеждаше тези килограми дето ги пишеш.   bouquet
А и виж колко по детски и закачливо звучи "Просто Хари"  Heart Eyes

zdravetz_ и тя се спотайва зад ъгъла, я бързо на отчет.  Laughing

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 00:03 от gloriana

# 661
Оф, не само ги пиша, ами си седят в "продължението на гърба ми". Joy Joy То останаха 2 години до края на Света, аз още не съм ги свалила. Joy Joy

# 662
 Joy Joy Joy - аз май се обърках за това със сърцето ти, след като се опитваш да ме умориш от смях. А за края на света не си разбрала правилно, не е края, а ще е подбор за по качествен матрЯл.  hahaha

# 663
Здравейте  Hug Hug
Хванахте ме  Laughing  Laughing  До преди две седмици килцата си бяха същите като при края на режимчето. Последва дълга почивка с такова ядене не е истина, чак не можех да се позная и сега ме е срах да се кача на кантара  Sick   Embarassed  като се престраша ще пиша  Peace

Успех на всички   bouquet  bouquet

# 664
Давам безвъзмездно два бута на африканските държави! Laughing

Здравец, скачай на кантара, не хапе! Laughing

# 665
хеллоооооооооооу гъъъърлзз  Joy Joy Joy просто се търкалям от смях в момента. първо да изкажа благодарности на свитата си от видни адвокати, както и на всички които не знаеха, че Цветчето и кумата дали е едно и също лице. Е, Цветчето и кумата съм все аз Simple Smile))) излових ви аз кой чете редовно и кой не до там Simple Smile) важно е кила да се свалят. 

Кой каза, че е с мен на воден?? Зиз, ти ли? Моят воден е на 13. Тогава на шефа баща му има рожден ден и ми бе заявено да поръчам торта в хотела  Shocked Shocked ще пия вода и ще обяснявам, че се обривам от тестени продукти пффффф.

Момичета, трябва да подбера някоя снимка от преди диетата да видите разликата. и аз съм в търсене на книгата за след диетата, такава има - за повече информация кумата Ви кани в клуба на Стара планина в сураттефтера хахахахахахахаххахах аз още не мога да повярвам че бях кума, и затова така малко дистанцирано говоря в трето лице. Лека нощ и утре всички да се събудите с -600 грама!!!!

# 666
Давам безвъзмездно два бута на африканските държави! Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy - без коментар!!!!!!

Здравец - това вече е гадно от твоя страна, спрямо нашите любопитни душици! И  идея си нямаш каква любопитка стои пред теб, сега вече сън няма да ме хване, утре сутрин да си тук на отчет за килограмите и чакаме от теб или да са същите или с минус  Hug

# 667
Стига простотии за днес!Мисля да си лягам!Лека и минусова! Hug

# 668
Добро утро фиданки и фидани!

Нека всички днес се отчетем с минусчета!

Аз всъщност съм - 100 грама, ама след посещението на Мидената ферма го приемам като -1000  Grinning, че беше голямо ядене.

Днес съм на бобови;

З- киви;
О- картофи на фурна;
В- съшото.

# 669
кантара сутринта отчете 92.700, което е добре, но сигурно ще ги върна...
та за днес

з - ябълка и кафе
о- пилешка пържола и салата
в- същото, но по-малко...

Лек ден мацки!

# 670
  • София
Споко Толик. Що е време все е пред нас. Яж си по схемата и си свиркай. Ще паднат няма къде да ходят. Още повече нямаш цикъл и няма да задържаш  Joy

Аз съм на процес задържане. Вероятно именно поради гореизтъкнатата причина. Днес съм на плодове и си забравих нещата у дома. Така че ще видя с какво разполага Елемага до офиса и тогаз ще решавам.

# 671
добре, че нямам цикъл, че тогава вече опасно... Laughing

# 672
Споко Толик. Що е време все е пред нас. Яж си по схемата и си свиркай. Ще паднат няма къде да ходят. Още повече нямаш цикъл и няма да задържаш  Joy

Joy Joy Joy

Добро утро!

Днес и аз забравих плодовете, но щеизмисля някой сок.

Лек и успешен ден!!!

# 673
  • София
добре, че нямам цикъл, че тогава вече опасно... Laughing

И казармата ви отпадна, та хептен сте на далавера  hahaha

# 674
  • София
Я да ви навестя,подготвяйки се за началото на втория ми режим.Пак ще съм тук от 15 септември. GrinningПървия път свалих 15кг,сега се целя към 7-8кг,не отказвам и 10.Най-хубавото е,че за изминалите три месеци си задържах килцата без никакъв проблем.Даже едно кило надолу паднах,но то е малко плаващо.
Тъй че от другата седмица пак съм при вас. Hug

Общи условия

Активация на акаунт