90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 237
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Блу бери, здравей!Радвам се да те видя.Днес ми е 7-ми ден.
Йонито, добре дошла.ще се "виждаме" и тук.
Хари, Ужасия приключи ли режима,че не я виждам.
Вечерята ми беше по- голяма от предвиденото Embarassed, но няма да се повтори.
Лека вечер!

# 556
Отчет за белтъчния ден:
З - половин банан и една малка круша
О - половин скумрия на скара с малко домат и краставица
В - чушка и половина с яйца и сирене (печени), домат

Утре 100% ще видя поне 60кг  Weary Трябва и аз да започна да се меря на една или две четворки. Всекидневното качване на кантара ми убива настроението

Лека вечер!

# 557
Крушата защо е задраскана?

# 558
Гале, Ужасия приключи преждевременно, нямаше ефект.Започна много по-рано и сваляше по 2кг на месец. Sad

Йонито, добре си ни дошла и успешен режим! Hug

Боровинке, отпускарка съм-да.Както казва една фиданка "ти си женена за темата". Joy Седя си тук и не мърдам.  Blush

Крушата защо е задраскана?
Защото не може да се ядат плодове от различни видове за закуска. Simple Smile

# 559
Така ли беше?  ooooh!

# 560
 Laughing и все още е. Mr. Green

# 561
Сори, за един месец се забравя.
Аз така или иначе не смесвам плодове - нито на закуска, нито по друго време.
По-добре е за храносмилането.

# 562
аз реших за вечеря си направих една пица с чушки, зелени и черни маслини, гъби, кисели краставички и лютеница.... стана добре... ама хапнах едно парче и повече не мога... иначе шоколада си го хапнах докато бях на шопинг... не обичам много черен шоколад, но няма начин...
Утре съм на плодове...   chef

# 563
Толик, как ти понесе първия плодов и какво яде? На повечето ни е мъка. Laughing

# 564
Толик, как ти понесе първия плодов и какво яде? На повечето ни е мъка. Laughing
много добре мина първия плодов... ядох предимно грозде и една шепа сурови ядки... а при теб как беше...?

# 565
Моят първи плодов беше далечната 2009-а. Laughing Май бях на цитруси.Ами като за първи ден, май му се радвах.Ама за година вече имам към 50 плодови и хич не им се силя.Зимата си правя фрешове, за да не се налага да ги ям.Който е писал в книгата, че ще ни стане любим ден-лъже! Mr. Green

Като цяло не ми се връзва мъж по цял ден на плодове.Явно имаш голяма мотивация за режима. newsm10
С алкохола как стои въпросът при теб? Един познат пита къде са забравили алкохолният ден в диетата. hahaha

# 566
Моят първи плодов беше далечната 2009-а. Laughing Май бях на цитруси.Ами като за първи ден, май му се радвах.Ама за година вече имам към 50 плодови и хич не им се силя.Зимата си правя фрешове, за да не се налага да ги ям.Който е писал в книгата, че ще ни стане любим ден-лъже! Mr. Green

Като цяло не ми се връзва мъж по цял ден на плодове.Явно имаш голяма мотивация за режима. newsm10
С алкохола как стои въпросът при теб? Един познат пита къде са забравили алкохолният ден в диетата. hahaha
Еми е на мен малко плодовете не са ми любимя плод, но съм решил тази диета да я изкарам... иначе с акохола не се справям много... пиях водка миналата вечер, а по предната мента...
ти от 2009 - значи се справяш добре... а като минат трита месеца връщаш ли си пак килограмите?

# 567
Знаех си, че нещо ми куца в диетата-ментата и водката. Joy Аз съм твърд трезвеник!Ами правих я три пъти, като никога не изкарвах 3м. и естествено качих.Сега я изкарах 3м.Свърших преди 20 дни и от 16 свалени останаха 12, ама се смлях да ям и да смесвам.От наблюденията ми виждам, че много малко момичета връщат по 1-2кг.Майка я спазва заедно с мен и не е върнала нищо.До човек и до хранене си е.

# 568
и аз така мисля... колежките ми супер бавно свалиха килата от тази диета...
инече аз съм доволен да ти кажа... не чувствам глад... и не ставам да ям посред нощ... само ми е проблем, че не мога да спазя да ям до 20:00 часа...

# 569
Здравейте от мен отново!

Приключи ми хранителната част от деня.
- закуска- ябълка
- обяд- макарони със доматен сос, гъби, маслини и лук
- вечеря- същото и един шоколадов бонбон.

С водата съм назад, ще наваксвам след половин час.
Утре ще е трудно обаче.
Боровинке, прекратих диетата аз предишния път, защото зациклих и не мърдах дълго време. Сега спонтанно реших и ми се иска този път да стигна до заветните 54 килограма. Във вторник ще се меря и ще докладвам

Общи условия

Активация на акаунт