Лакове за нокти - тема 11

• 45 400
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
  • София
изгледах няколко клипчета за този ефект и е много интересен.
има обаче няколко модела на потребителката, която го демонстрира направо стряскащи за моите очи... толкова цветове на всички нокти  Sick

много ми харесва съчетанието на два цвята обаче, особено ако са близки един до друг... ще пробвам Simple Smile

Мен не само ярките цветове, но и дългите нкти ме стряскат, но въпрос  на вкус  Laughing

Аз на няколко пъти си го правих само на един нокът и стои много нежно, ето как изглежда преди да се почисти,  ако е облепен с тиксо пръста около нокътя, ако не се облепи става страшно мазало   Sick
http://nadtab1.hit.bg/lak/marbel999.jpg
Балончетата са от водата, на снимката е още мокър, съжалявам че нямам снимка с топ Simple Smile

# 136
  • София
densi   bouquet
изтичах до там и си взех топ лак , но ми направи впечатление ,че нямаше серията на лудия шапкар или просто аз бързах много и не съм я видяла

# 137
Не тя не е внасяна в България официално.
Магазина е доста поопразнен, сега очаквам да го заредят добре. През лятото повечето хубави лакове се бяха посвършили. Нямаше послединя път като бях, миналата седмица, почти никакви минита. Видях обаче двете минита синьото и зеленото от серията Шрек продаващи се поотделно.

# 138
densi   bouquet
изтичах до там и си взех топ лак , но ми направи впечатление ,че нямаше серията на лудия шапкар или просто аз бързах много и не съм я видяла

Колекцията Алиса излезе още в началото на годината, така че почти навсякъде е изчерпана (не и в ebay де:))  Peace

# 139
Не тя не е внасяна в България официално.
Магазина е доста поопразнен, сега очаквам да го заредят добре. През лятото повечето хубави лакове се бяха посвършили. Нямаше послединя път като бях, миналата седмица, почти никакви минита. Видях обаче двете минита синьото и зеленото от серията Шрек продаващи се поотделно.

Писали сме едновременно   bouquet Наистина ли въобще не са я внасяли тук? Моят Шапкар тогава е явно някакъв нелегален трафик  Joy

# 140
като гледам на всички ви се получава това с водата, само на мене не

# 141
  • Варна
Спокойно, не си само ти  Laughing

# 142
Спокойно, не си само ти  Laughing
Не смея и да пробвам! Гледах няколко клипчета в youtubе - не знам дали ще се справя  newsm78

# 143
  • Варна
Лаковете трябва да са доста редички, за да се получи. Ако нямаш такива, няма смисъл да почваш. Моите лакове са повечето гъсти и стана едно мазало... ooooh!

# 144
И аз имам неуспешен опит с водния маникюр, не знам кога ще се реша да пробвам пак.  ooooh!

# 145
Аз пък не мисля и да го пробвам - струва ми се, че става голяма шарения, която не харесвам, пък и  не виждам кога ще намеря време за това...

# 146
  • София

мммм ето това е друго нещо!!! а и играчката за 2 пръста е доста по - малко...

От това, което чета излиза, че наистина има минита на Опи. Аз попитах в един от магазините за минита (мисля, че беше бюти зона) и така странно ме погледнаха... реших, че не съм прочела правилно и такива не се произвеждат

Иначе се сдобих с първото си Опи, от което съм много доволна - той цветът си е полупрозрачен, но аз такъв си исках. с 3 слоя изсъхна за отрицателно време и вече 3 ден с него няма никакво проблеми  Heart Eyes  Името е princesses rule!
Розовото не е от най - модерните лакове обаче за мен е основен цвят, който ползвам - рокли, обувки, зимни дрехи...

# 147
Как да няма, има обикновено с всяка нова серия комплект минита по 4 броя за 32 лв. Като поотшуми интереса ги разопаковат и продават поотделно на цена от 8 лв. Много бързо се свършват и се намират обикновено в представителните магазини на Опи. По моловете ги няма. Минитата обаче са доста малки и обикновено слагат един или два от хитовите и другите компромисни цветове от колекцията.
Ето го новия комплект.

# 148
  • София
Как да няма, има обикновено с всяка нова серия комплект минита по 4 броя за 32 лв. Като поотшуми интереса ги разопаковат и продават поотделно на цена от 8 лв. Много бързо се свършват и се намират обикновено в представителните магазини на Опи. По моловете ги няма.

оооо.. това е много добър комплект на много дорба цена... поне според мен!
Ще следя!

уууоуууу това новото е ЧУДЕСНООООО!!! всички цветове ми харесват и ще си го подаря!

Икка, и аз блондинка - разбирам те напълно! налакирана съм и след малко ще се фотна Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 15:56 от I.Ivanova

# 149
I. Ivanova, и аз като теб си обичам розовото ( все пак съм блондинка Mr. Green) и това Опи ми харесва....мисля и аз скоро време да се сдобия с някое и друго Опи, като вече знам къде в града да си намеря, но мога ли да те помоля за реална снимка после като се налакираш с него Hug

Общи условия

Активация на акаунт