Лакове за нокти - тема 11

• 45 538
  • 714
  •   1
Отговори
# 525
И аз благодаря за снимката  Wink

# 526
И аз благодаря за снимката  Wink
Hug

Ама са си шаренийка отвсякъде. Laughing
Казвай сега кой лак е  3-ят по ред! Simple Smile
Да, шаренки са, но току що си скъсих ноктите, на дълъг маникюр е по-красиво Peace на Аризонините нокти беше чудно!
Третият лак ми е от dollfaceHug ), той е лимитирана серия на Манхатън crazy colours Nо 302.
Ето го на три слоя

# 527
След успешния опит да докарам сив цвят, днес успях и син, който да харесвам

Бижу, на мен ми харесват. Мисля, че зимата, когато се носят и по-семпли на цвят дрехи ще стои добре. Hug

# 528
Като стана дума за лакочистители, да похваля на ДМ травъл тампоните - почистват отлично, миришат добре и имат някаква много приятна маслена консистенция.

# 529
  • София
А и съвсем се обърках с кои люспи точно се постигаше този ефект на червени люспи връху черна основа. Някой ако ми подскаже ще съм му благодарна   bouquet
Люспите са червени с Nо 15 от Golden rose scalle effect. После мога да го снимам да видиш как изглежда

15ката е много шарена, чисто червените частици са в номер 10.

# 530
Мариша, много ми допадат всичките на бутер, особено бежавкото и синичкото. Сигурно са и доста трайни с тези ситни брокатчета. Няма да се учудя ако ги няма в бг?  Wink

А аз да се оплача - вчера си правих ноктите или поне се опитах - не успях да постигна добър ефект и за да скрия лошата форма се намазах с бледо лилавия холограм на КА. За късмет обаче не съм успяла и да го опазя, та сега си имам и ръбчета... Sad Явно не ми върви в това ми начинание. За успокоение реших да си изчистя къщата, да изразходвам негативната енергия.  Laughing И те така те!

Иначе аз ползвам лакочистителя на Кауфланд, но много бих искала да опитам този с пъпеша на ГР. Идейка от къде да се сдобия с него?
Форте вече не са добри, и аз ги отказах  Crazy

# 531
  • София
Лакочистителя на Кауфланд е един от най-добрите които съм използвала, не мирише гадно и бързо маха лака, купих оранжевия на ДМ, но е миришеше толкова отвратително че го изхвърлих. И на мен ДМ травъл тампоните много ми харесаха.

# 532
На мен и 2-ката ми се струва интересен, макар и той прави лееек завой към кича.
Значи записвам си, 2 и 10 ще купувам, стига да ги намеря във Варна  Tired
Някой ако има снимки на другите от серията, да качва  Wink

Иначе аз забърсах един нюд на ГР, но не съм се лакирала още с него. В шишенцето обаче мнооого ми харесва  Crazy  Heart Eyes

А на сегашното .. нещо на ръцете ми така и не можах да докарам свястна снимка, та май ще ви го спестя.
Иначе и аз ползвам някакъв лакочистител на Кауфланд в момента, едно голямо шише от 200мл. Нищо особено не е, като за тези си пари (лев и нещо) даже е добър. Освен това го дават да е без ацетон.

# 533
  • София
Хм тоя кауфланд не ми е никак близко,но една приятелка живее срещу него може да я помоля да ми вземе.Лакочестителя им си е тяхна марка нали?
А какво преставляват тия травъл тампони.
Оф моите нокти на нищо не мязат след 2 дена слагане на зимнини Confused

# 534
  • София
Беки, всички продукти на ГР ги има по щандовете пред карфур, скай сити и мола на стамболийски.

Имам стар скейл ефект от преди години. ще взема да се намацам да си припомня дали ми харесва върху моите нокти. спомням си, че на 3 пласта много го харесвах без цветен лак под него.

# 535
  • USA, Steak State
Тия на ГР скейл ефект много трудно се намират. Една приятелка обикаляше продължение на 2 седмици всички молове и парфюмерийки в София, накрая точно цветовете, които исках ги нямаше, поръча ги от сайта им и и звъннали да и кажат, че ги няма и не знаят кога ще дойдат. Аз лично иначе се сдобих със 04 and 09

# 536
  • Ст Загора
Хм тоя кауфланд не ми е никак близко,но една приятелка живее срещу него може да я помоля да ми вземе.Лакочестителя им си е тяхна марка нали?
лакочиститела на Кауфланд  и аз го ползвам и е розов 200 мл е.Казва се Blanchette B .

# 537
Аз лично иначе се сдобих със 04 and 09
Моля те, ако имаш черен лак, покажи как стоят, за да видим какви са цветовете на "люспите". Hug

# 538
Хубав цвят е! Grinning

# 539
лакочиститела на Кауфланд  и аз го ползвам и е розов 200 мл е.Казва се Blanchette B .
Той е без ацетон и мирише сравнително поносимо, голямо количество е и си заслужва цената от окло 1.50лв. Ето така изглежда - http://yfrog.com/n4050920101271j

Иначе си мисля и аз за червените люспи. Ама само на черен лак си са хубави? А ако сложим на червен?  Blush

Благодаря ти I.Ivanova !   bouquet Утре ще се запътя натам хем да взема едни люспи, хем нещо с което да ги махна, в случай че не ми допаднат...кикикикик Joy

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 21:41 от Беки Б

Общи условия

Активация на акаунт