Лакове за нокти - тема 11

• 45 398
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
  • Ст Загора
Каква е цената на лаковете RIMMEL Lycra Pro днес ги видях в ДМ-то нямаха етикет със цена а аз имах малко пари и не взех хич Та да разбера на касата колко са . Имаше един розав зазрдавител хубав ли е?

Загледах лаковете на s-he гледах гледах  (даже и под етикета гледах  Grinning )  годност на лака не видях  Rolling Eyes , аз ли не я открих или няма писана

# 106
  • Стара Загора
Каква е цената на лаковете RIMMEL Lycra Pro днес ги видях в ДМ-то нямаха етикет със цена а аз имах малко пари и не взех хич Та да разбера на касата колко са . Имаше един розав зазрдавител хубав ли е?

Загледах лаковете на s-he гледах гледах  (даже и под етикета гледах  Grinning )  годност на лака не видях  Rolling Eyes , аз ли не я открих или няма писана

В Дм в Стара Загора заздравителите на Римел са по 6,09. Аз си взех този с надпис Stronger, но съм го ползвала само 3-4 пъти и още не мога да кажа дали е хубав. Няколко момичета от тук го ползват и са много доволни. На този и аз не открих къде е датата, макар че пише виж на етикета или опаковката ... или нещо такова.
Лак на Ши имам, но мога да погледна по-късно дали има някъде, а той мисля, че беше на 4 лв.  Peace

# 107

По принцип са около 7лв
Този ли заздравител имаш  в предвид , не намирам точната снимка  Thinking, в шишенцето  е прозрачно розово.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.rimmellondon.com/I … bg%26tbs%3Disch:1

# 108
Тези два лака са страхотни

Не ми се дават толкова пари за лак, но за тези ще се замисля сериозно ooooh!
Да похваля лаковете на Катерин Арлей (за пръв път си купих, т.к. в нашия град такива екстри няма Blush) - много ми хареса консистенцията, лесно се нанася и съхне бързо и без топ има страхотен гланц Heart Eyes

# 109
Момичета, търся си хубав млечнорозов лак, покривен. Моля да ми предложите нещо от скъпите марки, което имате и харесвате как стои и как се нанася. Hug
Харесах един на Опи, но не знаех дали е покривен, освен това ми се видя доста металик, а също и повече прасковен отколкото млечно розов. Като прочетох, че е от много стара колекция се отказах. Ето го Тук.

Лу, ти какво можеш ми кажеш за новия ти розов Опи и сравнение с онзи прекрасен лимитиран розов лак с панделката на Опи  Heart Eyes? Покривни ли са? Не искам вече нищо на три слоя.

# 110
Дени, а Cotton candy на Orly?  На Пампита от последните показани Диор ми хареса розовото.
Снощи се налакирах с Парадоксал, красота  Heart Eyes сега баща ми като дойде да ни взема с децата пак ще каже, че съм цитирам "все едно мачкала черница"  Crossing Arms  с новите ми сини, зелени и лилави лакове  Mr. Green

# 111
  • Belgium

Лу, ти какво можеш ми кажеш за новия ти розов Опи и сравнение с онзи прекрасен лимитиран розов лак с панделката на Опи  Heart Eyes? Покривни ли са? Не искам вече нищо на три слоя.

Дени, ами новия ми ОПИ си иска 3 слоя. На снимките, които показах е 3 слоя, но пък съхне добре, не ми се набръчква и не става на чаршафи. Лимитирания с розовата панделка от кампанията против рак на гърдата става и на два слоя, но е е една съвсееем лека идея по-тъмен.

Cotton Candy на мен не ми е баш млечно розов, по-наситен ми е.

# 112
Значи определено се насочвам към лимитирания. Аз него го харесвам отдавна и не знам защо не го купувам. Мерси много. Heart Eyes Hug Те са даже два от тази серия единия е по-светъл, другия е твоя. Други някакви готини розови да кажеш.

Танче, не съм виждала никога на живо Cotton candy на Orly. Дори в шише не мога да го намеря.

Всякакви предложения ще са ми от полза. Hug  bouquet

Също така давайте предложения за дати са срещата. Hug

OPI Go Goth Nail Collection for Halloween 2010

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 11:17 от densi

# 113
  • Варна
Денси, виж тези:
http://2.bp.blogspot.com/_oPTKH26IyAM/StrHrj_7szI/AAAAAAAAARQ/xj … 0/modaboutyou.jpg Mod about you, два пласта са достатъчни
http://4.bp.blogspot.com/_oPTKH26IyAM/StrJJyBs35I/AAAAAAAAARw/ZC … n_love_affair.jpg Italian Love Affair, този не го знам колко е покривен, но е разкошен  Heart Eyes

# 114
Страхотни и двата! Heart Eyes Особено втория. Първия прилича доста на този на CND,който съм харесала Girlie Pinк. Той е много покривен, но пък е много пастелен.

# 115
  • Belgium
Дени, само да ти кажа, че моя лимитирания е от една по-стара колекция на ОПИ и е само един цвят.

Ето тази Pink of Hearts 2009:

Cotton Candy на Орли го имах и го размених с Алиена  Laughing  В началото много ми хареса, но после почна да ми "простее" като нюанс и аз не знам защо.

Хубаво розово е Yves Rocher Rose Pastel

# 116
Мерси много, на мен продавачката обаче ми показа два такива лимитирани лака един по-светъл и твоя. Може би пускат през няколко години такъв. newsm78
Ще видя и този на Ив Роше. Не съм ползвала техни лакове, но от козметиката съм доволна. Hug  bouquet

Да ето го и другия от 2008 г. Тук.
Общо били три започващи от 2007 г, всичките с леко различен нюанс на розовото. Харесва ми това, че са за кауза.

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 11:54 от densi

# 117
  • София
Момичета, търся си хубав млечнорозов лак, покривен. Моля да ми предложите нещо от скъпите марки, което имате и харесвате как стои и как се нанася. Hug

Денси, гарантирам ти, че няма да съжаляваш и като покривност, и като трайност и като красота, ако избереш Orly Confetti:

а Guava на CND е изключително покривен и бързосъхнещ (при мен много траен), и също отива на всичко:

# 118
Aurora, много е красив, но розов ли е? Не е ли повече нюд? Има ли блясък или е пастел?

# 119
  • София
Aurora, много е красив, но розов ли е? Не е ли повече нюд? Има ли блясък или е пастел?

страхотен млечно-розов пастел.
аз хич не съм по перлените цветове, прави ноктите наистина страхотни, особено на мааалко по-дълъг маникюр Peace

Общи условия

Активация на акаунт