Лакове за нокти - тема 11

• 45 626
  • 714
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Сега кажи, че и вендета си пробвала и ....
Аз щях нея  да си взема вместо Гондола, ама я нямаше. То какво ли има в тая Варна  ooooh!

# 181
Вендета не съм я пробвала, но май го имаше. Не съм сигурна защото имат много лакове на Шанел. Другия път ще пробвам други. Но лошо ми се отразява пробите, та не знам...... Whistling

# 182
  • София
Аз днес минах на бързо през Сефора,при Шанелите само мен ме нямаше hahaha ...сериозно,имаше няколко дами,които се мацаха.Бях с малкия и не можах да се задържа особено дълго,но успях в бързината да грабна едно сиво на Сефора,в шишенцето е леко с лилав отенък,но ще видим.

# 183
  • Ст Загора
А
Каква е цената на лаковете RIMMEL Lycra Pro днес ги видях в ДМ-то нямаха етикет със цена а аз имах малко пари и не взех хич Та да разбера на касата колко са . Имаше един розав зазрдавител хубав ли е?

По принцип са около 7лв
Този ли заздравител имаш  в предвид , не намирам точната снимка  Thinking, в шишенцето  е прозрачно розово.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.rimmellondon.com/I … bg%26tbs%3Disch:1
Е щом е прозрачно розаво значи е той имаш ли го ? Ако да ,би ли дала отзиви.

iv4enceto_91 мерси за отговора

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 02:01 от nasito8988

# 184
  • София
Ето го заздравителя (и база) ---> И аз го ползвам в момента, май преди също съм казвала - и съм много доволна, смятам да повторя изобра си Peace

# 185
Сега съм така...wild lilac на GOSH

# 186
  • Belgium
Да похваля и Models Own преди малко се лакирах с Purple Grey, страхотен цвят и 100% покритие от първия слой, поогледах си ноктите и по навик сложих и втори слой. Утре ще снимам, че съм гроги и ще си лягам.

От къде се сдоби с Models Own?  Laughing

Дени, в Сефората ли порбва Шанелите?  Laughing

Аз си мисля да взема Вендета или новия Strong  Laughing

# 187
Да.
Новата колекция на Шанел Сохо според мен няма да дойде въобще в България. За тази с каки цветовете също се съмнявам.

Аз съм също много доволна от заздравителя база на Римел, както и от олиото на CND.

Специално за нашата мила taffy CND има лак taffy pink. Като го видях вчера си казах, че даже лак са и направили специално. Хубаво розов.

# 188
  • Belgium
Аз ще си ги взема от чужбина  Laughing

Но се чудя кой от двата, защото ми се струват близки нюанси  Thinking

А не е ли много омазващо занимание да пробваш лак в магазин? Нали трябва да изчакаш да изсъхне?

# 189
  • София
Да похваля и Models Own преди малко се лакирах с Purple Grey, страхотен цвят и 100% покритие от първия слой, поогледах си ноктите и по навик сложих и втори слой. Утре ще снимам, че съм гроги и ще си лягам.

От къде се сдоби с Models Own?  Laughing

От сайта им. Пробвах го и с тънък слой от лилавия ефект на CND и наистина са напълно идентични с Парадоксала, ама като казвате че е траен, май ще го взема и него, ако е останал в МОЛа  Laughing

# 190
Охоооо сетих се. Whistling Супер! Heart Eyes Новия ми харесва повече. Този Вендета ми идва много тъмен. Нещо не ми се носят тъмни лакове.
Не е омазващо само един леко ми се развали, този Мистрал иначе другите изсъхнаха аламинут, ама и аз после ги изтрих естествено. Аз не съм привърженик на такива лакирания, но исках да пробвам желани цветове да видя как стоят реално, защото се различават доста от шишето.
 в крайна сметка мисля, че твърдо реших да купя Jade Rose и да наддавам до последна, но все пак разумна цена за Jade всеки път когато има търг. Той е моята мечта и се надявам някой ден да го купя. Без другите мога и да мина, както и да намеря достойни заместители. На Jade Rose също обаче първо ще потърся доста заместител.

# 191
  • Belgium
Дени, ако купиш Jade Rose мога ли да помоля за реална снимка, или ако нямаш хубав фотоапарат, направо те каня на кафе, лакирана с него  Grinning

# 192
С най-голямо удоволствие, но апарата ми не може да снима хубаво. Sad
Ще отидем на кафенце и сама ще се лакираш с него да видиш как ти стои. Heart Eyes Hug Но ще е след около 10 дни и то само, ако не намеря в Опи нещо подобно. Веднага вчера търсих с маникюристка подобен, но не открихме. Търсенето продължава. Laughing

# 193
Специално за нашата мила taffy CND има лак taffy pink. Като го видях вчера си казах, че даже лак са и направили специално. Хубаво розов.
Денси,страшна си! Hug  love001Наистина е хубаво,наситено розово!

Все още не съм сефтосала  розовото ми Мудче,но тези дни ще го направя да видим какъв ще е ефекта му върху моите нокти.

# 194
  • Belgium
Супер, непременно ще идем на лаково кафе, ще ти донеса всичкото си розово  Heart Eyes Hug

Еssence пускат лепящ се маникюр:

http://www.lacquerized.com/2010/09/new-essence-studio-nails-nail-fashion.html

Общи условия

Активация на акаунт