Лакове за нокти - тема 11

• 45 622
  • 714
  •   1
Отговори
# 195
Специално за нашата мила taffy CND има лак taffy pink. Като го видях вчера си казах, че даже лак са и направили специално. Хубаво розов.
Денси,страшна си! Hug  love001Наистина е хубаво,наситено розово!

Все още не съм сефтосала  розовото ми Мудче,но тези дни ще го направя да видим какъв ще е ефекта му върху моите нокти.
Мило, ако не го намериш при теб пиши ми да ти го купя и "проводя" оттук. Няма начин да не носиш лака направен за теб. Heart Eyes

# 196
Изнамерих го аз вече в нета. Hug Laughing

# 197
Добре хубаво.
Лу, много ще се радвам. Heart Eyes Ти купи ли Парадоксала? Струва си да знаеш.

# 198
  • Belgium

Лу, много ще се радвам. Heart Eyes Ти купи ли Парадоксала? Струва си да знаеш.

Още не. Чудя му се, много лилаво ще ми стане. Въпреки, че той не е само лилаво разбира се  Grinning

# 199
  • Варна
лилаво, сиво и кафяво в едно  Crazy

# 200
  • Belgium
Спрете да ме зарибявате  Twisted Evil hahaha

Сега ще пусна снимки на предстоящите ChinaGlaze, да ви го върна  Joy

# 201
  • Варна
Пускай, то на мен колко ми трябва  ooooh!
За Парадоксала, сериозно - струва си всяка стотинка  Flutter

# 202
  • Belgium
Коледна колекция ChinaGlaze `Tis The Season to be Naughty and Nice:

http://www.alllacqueredup.com/wp-content/uploads/2010/07/china-g … ughty-or-nice.jpg

ChinaGlaze пролет 2011 Anchors Away:

http://www.alllacqueredup.com/wp-content/uploads/2010/07/china-g … ors-away-rack.jpg

# 203

Ако щете вярвайте, обаче ги имаше миналата седмица в Бонжур на Славейков, където е най-постният щанд на Есенс  Laughing Но като цвят имаше само червено, нямаше зебри и райета  Peace

# 204
  • Belgium
Странно, в блога пише, че ще ги пуснат през октомври и това ще е базовата им линия за есента  Thinking

# 205
  • София

Нещо много изкуствени ми се виждат с тия раета и всякаквите им там шарки.От километри ще бие на очи сигурно hahaha
А може и да не е така ooooh!

# 206
Днес, впечатлена от маникюра на Аризона (на живо Wink ), си купих от люспестия лак, ама не се получи като при нея... Thinking Сигурно защото основата там е черна, а аз избрах много тъмно червено за основа. Но пак е хубаво де. Blush

Ти кой номер люспички си взе, че аз нали преравях асортимента за черно Laughing и не видях?
Ся се замислих, че вероятно са различни и като ефект, не само като цвят. Thinking Примерно, 15-ката дори и върху черно стои повече като брокат и нюансира основата в най-различни чупчици, по-дискретна е някак; докато 13-ката, която беше на ноктите ми, е с по-едри люспи и вероятно затова докарва този ефект на змийска кожа.
Ама това са си мои умозаключения, може изобщо да не е точно така. Laughing
Много ми се иска да видя на нокти едноцветните, оранжеви люспи; дано някой си ги купи, та да демонстрира, че на мен много скейлове ще ми станат инак.

# 207
В крайна сметак ще пуснат ли в България Denim Wanted и I saw it first? Вече в сайта им пише, че са по магазините. 

# 208
  • София

Ако щете вярвайте, обаче ги имаше миналата седмица в Бонжур на Славейков, където е най-постният щанд на Есенс  Laughing Но като цвят имаше само червено, нямаше зебри и райета  Peace

Tо от там Пампита си беше купила и шаблони за печати, а вносителите ми твърдяха че не внасяли подобни  Laughing

Шегата настрана, явно едноцветни имат отдавна, най-вероятно, тези със шарките са новост  newsm78

# 209
Добре де, ГР Скейл ефект - къде във Варна?

Общи условия

Активация на акаунт