Лакове за нокти - тема 11

• 45 535
  • 714
  •   1
Отговори
# 270
Ами защо не  Laughing Виж в сайта им ще ти излезе къде ги има във Виена.

И аз се замислих за този зеления  Wink
Баш тази част на сайта дава грешка, не ми изкарва никакви магазини или каквото и да е  Confused

И си помисли за зеления.. и стискай палци да успея да издиря..
Че са и по 2.5 евро само  Heart Eyes

Този също ми харесва  Mr. Green
И двата цвята са прекрасни. Heart Eyes Лу, ако намериш случайно вземи по два. Crazy Hug

Aurora, на мен също ми се носи вече много червено, особено Dear Santa. В Събота съм на сватба и май ще съм с него. Heart Eyes

# 271
На първата снимка и на мен ми заприлича на въпросния Пърфект, на който тъкмо му се чудя.. май все още ми е твърде студен обаче. Май вместо това ще мацам пак тъмно сливово  Mr. Green

На въпросите ви за пазарчето във Варна, намира се над Богоров в Младост. Къде точно се пада павилиончето вече и аз не знам с точност.

# 272
  • Габрово
Можеш да ги потърсиш в ДМ, в Германия обикновено там се предлага марката, предполагам и за Австрия ще е така. Горе-долу от класа на Еssence са.
Ще е повече от прекрасно, ако ги има в ДМ.
Много благодаря   bouquet

# 273
Днес се спрях на това:

В унисон с мрачното небе навън и, донякъде, с настроението ми.
Цветът варира от убито синьо до оловно сиво, но е срамежлив пред обектива и това е най-близкото до действителността, което успях да хвана.
Може ли марка и номер? Прилича ми на един Перфект, пускан в старата тема.
Не, не е Пърфект. Някаква супер неизвестна, поне за мен и Гугъл, марка; даже не знам как се е вмъкнал в шкафчето ми. Thinking
http://img718.imageshack.us/img718/1838/other136c.jpg - номер 107; ама от светкавицата хептен е посинял от срам /Лу Hug/

Мерси. И аз за първи път я чувам тази марка, май няма шанс да я намеря.
Абе не е толкова студено още. Ама и аз почнах с по-тъмно да се лакирам де.

# 274
  • Бургас
Можеш да ги потърсиш в ДМ, в Германия обикновено там се предлага марката, предполагам и за Австрия ще е така. Горе-долу от класа на Еssence са.
Ще е повече от прекрасно, ако ги има в ДМ.
Много благодаря   bouquet
дано не попаря ентусиазма ви, но ....... това е от друг форум:

Цитат
Цитат на: *********
:yee:

този розовкия си го взех и аз, но не ми се нанася добре, няма плътност и май ще заминава
кажи после при теб как е.

значи *****, едно нанасяне определено не му понася добре

# 275
"цвят, срамежлив пред обектива"  Heart Eyes

Аризона, просто ми пълниш душата  Grinning

И да не е спам - забележете капачката  Crazy

Искам такъв цвят! Искам!  Heart Eyes Дайте ми хеФтинки алтернативи моля ви! Praynig Толкова го търся това лилаво - може и да не е с такава капачка! Crazy

А по темата с телесните цветове предлагам това:http://yfrog.com/1n150720101098j
Аризона - изразът ти е уникално точен - позволяваш ли да плагиатствам?  Embarassed

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 21:31 от Беки Б

# 276
....Толкова го търся това лилаво .....
Може и от разните монитори да е, ама аз не го виждам лилаво това. Rolling Eyes

# 277
  • Варна
Аз го виждам като тъмно, много тъмно бордо.
Намацах се с новото черно - страхотен цвят. Сега го сефтосах  Blush
във Варна никъде няма новите на Есенс  Crossing Arms

# 278
Ми аз това мога да го приема за тъмно лилаво, или сливово...нещо такова... Thinking

Мариша, кои Есенс са нови? Има ли нещо определено, което търсиш?

# 279
  • Стара Загора
Момичета помощ.  Laughing Издирвам си безуспешно този лак Ако някой го види някъде и може да ми го купи ще съм много благодарна.

# 280
  • София
Ивче, на снимката е излязъл по-светъл отколкото е в действителност. Имай го предвид. Но иначе е уникален цвят. Определено е най-любимият ми лак до момента  Heart Eyes

# 281
  • Стара Загора
Ивче, на снимката е излязъл по-светъл отколкото е в действителност. Имай го предвид. Но иначе е уникален цвят. Определено е най-любимият ми лак до момента  Heart Eyes

Аз имам още 2 негови снимки, една идея по син е.  Laughing

# 282
  • София
Сега на пук на студа съм мноооого розова и романтична.
С първото ми Опи, което страшно много ми харесва!
princesses rule! - розовко, което отива на 70% от дрехите ми и белите ми ръце Simple Smile
Мисля, че икка искаше да види реална снимка. Тъй като е брокатено това просто няма как да се случи, защото е невъзможно да се хванат отблясъците.

За да стане по - плътен цвета трябват три пласта, както при всички лакове с такъв ефект. Не е предназначен за френски маникюр. Постигнах го като сложих бялата лента преди третия слой лак (не ползвам лентички, а действам директно). отгоре е с топ, който в случая няма никакво значение. вече 4 ден съм с него не е мръднал!

# 283
  • Варна
Мариша, кои Есенс са нови? Има ли нещо определено, което търсиш?
Деним серията и Surfer Babe. Харесах два-три цвята, а тук дори не са чували за тях  Crossing Arms
А, и Сапфира на ОПИ още ми го няма  Crossing Arms Crossing Arms

# 284
  • гр.Добрич
Момичета помощ.  Laughing Издирвам си безуспешно този лак .
Снощи се засилих към него, но си купих на Адос и после ме беше яд. Бих ти го купила, но съм от Добрич.
http://multiply.com/mu/spinki/image/1/photos/12/600x600/5/P10905 … mp;nmid=362446330

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 22:27 от spinki

Общи условия

Активация на акаунт