Лакове за нокти - тема 11

• 45 545
  • 714
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Art de Lautrec има в едно от магазинчетата на пазара Красна поляна, входа откъм спирката на 83 (до банката)  Peace

# 301
Ето как стои Revlon Emerald City  Shocked Не е моя цвят определено
без светкавица със светкавица

# 302
  • София
Добро утро и от мен, аз с един въпрос който не е много за тук, но знам че доста от вас поръчват от Ибей от Бютикозметикс2007 /май така се казваше продавача/, та за колко време идват лаковете? Чакам, чакам....ама не съм от най-търпеливите зодии  Mr. Green Днес е 7-ми или 8-ми ден от поръчката........ знам че има време но все пак, това са си нови лакчета  Mr. Green

# 303
Ето как стои Revlon Emerald City  Shocked Не е моя цвят определено
Не е лош, но май червеният си е по-готин, дори за любител на зеленото като мен  Laughing Добрата новина е, че видях червения в последния Glamour, т.е би трябвало да ги внесат и тук? Ако някой ги види да свирка  Hug

# 304
  • Стара Загора
Ивче,това номер 17 ли е ?
http://media.snimka.bg/7064/020383854.jpg

Ох тъкмо си бях обещала да не си купувам повече лакове за известно време,ама пак ще ме вкарате в грях значи Naughty Crazy

Да, 17 номер е.  Laughing Аз него го разменям, че ми се повтаря с един друг, ако го искаш пиши на ЛС.  Hug

# 305
  • Belgium

И си помисли за зеления.. и стискай палци да успея да издиря..
Че са и по 2.5 евро само  Heart Eyes

Аз ще поръчам зеления на една моя приятелка, която живее в Берлин. За Берлин си излиза огромен списък в с козметични магазни, където ги има тези лакове. По-нисък клас са наистина.

Относно отзивите за трайността, този лилаво-розовия, който обсъждат си е полупрозрачен, в самия сайт го пише. Няма как да е плътен с един слой.

Дени, ти кой искаш, зеления ли? Да поръчвам ли два на моята приятелка?  Hug

Момичета, откъде сте си купили mood лакове?

Шуши моят е от размяна  Peace

# 306
Да зеления, но не искам да притеснявам нито теб, нито приятелката ти. Embarassed Само ако има възможност. Heart Eyes Hug

# 307
  • Belgium
Да зеления, но не искам да притеснявам нито теб, нито приятелката ти. Embarassed Само ако има възможност. Heart Eyes Hug

Добре, ще говоря с нея и ще ти пиша ЛС, да не разводняваме темата  Hug

China Glaze Holiday 2010

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 10:26 от Лу

# 308
  • София
От едно извество време заглеждам  OPI Koala bear-y, дали пък случайно някой го има и да ми каже дали лилавее, поне малко. Не ми се ще да лилавее, искам наситено розово-цикламено но пък в нета има снимки на които лилавее...... newsm78

# 309
Вчера си взех лакчетата, които си бях поръчала от beautyzone2007, след като чаках 2 седмици, въпреки че ги беше пратил още същия ден.  Tired Проблемът беше в пощенския клон. Всичко ми бавят по много време. Вчера си взех и друга пратка, пристигнала на 20 август...Лаковете и те са си поседяли около 5 дни и даже не бях получила известие. Просто реших да питам, тъй и тъй съм в пощата...както и да е...стига офф.
Бях в есенно настроение, когато ги избирах.Това са лаковете:

# 310
  • София
Juanita_17 честито
1,2,и последния са страхотни и точно по мой вкус
последния опи ли е и кое номерче е

# 311
Благодаря   bouquet
Последният е Опи, да. Royal Rajah Ruby  от индийската колекция
http://www.alllacqueredup.com/2008/02/opi-spring-2008-collection-india.html
П.П. Лилавият лак( plugged in plum) наистина ми идва малко шантав, макар че в действителност поне в шишето изглежда много по-нормален цвят. С него наистина ще съм като бръкнала в сливи  Joy

# 312
  • София
Juanita_17   bouquet
тези дни като съм по свободна ще го потърся

# 313
Благодаря ви!   bouquet
Влюбих се в този, но няма как да пристигне навреме за моя р.д  Confused

# 314
  • Belgium
Че какво ти пречи да го поръчаш, пък нека дойде и след РД, така ще удължиш получаването на подаръци  Laughing

Аз така правя обикновено и сега съм поръчала някои неща, и да дойдат след РД, няма лошо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт