Лакове за нокти - тема 11

• 45 437
  • 714
  •   1
Отговори
# 585
  • София

nad-tab, това на твоите нокти ли е? На мен ми харесва, но навсякъде пишеше, че е много непокривен, твоите впечатления какви са?

Да, на моите нокти е, сложила съм 3 слоя+топ. Като цвят е уникален, сребърнолилав със син блясък, но пак повтарям, е ми допада newsm78

# 586
Моля помогнете-къде във Варна продават Moda Matte и Moda Suede. Обикалях къде ли не - никъде не откривам,а много ми допадат. Благодаря Ви!

На пазарчето в Младост до 107-ми   блок има една доста заредена парфюмерия/ като влизаш в пазарчето от спирката на автобуси 41, 148....в дясно по стълбите, след фриз. салон/ има по седем-осем цвята и от двете серии на цена 2 лв.  Laughing

# 587
Долс, от къде го докопа?  Laughing

Oт кварталното магазинче, струва 2.50лв.  Mr. Green

# 588
  • Стара Загора
Долс, от къде го докопа?  Laughing

Oт кварталното магазинче, струва 2.50лв.  Mr. Green

При нас е 1.50 лв.  Laughing Аз мисля да си купя нано-керамичния топ лак.  Simple Smile

# 589
  • Варна
Мариша, вчера взех един nude Ши от ДМ. Ще го пробвам, защото е доста подобен на Шанела и ще дам отзиви. Hug

Hug Аз днес ходих пак до Прити шоп /за сенките   Blush/ Пак го гледах, гледах и устоях на изкушението, не се знае докога обаче ще устоявам  Laughing
Пампита, страхотно ти седи лака. Този му нюанс досега не го бях виждала май в нета.
Днес сефтосах Гондола, много хубаво бордо към лилаво е, не мога точно да го определя. Ще го видя утре на дневна светлина  Party

# 590
Някой зна ли опи-то кой номер/име е?

Мисля, че това е същият лак. Наистина е много хубав, и на мен много ми хареса.  Simple Smile

# 591
  • София
3 дни ме нямаше и изписахте 30 страници  #Crazy  Laughing
Аз няй-сетне си намерих дългомесечно желаните и търсени лакове на Мода. След дълго издирване в София никъде не си намерих цветовете, които исках и вчера съвсем случайно на прибиране от почивката влязох в едно селско магазинче и с невероятна радост открих цял стилаж с пълната гама матови и велурени лакове  Mr. Green Взех каквото исках, но сега ме е яд, че не отнесох и едно глинено кафяво матче, което ми привлече вниманието  Rolling Eyes

Още съм на ярка и цветна вълна и ми представлява ужасно усилие да се настроя да купувам тъмни и по-убити лакове. Ми не мога просто и това си е  ooooh! Утре смятам пак да пообиколя магазините в опит да се пренастроя  Laughing

Скейл Ефекти имам 3 броя, но не мога да се възприема с туй то. Твърде лъскавки и шаренки ми идват  Confused

Лакочистителите на Форте хич не ми се отразяват добре на ноктите. А уж ползвах този без ацетон, но просто зверси ки се изсушаваха и цепеха ноктите от него  Sick След това ползвах един от тези на Есенс (лилавия). Много ми хареса. Реших обаче да разнообразя с нещо уж по-така и дадох 14лв за Арт Деко  ooooh! Ми много трудно сваля лака това чудо. Няма да повторя определено  Crossing Arms

# 592
  • София
Още съм на ярка и цветна вълна и ми представлява ужасно усилие да се настроя да купувам тъмни и по-убити лакове. Ми не мога просто и това си е  ooooh!
Аз пък точно обратно - именно през студените месеци предпочитам ярките лакове, за да контрастират на сивотата наоколо...

# 593
  • София
Още съм на ярка и цветна вълна и ми представлява ужасно усилие да се настроя да купувам тъмни и по-убити лакове. Ми не мога просто и това си е  ooooh!
Аз пък точно обратно - именно през студените месеци предпочитам ярките лакове, за да контрастират на сивотата наоколо...

Ами то и аз ще съм така май. Ще си разнасям зелените, сини, оранжеви и цикламени лакове и така  Whistling Добре, че се поотложи малко тръгването ми на работа до след Нова година защото иначе доста странно щяха да ме гледат в офиса с подобни ноктета  Laughing

# 594
Защо ми трябваше да ровя, сега искам този, но не ми се олеква с 37$  ooooh! след като мога да ги прахосам за парфюм   Joy

Някой зна ли опи-то кой номер/име е?

Мисля, че Шанела максимално  (на 99%) се приближава до един от бързосъхнещите лакове на Буржоа - "1Seconde" - 5 номер. Особено пък намазан на нокът, както и в самото шише (в момента съм с такъв на краката)  Peace

# 595
Благодаря ти много. Hug Ще го погледна.
Да споделя за S-he 330 много хубав nude перла, силна перла. Нанесен на два пласта е с добро покритие, но все пак се вижда бялото на ноктите. Много ми харесва и ще си го ползвам. Не знам доколко прилича на Шанела, по-скоро не, но си заслужава за мен.

# 596
Ух,Денси,ще се върви за лакче пак!
Аз ни в клин,ни в ръкав,ама да питам:  Ние кога ще си направим една " ЛАкЧЕНА Срещичка" ? Ммм,аа???

# 597
  • София
Благодаря ти много. Hug Ще го погледна.
Да споделя за S-he 330 много хубав nude перла, силна перла. Нанесен на два пласта е с добро покритие, но все пак се вижда бялото на ноктите. Много ми харесва и ще си го ползвам. Не знам доколко прилича на Шанела, по-скоро не, но си заслужава за мен.
Би ли снимала, моля те... Аз го имам също, но не успях да го нанеса Shocked Пробвах два пъти и се отказах, получаваше се ужасно неравномерно Rolling Eyes Не знам аз ли съм саката, или лакът е кофти, но съжалявам, че не мога да го ползвам, защото е много хубав цвят.

# 598

Днес ми подариха това.Похвал! Sunglasses

# 599

Общи условия

Активация на акаунт