Лакове за нокти - тема 11

• 45 456
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
Иначе си мисля и аз за червените люспи. Ама само на черен лак си са хубави? А ако сложим на червен?  Blush
Слагах, не се вижда добре.

Днес, впечатлена от маникюра на Аризона (на живо Wink ), си купих от люспестия лак, ама не се получи като при нея... Thinking Сигурно защото основата там е черна, а аз избрах много тъмно червено за основа. Но пак е хубаво де. Blush

# 541
На мен пък ми харесва как се е получило. PeaceВ крайна сметка зависи какъв ефект се търси.

# 542
Да, пак е хубаво, но не е толкова контрастно както на черна основа.  Peace

# 543
  • USA, Steak State
Обещавам до края на моя ден да снимам различни вариянти: черно с люспи, червено с люспи и т.н. Но иначе частиците са строго зелени за единия и червени за другия с никакви други цветове вътре.

# 544
На мен пък ми харесва как се е получило. PeaceВ крайна сметка зависи какъв ефект се търси.
Да, и на мен ми харесва. Аз бих сложила ярко червен като римелчето примерно. Simple Smile

# 545
Девойки, здравейте. Завръщам се след двуседмично отсъствие  Simple Smile Новата-вече-стара-тема е прекрасна, показвате както винаги интересни неща Simple Smile Поздрав с един лак, на който много му се чудих и накрая не взех Thinking

# 546
Уааауу,е как можа, да не го вземеш, искам и аз такъв! Може да не го сложа, но ей така да си го гледам поне! Laughing

# 547
  • Бургас
Ето моите скейлчета как изглеждат http://media.snimka.bg/7087/020429538-big.jpg  Peace

# 548
  • София
Най-после и аз да си сложа Парадоксала:

# 549
Ето с това съм аз в момента не е моя снимката, изрових я от нета, но лака ме радва много, Римел, с хубавата четка, 365 номер. Взех си и ярко червеното, показвано предишната тема от Пампита, но не съм го пробвала.

# 550
Мило, този лак е много хубав. Ще взема да го потърся сега. Червения също много ми харесва. Heart Eyes
Мариша, вчера взех един nude Ши от ДМ. Ще го пробвам, защото е доста подобен на Шанела и ще дам отзиви. Hug
Пампита, лака ти стои прекрасно. Flutter

# 551
Pampita, много красиви нокти имаш и Шанела стои страхотно на тях  Heart Eyes

А аз все пак докарах някакво фото на моите..

# 552
  • София
Пампита, аз съм фен на ноктите ти, страхотни са, и лака е много готин! Peace

# 553
Аз съм много доволна от последния лакочистител, който си взех, даже обмислям да се позапася.

Много хубаво ми чисти ноктите, мирише на рози; не е особено икономичен, тъй като отгоре няма дозатор, но е малко над левче, та няма нужда от икономия.
Преди си взимах някакъв, не помня име, но в розова и синя разновидност - еее, няма такъв натрапчив ацетон - в помещението, в което съм си чистила ноктите, цял ден миришеше след това, пък не винаги съм в настроение да обикалям терасите по памук.

А тези скейлове, сега като чета, си спомням, че като ги гледах на щанда на Голдън роуз преди време, когато още не знаех каква им е идеята, толкова се чудих кой, по дяволите, ще си купи тая бледа водица, която едва-едва проблясва; абе, направо си бях възмутена. Laughing

Ето малко снимки на Рейнбоу на Гош - цък

# 554
Ето малко снимки на Рейнбоу на Гош - цък
Не виждам никаква разлика с нашите Годън рози Laughing Каква е цената на лаковете Гош? На мен и лак от левче ми стои по седмица, не обичам да давам много пари за лакове
Онзи ден се видях с една дама от парфюмната тема и тя ме пита дали съм тъмно-червения лак със скейла(който показах и на преднат страница), защото изглежда като нов! А това беше четвърти ден на лака Crazy
И сега да не с помислите, че съм принцеса, която живее в палат пълен със слуги!? Laughing Върша си домашната работа сама, освен това работя с много вода и постоянно миене на стъклария, но въпреки това всеки лак оцелява и го махам, защото ноктите ми израстват или ми омръзва цвета (нямам точка)

Общи условия

Активация на акаунт