Концерти 2011

• 49 091
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
  • Belgium
А не съм луда аз значи за Стинг, успокоих се.

За почитателите на Cinderella, ако някой още ги помни, има вероятност за техен концерт в България на 15ти юни, но още не е сигурно.

# 571
За почитателите на Cinderella, ако някой още ги помни, има вероятност за техен концерт в България на 15ти юни, но още не е сигурно.

Само ако знаеш какъв сърцетуп ми докара!  Heart Eyes  Praynig
Едно от любимите ми лайв изпълнения: Cinderella - Nobody's Fool

Обаче ... CINDERELLA махнаха българската дата от тур-разписанието си

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 13:44 от BlackHoleSun

# 572

поздрав!!!!  Party  dance newsm81

# 573
  • Belgium
BlackHoleSun знам, аз за това и писах, че не е сигурно  Laughing

Но все още се водят преговори така че има надежда  Laughing

# 574
Стинг го гледах през 2006 в Несебър - прекрасно пее, ама наистина е прекалено музикантски и сухо. Нещо нямаше пауър на този концерт.
Не бих повторила, особено при тези цени.

Извинявам се, че се намесвам в темата, но съм потресен от мнението на някои от вас! Не знам, как изобщо някой може да си помисли да каже, че Стинг бил някак си сух... Естествено, че ще е суховат... Все пак той нито е Хард рок музикант, нито е чалгаджия... Музиката на Стинг е музика за ценители (в тази връзка, щом мислите, че Стинг е сух, този концерт изобщо няма да ви задоволи)! Аз също бях в Несебър през 2006 година и определено мога да кажа, че в никакъв случай НЕ Е СУХ! Направи страхотно шоу и ме зарадва с прекрасните си песни! Ще отида на този концерт през юни и съм сигурен, че и за него ще разказвам дълги години, както още разказвам за миналия му концерт... ГЕНИАЛЕН МУЗИКАНТ, РАБОТЕЩ ЗАЕДНО С ДРУГИ ГЕНИАЛНИ МУЗИКАНТИ, ПРАВЕЩ УНИКАЛНА МУЗИКА, ПЕСНИ... И за другите мнения за концерта на Снейк и Джудас - как може изобщо някоя от двете групи, коя от коя по-популярни и по-известни, да подгрява другата... Не знам, но аз мога да кажа, че хората, които гледат толкова повърхностно на тези велики групи и изпълнители, и търсят само шоуто... Не разбират от музика... Ако отидете на класически концерт... и там ли ще търсите шоу?

# 575
  • Бургас
Е, хайде сега - потресен?! Прекалено силни думи според мен! Всеки си има свои разбирания за музика, свои очаквания за даден концерт или музикант и да налага своето мнение, твърдейки, че другите не са прави и не разбират от музика... Stop

# 576
И за другите мнения за концерта на Снейк и Джудас - как може изобщо някоя от двете групи, коя от коя по-популярни и по-известни, да подгрява другата... Не знам, но аз мога да кажа, че хората, които гледат толкова повърхностно на тези велики групи и изпълнители, и търсят само шоуто... Не разбират от музика...

Тъй като в неделя гледах "съвместния концерт" на Ози и Слаш, мога спокойно да си кажа, че си беше подгряване, както и да искате да си го наричате. Слаш е все още име във музиката, но добре че свири стари неща на Гънс, иначе си издиша, особено, след като чуеш и видиш Gus G.

Извинете, че не всички сме големи разбирачи на тема музика и бивши величия...

п.п. Muse също са име в музиката, но не им попречи да подгряват на U2 през 2009. изобщо, не виждам, къде е драмата с израза "подгрявам", като си е точно така. Това не са фестивали, а и да са, пак е от значение, кой кога излиза, нали?  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 15:26 от Кейси

# 577
  • Ænima/Albuquerque
Не знам, но аз мога да кажа, че хората, които гледат толкова повърхностно на тези велики групи и изпълнители, и търсят само шоуто... Не разбират от музика... Ако отидете на класически концерт... и там ли ще търсите шоу?

Много обичам някой да ми каже "не разбираш от музика, щом не се кефиш на еди-какво-си"!
Сигурно!  Stop
Нали знаеш, че велик за един, не е задължително да е велик за друг.
Не прави обобщения и класификации на хората.

# 578
.. И за другите мнения за концерта на Снейк и Джудас - как може изобщо някоя от двете групи, коя от коя по-популярни и по-известни, да подгрява другата... Не знам, но аз мога да кажа, че хората, които гледат толкова повърхностно на тези велики групи и изпълнители, и търсят само шоуто... Не разбират от музика... Ако отидете на класически концерт... и там ли ще търсите шоу?

Прав си принципно, но и ти самия отбелязваш, че Стинг бил направил страхотно шоу.  Simple Smile

# 579
Момичета, само минавам да кажа, че утре е пресконференцията, на която ще станат ясни участниците в Сонисфиър. Доживяхме, дет` се вика.

# 580
  • Ænima/Albuquerque
Момичета, само минавам да кажа, че утре е пресконференцията, на която ще станат ясни участниците в Сонисфиър. Доживяхме, дет` се вика.

В колко часа и пак ли по Зи Рок ще "предават"?
Slip-knot, Slip-knot!

# 581
  • Някъде в търсене ............
Не е за Сонисфиъра Sad за накакъв фестивал е

# 582
 Crossing Arms пък аз така се надявах, вече да е ясно на какво ще изтрещим  Crossing Arms
По въпроса за Стинг, от вчера ме сърбят ръцете да напиша  Mr. Green Това е единственият концерт от този сезон, за който няма да съжалявам изобщо, че съм пропуснала  Crazy Всеки има право на мнение и обикновено, уважавам чуждото  Mr. Green  Стинг и неговото звучене, определено не са по вкуса ми - не съм чак толкоз` аристократична /попаднах на няколко мнения, че музиката му била за аристократи - та по тоз` повод де / Naughty

# 583
  • София
Разгеле  ooooh!...

А за Каварна кога ще обявят групите?

# 584
Явно за това е ставало дума http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=17981&

Хора, нещо много слухове за CAVALERA CONSPIRACY, ту пише за Каварна, ту го подмятат за София  newsm78 Дали има поне мъничко истина /един вид, да са поне на едното място  Mr. Green/ ?

Общи условия

Активация на акаунт