Концерти 2011

• 49 255
  • 768
  •   1
Отговори
# 585

Banghead Ей сега си наругах източника по телефона, че ми подава заблуждаваща информация... Сори.

# 586
  • Ænima/Albuquerque
Banghead Ей сега си наругах източника по телефона, че ми подава заблуждаваща информация... Сори.

Горкия източник.  hahaha

# 587
Стинг го гледах през 2006 в Несебър - прекрасно пее, ама наистина е прекалено музикантски и сухо. Нещо нямаше пауър на този концерт.
Не бих повторила, особено при тези цени.

Извинявам се, че се намесвам в темата, но съм потресен от мнението на някои от вас! Не знам, как изобщо някой може да си помисли да каже, че Стинг бил някак си сух... Естествено, че ще е суховат... Все пак той нито е Хард рок музикант, нито е чалгаджия... Музиката на Стинг е музика за ценители (в тази връзка, щом мислите, че Стинг е сух, този концерт изобщо няма да ви задоволи)! Аз също бях в Несебър през 2006 година и определено мога да кажа, че в никакъв случай НЕ Е СУХ! Направи страхотно шоу и ме зарадва с прекрасните си песни! Ще отида на този концерт през юни и съм сигурен, че и за него ще разказвам дълги години, както още разказвам за миналия му концерт... ГЕНИАЛЕН МУЗИКАНТ, РАБОТЕЩ ЗАЕДНО С ДРУГИ ГЕНИАЛНИ МУЗИКАНТИ, ПРАВЕЩ УНИКАЛНА МУЗИКА, ПЕСНИ... И за другите мнения за концерта на Снейк и Джудас - как може изобщо някоя от двете групи, коя от коя по-популярни и по-известни, да подгрява другата... Не знам, но аз мога да кажа, че хората, които гледат толкова повърхностно на тези велики групи и изпълнители, и търсят само шоуто... Не разбират от музика... Ако отидете на класически концерт... и там ли ще търсите шоу?
Щото си се хванал за моето мнение, да ти отговоря. Харесвам Стинг и музиката му, иначе не бих отишла на концерта му. Но ЗА МЕН Стинг не е музикант за гледане на живо - не ми донесе това усещане и духовна наслада (друг израз искам да упротребя, но е много вулгарен за изтънчения ти вкус  Wink), които ми носят други изпълнители. За мен има музика и музиканти, които на бъчва в кръчма да се качат да пеят, пак ще ме заредят (не слушам чалга, това е по повод изказването ти търсенето само и единствено на шоу). Е, Стинг не е от тях. Той ме зарежда в колата, в бара, в леглото, но не и на стадиона.
Същото важи и за Лени Кравиц (поне ЗА МЕН).
Въпрос на вкус (казало кучето и си облизало топките)  Peace

# 588
  • Ænima/Albuquerque
"Друг вероятен артист, който може да видим на Elevation 2011, е Jamiroquai.Макар организаторите да не разкриха името му поради конфиденциалността на преговорите, по думите им трябва да очакваме “pop-funk-rock” звезда, което съвпада доста добре с британската банда."

http://trock.bg/news/podrobnosti-za-elevation-festival.html

# 589
  • York
На мен ми хареса Gentleman от афиша  Whistling

# 590
  • Ænima/Albuquerque
Аз и на Hurts няма да се разсърдя...  Mr. Green

# 591
Ихх как се развълнувах за Jamiroquai...дано да не е напразно  Praynig

# 592
  • Ænima/Albuquerque
И аз, и аааз...  bishop

# 593
Аз също! много ги харесвам!

# 594

Ей, това ако станееее... ехх, как ме размечтахте!  newsm53

# 595
хм, защо не е активно още закупуването на билетите за Стинг от тикетпро?

# 596
хм, защо не е активно още закупуването на билетите за Стинг от тикетпро?

защото започва от 10ч!

# 597
аха, затова вмомента, страницата вече е претоварена... Cry

# 598
  • Варна
Cinderella пускат от днес в продажба билети за 15 юни за София . Много съм доволна. Направо се замислям дали да не си наема квартира за това лято. До тук ми се очертавам 5 пътешествия до там... Mr. Green

# 599
  • Belgium
Cinderella пускат от днес в продажба билети за 15 юни за София . Много съм доволна. Направо се замислям дали да не си наема квартира за това лято. До тук ми се очертавам 5 пътешествия до там... Mr. Green

От къде е инфото, кой организира концерта?

Общи условия

Активация на акаунт