Концерти 2011

• 49 343
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
  • София
То, ако е 50 лв. за двете банди, иди-дойди. Ама, 50 за едната и 50 за другата...

# 646
  • Бургас
Далече ми е Бургас, далече.  hahaha
'Айде сега - далече. На мен всички концерти ми идват далеч, защото тук почти не се правят, а и рядко има нещо по вкуса ми (последните бяха Cradle of Filth и Faith No More, но и едните  идругите ме накефиха тотално) и все пътуваме с милото. Поне досега, защото оттук нататък концерти - мърмърици (поне за известно време) Tired Та затуй си мечтая...

Бенджиии, нарочно - нали знаеш, че нещо се оценя като се изгуби Mr. Green И мерси и за двете неща Hug

# 647
За двете е, бе, спокс  Wink

# 648
  • Бургас
А пък който си е купил билет само за едните или само за другите, ще е на далавера, защото билетите щели да важат и за двойното събитие Wink

# 649
  • Ænima/Albuquerque
'Айде сега - далече.

Е, добре де, нека са при вас този път.
Аз и на Сонисфиър бях доволна, че ги чух.  Mr. Green

# 650
  • София
А билети пуснати ли са някъде, както пише?

Цитат
Синдарела  и Мистър Биг  пристигат в София за общ концерт на 15 юни. Двете банди ще посрещнат своите фенове в зимния дворец, а билетите вече са пуснати в продажба.

http://novatv.bg/bg/news/view/13199/2011/03/08/%D0%A1%D0%B8%D0%B … D1%84%D0%B8%D1%8F

В Евентим Синдарела вече ги няма, а Мистър Биг са "Скоро в продажба" и си стоят в Хр. Ботев.  Peace

# 651
  • Бургас
'Айде сега - далече.

Е, добре де, нека са при вас този път.
Аз и на Сонисфиър бях доволна, че ги чух.  Mr. Green
Ха така Hug

Спящата http://www.ticketstream.cz/pls/bulgaria/dls.dls_by_event_tr?even … IS&language=2  Peace

# 652
# 653
  • Ænima/Albuquerque
Боже, ще умра, ще умра от вълнение!!!

Slipknot, Slipknooot!!!   ura  ura   ura smile3514

# 654
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Инфо за билети - http://bg.sonispherefestivals.com/buy-tickets/

Терен: 90 лв
Седящи – между 120 – 150 лв
Фен зона: 150 лв
Къмпинг билет: 20 лв (за палатка, каравана или кемпер)

В къмпинга ще има вода и електричество.

Паркинг билет: 10 лв

# 655
Aз съм леко разочарована. Такива имена се спрягаха, а то... Повечето вече са идвали и съм ги гледала  Crossing Arms. Сигурно заради племеника обаче ще ида, че той е фен на Slipknot  Rolling Eyes. Добре поне, че се кефя на Мейдън и дЕдо Алис та няма да съм капо.

# 656
# 657
Ех така таях надежда за Моторхед  Confused
И защо в Банкя  #Cussing out
...а цените малко множко ..за едни Мейдън да гледам, дето съм ги и гледала    ...нещо ми е   Close

# 658
Мъстейн, абсолютно споделям мнението ти. Аз освен за Лемито се надявах и на Опет, макар че надеждите хич не бяха големи  Confused

# 659
  • Belgium
И аз чаках Леми  Laughing

Но все пак ще отида  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт