Концерти 2011

• 49 374
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Разочарована съм... Заради мястото най-вече... Трябва да приготвя поне още 30 лв за такси...
Боже, как може там в полето... Тъпотия голяма. А и цените...

Ще видим, ще помисля, но засега не съм въодушевена.
Продължавам да си чакам инфото за Джудас и Снейк....

# 661
яд ме е , не мога да го преживея това  Laughing
Отивам да си сипя една  и да излея недоволството си  #2gunfire

# 662
Аз пак за цените, ама... Миналата година не бяха ли подобни, но за 2 дни и гигантски групи?
Мразя да мрънкам - не ме мислете за мрънкало  Laughing Мястото например ме устройва (живея в Люлин, мога и пеша да стигна), но останалите няколко хиляди?

В момента на пресконференцията обясняват, че това са добри цени и на фона на Европа са дори ниски. ДДС-то и цените на петрола са виновни  Grinning

Няма група от обявените, която държа да видя и да не съм видяла досега. Предвид и неубедителните Мейдън преди години, както и орязания сет на Алис Купър, ще пропусна.

Както и да е, аз също чакам информацията за Уайтснейк/Джудас, а на всички, които се кефят на фестивала желая ударно изживяване  Peace

Това ми стана интересно: "Предстои да бъде обявено друго шоу, което ще представлява същинския "Sofia Rocks" фестивал." Датата е 8 юли.

# 663
  • София
Добре де, като нямам кола как да отида и да се върна от Банкя?!  #Cussing out

# 664
  • Бургас
Ммм, благодаря за икономията тази година bowuu С чиста съвест пропускам и групите, и цените, и мястото Whistling

# 665
Добре де, като нямам кола как да отида и да се върна от Банкя?!  #Cussing out

ТРАНСПОРТ:

Автобусна линия 42
Начална спирка: Метростанция Сливница

В рамките на фестивала тази линия ще бъде на специален режим за удобство на феновете.

Освен тази линия организаторите предвиждат да пуснат и допълнителни автобуси, които няма да изискват допълнително заплащане и ще важат срещу билет за феста.

Влак: София – Банкя

Отново ще работи с учестено работно време за феста, ще има спирка точно на Хиподрума.

Всичко това - от сайта на фестивала.

# 666
  • Ænima/Albuquerque
Има и маршрутки, стига се за 15 минути от Надежда да кажем, от центъра също има  една, която стига за 25 минути от Руски паметник до центъра на Банкя, а такси от Банкя за центъра вечер излиза към 10 лева - ако сте двама-трима души, не виждам какъв е проблема.
Изобщо се оказва, че Банкя не е хич далече, още повече мястото предполага огромен потенциал за такова събитие.

Не виждам защо се оплаквате за има-няма един час път, при положение, че английския Сонисфиър тази година е на 40 километра от Лондон и ако трябва да ходите до там от коя да е точка на града ще ви отнеме около 2-3 часа!!!

# 667
  • Пловдив
И аз ще го пропусна тая година...И няма да съжалявам... Wink

# 668
  • out of space
Трябва да приготвя поне още 30 лв за такси...

Твърдо не ти го препоръчвам. Ще си седиш с таксито на едно място в задръстването а тълпи пеша ще те задминават....

И аз съм адски разочарована....1 ден, скъпо, а и на майната си. Какви рейсове, какви маршрутки...и хеликоптери да пуснат- придвижването пак ще е кошмарно  Whistling

Ще ида само заради две неща- заради Мейдън и защото ще съм с покана.  Crossing Arms

# 669
  • Ænima/Albuquerque
Хората път слънце направиха и има два изхода от Банкя...
Белите хора така правят фестивали - извън града, да не се налага да затворят половината център, както беше миналата година.

Общо взето, има ли желание - има начини.

# 670
  • Варна
Уф! Толкова го чаках, а те ме поляха със студена вода. Само един ден?!? Цените същите...с някаква минимална разлика?! Поне да ги бяха пръснали в два дни тези групи, та да им се порадваме....не съм доволна, ама хич  Crossing Arms

За мястото, не ми пречи, пак ми е на 7-8 часа от вкъщи  Mr. Green

# 671
  • София
И аз смятам, че такъв фестивал трябва да се прави извън рамките на града.
Ние, най-вероятно, ще сме и на палатка, за да допродължим купона  Mr. Green
Честно казано, не съм хипер очарована от групите, но ще отидем задължително!
Много вдигнаха летвата миналата година и затова сега има толкова разочаровани фенове...

# 672
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм много доволна, освен Слипнот, може би само заради Апокалиптика ще отида навреме, иначе за Мейдън вероятно ще стоя да си допия бирата.   Mr. Green

Общо взето, има ли желание - има начини.
Доволна съм, един ден, но се очерава и още една дата за Sofia Rocks.

# 673
Аз пък чух  по Зи рок, нещо за уж втората част на фестивала или второто събитие да се спряга слух за Bon Jovi?
Някой друг от вас подочу ли нещо подобно?

# 674
  • out of space
Уф! Толкова го чаках, а те ме поляха със студена вода. Само един ден?!? Цените същите...с някаква минимална разлика?! Поне да ги бяха пръснали в два дни тези групи, та да им се порадваме....не съм доволна, ама хич  Crossing Arms

За мястото, не ми пречи, пак ми е на 7-8 часа от вкъщи  Mr. Green

Аз това не мога да разбера- пише, че щяло да бъде 1 ден поради големия интерес от други държави. Каква е връзката не разбирам? Цяло лято- 90 дни не са ли достатъчно време да се обиколят има-няма 20 държави?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт