Концерти 2011

• 50 646
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
  • Berlin
Загрявам за довечера. Ей, тука има някакъв сет лист за Placebo - http://www.setlist.fm/setlist/placebo/2010/arena-salzburg-austria-5bd5ef3c.html Simple Smile

редакция: а понеже не съм ходила в Зимния - за нисички като мен и сестра ми къде ще е подходящо да се позиционираме? Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 12:54 от abs

# 46
Аз загрявам от миналата седмица  Party

# 47
  • Варна
Мацки, весело изкарване довечера Hug и после тук на отчет  Laughing

# 48
  • Ænima/Albuquerque
Мда,и аз искам рецензии!  Mr. Green 
Весело на всички! Hug

# 49
ПЛА-СИ-БО!!!  ПЛА-СИ-БО!!!

Ей така кънтеше залата снощи! Много добър концерт направиха момчетата, определено се раздадоха  Peace За моя радост изпълниха доста песни от предишните два албума (много-много не си падам по последния)  Heart Eyes  Mr. Green Аз виках, скачах и пях през цялото време насред тълпата от тийнове  Crazy Сбъдната мечта ми е този концерт, защото не успях да се класирам за  предишните  Close  На излизане от залата сякаш нямах стави, усещах краката си меки като желе  Crazy  Mr. Green, а гърлото ми произвеждаше само жалки хрипове вместо членоразделна реч  hahaha 

# 50
От трите им концерта в България, този определено беше най-добър. Аз след втория бях доста разочарована и бях решила да ги зачеркна от концерт-листите си. Добре, че една приятелка ме убеди  да отидем Simple Smile. Наистина се представиха много добре, много добри звукови и светлинни ефекти ( е, не като на ACDC ), екрана също беше доста въздействащ. Прочутата цигуларка, която свиреше с тях я видях, но звуците на цигулката въобще не чух. Както винаги "Зимния дворец" беше разочароващ. Трябва със закон да се забрани там да се правят концерти.
Залата беше полупразна, но за това пък публиката много ентусиазирана, хареса ми концерта, току виж отида и за 4-ти път  Simple Smile

# 51
  • Berlin
Оо, ние следващия път сме таааам! Simple Smile Изненадах се, че не се напълни залата, не съм бил на предишните концерти и не мога да направя сравнение за публиката.
И аз не ги знам песните от последния албум, ама това не пречеше да си викам почти през цялото време.  Mr. Green
Много са готини Placebo! Дано дойдат пак скорооо! Simple Smile

# 52
Здравей, dorabella!
Не бих ти препоръчала Евентим за пътуването. Ползвах ги през юни до Букурещ за Аеросмит. И останах доста разочарована. Представителката на фирмата явно пътуваше за пръв път (все пак са фирма за билети, а не туристическа, но беше непрофесионално), нямаше представа къде се намира залата и се лутахме из града около 2 часа... Няма да продължавам, но не бих повторила.
За Гънс резервирах пакет билет+пътуване с друга фирма. Не знам как стоят нещата с рекламата и дали мога да ги спомена. Ако искаш, пиши ми на лични и ще ти дам координати.
Може ли да споделиш фирмата Grinning

# 53
Мога ли?! Simple Smile
По-добре ми пиши на лични.

# 54
  • София
И на нашата фамилия й се ходи на концерт на Гънс, но няма да успеем. Децата вече са на училище, ние си изчерпахме отпуските, за съжаление ще ги пропуснем.

# 55
От трите им концерта в България, този определено беше най-добър. Аз след втория бях доста разочарована и бях решила да ги зачеркна от концерт-листите си. Добре, че една приятелка ме убеди  да отидем Simple Smile. Наистина се представиха много добре, много добри звукови и светлинни ефекти ( е, не като на ACDC ), екрана също беше доста въздействащ. Прочутата цигуларка, която свиреше с тях я видях, но звуците на цигулката въобще не чух. Както винаги "Зимния дворец" беше разочароващ. Трябва със закон да се забрани там да се правят концерти.
Залата беше полупразна, но за това пък публиката много ентусиазирана, хареса ми концерта, току виж отида и за 4-ти път  Simple Smile
Вярно, че в зимния дворец звука е отврат, но този път определено беше най-добрия, който съм чувала там (не само на Пласибо). А иначе цигулката си се чуваше много добре, особено ми хареса на Battle for the sun, много ефектно стана  и с видеото отзад! Може би има значение къде точно се намираш в залата, не знам, дано по-скоро стане новата зала, че да започнем да ходим на концерти и ние като бели хора.
Иначе концерта беше  newsm10 newsm10 newsm10

# 56
 За феновете на Анатема, които като мен са пропуснали концерта в Солун преди седмица, има още един шанс да ги видят на живо тази година: 19.11.2010 Букурещ

# 57
Star Dust, къде и каква ще е тази нова зала?  Embarassed

# 58
  • Berlin
Хмм, абе може наистина да е имало значение къде си бил на Placebo, защото имах чувство, че само ние 2те си викаме, а публиката долу пред сцената хич не я чувах.
Но за сметка на това звука от музиката беше убийствен, даже малко ми пострадаха ушите. Simple Smile

# 59
abs, аз бях сред публиката пред сцената  Crazy Мнооого викахме (и пяхме), уверявам те  Wink   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт