Концерти 2011

• 49 101
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
  • Belgium
Стинг на живо никак не ме грабна. Слушала съм го в Нови Сад - излезе, изпя си песните и си тръгна. Пълен сухар.

# 556
Страхотно!!!! Там съм!!!

# 557
Аз ли много съм обедняла или цените, с които излизат са много високи?!! Много ми се иска да видя Стинг, колкото и да е сухар и си бях обещала, че ако дойде още веднъж ще ида, но при тези цени май няма да мога да си го позволя.

# 558
Аз ли много съм обедняла или цените, с които излизат са много високи?!! Много ми се иска да видя Стинг, колкото и да е сухар и си бях обещала, че ако дойде още веднъж ще ида, но при тези цени май няма да мога да си го позволя.

Цените са направо безобразни! Този път СМЕ се оляха. Погледнах тук-там - нашите цени са най-високите за региона. В Загреб дори са по-ниски, а концертът ще е в зала за чудо и приказ, сравнено с нашия стадион. А ако вали? Пък и симфоничен оркестър на Герена...
Толкова се зарадвах на заглавията и като прочетох подробностите...да.

Фънки, прекалихте!

# 559
  202uu

Абсолютно съгласна. Пропускам го....  Whistling

# 560
Не смятам, че цените са чак толкова високи - ще свири със симфоничен оркестър, не в зала 1 на НДК, а на стадион.
Аз лично много бих искала да отида!

# 561
и на мен ми е много скъпо  Confused ...а так ми се искаше да отида  Cry

# 562
Оф, тия концерти бая ще ме увътрят откъм допускания от мен бюджет за предплатени хотелски резервации за лятната почивка. Не мога да си позволя да чакам реалните цени, рискувайки да ударя на камък за периода между концертите на мейдън и джудас  Confused Ще трябва да погазя принципите си, м...а му.

# 563
Оф, тия концерти бая ще ме увътрят откъм допускания от мен бюджет за предплатени хотелски резервации за лятната почивка. Не мога да си позволя да чакам реалните цени, рискувайки да ударя на камък за периода между концертите на мейдън и джудас  Confused Ще трябва да погазя принципите си, м...а му.
И при нас ще е така.Тази година всичко ще ни е на тагъдък.../нямам идея за значението,но много ми харесва Simple Smile/

# 564
За Мейдън потвърдено ли е?

# 565

Датата за София присъства на гърба на тениските от официалния мърч на Мейдън. За мен е потвърден  Wink

# 566
  • София

Датата за София присъства на гърба на тениските от официалния мърч на Мейдън. За мен е потвърден  Wink

Peace

# 567
  • Belgium
Кога е датата на Мейдън?  Laughing

# 568

Да, и аз така смятам... Но малко остана, началото на март ще пуснат информацията за Сонисфиър.

# 569
Стинг го гледах през 2006 в Несебър - прекрасно пее, ама наистина е прекалено музикантски и сухо. Нещо нямаше пауър на този концерт.
Не бих повторила, особено при тези цени.

Общи условия

Активация на акаунт