Жената ЛЪВ-36 част!

• 17 465
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Аз се сещам, че ти много не искаш да ходиш на тая "важна" сватба Mr. Green. Ама ще стискам палци да ти докарат същият цвят Peace.

# 676
Аз се сещам, че ти много не искаш да ходиш на тая "важна" сватба Mr. Green. Ама ще стискам палци да ти докарат същият цвят Peace.

Аз все още неискам  Crossing Arms да ходя. Нямам дрехи, а с роклята от кръщенето ще ми замръзнат кълките с нея. Нежелая да си купувам нищо официално............та още незнам............

Айде стегам се за фризьор, до скоро виждане  Hug Heart Eyes

# 677
  • Пловдив
Добър ви ден и от мен.

Най-накрая да се докопам до публикувай...

Ха познайте какво закусихме вчера - добруджанки  Joy. А пък телешкото взе, че стана много вкусно и за една бройка да не стигне (и майстор храних вчера).

Рейче, дано се получи какъвто цвят искаш  Peace.

Нас вече ни одрусаха 35 лв. за помагала, май писах  newsm78. Освен тях, искат и 30лв. за бодигард, ама нямах толкова в мен (абе имах, ма не ми се даваха  Mr. Green), то е до края на месеца. Нямат униформи. Не знам дали искам, или не  Thinking

# 678
Aйде пак хилеж тука hahaha Joy hahaha
И ние сме до никъде с подготовката за училище... направихме профилактичя преглед, купила съм няколко тетрадки защото не смея повече. Да си кажат даскалиците какви искат... миналата година купих малки те искаха големи, тая година ги чакам Mr. Green Бележник оня ден търсих и нямаше още при нас, не, че го бързаме много  Laughing А, като се сетя, че сега почва голямото изваждане ooooh! То ремонти не правихме в това училище, то пердета ли ня бяха, щори ли, че накрая на миналата учебна година поискаха пари и за нови чинове Shocked Е, нервирАх се много и не дадох Crossing Arms Къде отива тоя делегиран бюджет, бре? Баси, пак побеснях Twisted Evil Очаквам, че ще продължат агитацията и тая година... и нямаше толкова да се запаля ако не ми бяха написали, че "следва" да заплатя... и откъде накъде пък да следва, не те питат имаш ли нямаш ли... #Cussing out Ай стига съм се газирала Whistling
Стефче, почивка съм днес, даааа Grinning
Рейски, айде готин цвят да стане и да си доволна Wink

# 679
  • София
Мале, Теди, това пък е направо наглост  Shocked! Ама какво се изненадвам! Една приятелка ми разправяше как в детската градина им искали по... не помня колко точно пари, но доста сериозна сума, за да купели матраци на леглата  ooooh!! Остави това, ми и детето й беше в предучилищна група... значи ще ги ползва няколко месеца. Не че е редно да се купуват матраци, дори и първа група да ти е детето  ooooh!!

Хм, като ви слушам, при нас училищното настоятелство е направо разумно! Три години сме давали все по 30 лв еднократно, в началото на годината. Като в тези пари е включена такса за лекар (на училището не се полага, щото е малко и родителите си го поемаме), такса за бодигард, застраховка на детето, заделят се парички за материали (класната разпечатва разни работи и др. подобни) и се заделят парички за текущи, но дребни ремонти, вкл. и такива, причинени от децата.
Единствено миналата година допълнително събирахме някава сума, която в не беше кой знае колко значима, защото училището имаше кръгла годишнина и по този начин набраха средства за концерт. Но пък получихме албум със снимки на всички ученици и кратка история на училището.

# 680
 Whistling ВърнАх сЪ  Crazy

Мога да кажа, че станахте с една руса глава по- малко. Кой е с цЪрвена кОса? Джу , друг?Flutter Май си върнах предишният цвят  Joy Харесвам се...............Снимки няма да пускам още, че като се прибрах реших пак да се изкъпя, че така ме опъна с пресата, че приличах на смокиня  Mr. Green Сега съм мокра кокошка  Joy

Иначе направих на Малки тайни макароните белонезе ( с червеният сос + кайма и кашкавал ) лелееееееее страхотни са нИмога да спрА да папам   chef

Вие кво правите?

# 681
  • София
Ти си убавица, знаех си, че ще се харесаш  Hug!
Аз ходих на събрание на входа. Трябва да дадем 190 лв.  Shocked - събираме пари за ремонт на покрива  ooooh!!

# 682
  • Пловдив
Прибрах се от срещата: искат ни по 70 лв. за помагала и по 72 лв. само за един кат униформи... #Crazy а тряя да взема поне два или поне част от втория комплект, щото са задължителни за всеки ден... ooooh!
На 16. съм на род. среща на щерката...дано там паричките са по- малко...

Абе, ние ли сме най -прецаканите пак?!

ПП: за вечеря правя добруджанки... Wink

# 683
  • София
Бенджи, какви помагала ще купувате? Стана ми интересно, защото наистина паричките са доста. А и комплекта учебници включва учебник и по няколко учебни тетрадки. Ние сме купували по математика по препоръка и желание на госпожата, но сборника струваше 5 лв.

# 684
Мога да кажа, че станахте с една руса глава по- малко. Кой е с цЪрвена кОса? Джу , друг?Flutter

Ооо, червенокоске!  Sunglasses
Добре дошла в клуба на червенокосите.
  Flutter Hug

# 685
Мога да кажа, че станахте с една руса глава по- малко. Кой е с цЪрвена кОса? Джу , друг?Flutter
Ооо, червенокоске!  Sunglasses
Добре дошла в клуба на червенокосите.
  Flutter Hug

Joy Благодаря, завърнах се ПАК след едногодишно отсъствие  Heart Eyes

Във Варна униформите са около 100лв, като вземеш и поне 3 ризи и..................мамата си трака, добре, че сега моите нямат, че както бързо растат.........

# 686
  • Пловдив
Вени, не знам още какви..Само англ. показаха: учебник, уч. тетрадка и речник - 40 лв.  ooooh!
10 лв.  -охрана
20 лв. са останалите помагала... Whistling

Учителката, която си бяхме избрали, излизала в болнични и после в майчинство. Изобщо няма да започне с първолаците! Що не каза нищо юни?! Или сега е забременяла... Thinking
Тази, при която са го сложили, е възрастна, не знам ще може ли да се справи с моето гардже / дет е лидер по бели навсякъде, и мирен не може да седи.../ И говори тихо, та тихо...аз не я чувах на два метра от нея, па моят като знам колко внимава.... #Crazy

Абе. мнооо криво...ама вече няма накъде...

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 21:20 от *Бенджи*

# 687
Не се въздържах и се снимах сама  Embarassed Joy Който иска да види в албума  Joy
По пижама съм и без грим така, че леко болнава изглеждам,ама в 21:00 ч няма как да съм .............освен всичко съм окопирала на децата детската стая, че ме мързи да вържа кабелите на лоп топа  Joy

# 688
Реа, да ти кажа честно-на мен така повече ми харесваш  smile3521 newsm03 newsm53

# 689
  • София
Бенджи, ясно, заради учебниците по английски се събират толкова парички! Не съжалявай, сигурно си заслужава, щом са предпочели да ги купуват  Peace.
Дано и с класната рокадата да е за добро  Wink. Тихите води нали знаеш, крият изненади  Mr. Green! Може пък точно тя да укроти малкия сладур  Wink.

Реа, екстра си! Много освежена и чуден цвят, отива ти  Flutter!

Общи условия

Активация на акаунт