Жената ЛЪВ-36 част!

• 17 450
  • 736
  •   1
Отговори
# 690

Иначе си мислих днес да купя букети за г-жите, ама забравих и не ми остана време. Утре кой знае кви цени ще обадят навсякъде..........
Всяка година около 100 лв се събират в у-ще ( без да има униформи ) , до сега не ми се е случвало 30-35 лв Rolling Eyes Освен всичко ще се прави ремонт на стаята на у-ще.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 08:04 от Реа

# 691
  • София
Той докато свикне... да не те грабне някой друг левент  Whistling!

А във вашите училища няма ли практика тия пари да са по-малко, когато децата са две. В нашето вторите деца ползват отстъпка, ако мога така да се изразя.

# 692
  • Пловдив
Мойте са в различни училища... hahaha

Реа
, не мога да вляза във ФБ, за да ти видя новата глава, бРе!

# 693
  • София
Мойте са в различни училища... hahaha
Тюх, изспуснА намалението  hahaha!

Ходи в нашия албум в албум.бг да видиш Реа  Wink!

# 694
Вени имаше една песен за мяната на косата, ама не помня кой я пееше и как се казваше........ама днес комшиката ми вика: Като не сменяш мъжете, сменяш косата  Joy

Сигурно ще има някакво намаление за 2-ро дете............добре, че ме подсети, бях забравила за тази екстра.

Абе Бенджииииииииииииииииииии къв фейс, нал' знаеш ,че не го любя  Mr. Green
Защо са в различни училища? Ти ли ги водиш сутрин, ако е така бая време ти отнема  newsm78

# 695
Норче, само да отбележа, че това не е миналогодишният ти цвят сякаш newsm78. Не е и този от фейса Rolling Eyes. Този във фейса най-ми допадна. Сега изглеждаш наистина изморена, слабичка в лицето някак newsm78, може би защото цвета е по-тъмен. Харесва ми, отива ти. Но очаквах по-светъл цвят и сега и на мен ми трябва време да свикна Crazy. Нооооо, дето вика Венчето - убавица си, а на хубавото всичко му отива Flutter.
Подарявате ли цветя на всички учители? Класният на щерката е мъж и миналата година не искаше да му носи цветя, а сега пък - да. И освен него иска да носи на още поне 5 учителки ooooh!. Казах и да си избере една-две по-любими newsm78. Ми не може на всички пък Crossing Arms

# 696
  • Пловдив
А, тя, каката се справя самичка от началото на първи клас. Училището е до нас.
Даже и от ваканцията преди първи... Mr. Green
Нито някой я води, нито  -взима. Надявам се и догодина да се справи, щот вече ще е в друго училище /след 4 кл./ и ще трябва да ползва градски транспорт.
Сега ходи и на волейбол сама, спортната зала е на две спирки от вкъщи, само на рисуване я води баба й, защото й е далече.

Малкият също е в училище в квартала, но малко по-далечко...Засега ще го водим ние, пък от догодина се надявам и той да е самостоятелен.  Peace

Знам, бРе, Рейче, ма направо бях забравила за албумчето...не съм влизала от сто години. Сега ши погледна... Simple Smile

# 697
Добро утро на всички  Hug

За букетите: ще взема само 2бр, единият за М другият за К, поради простата причина, че имат по една г-жа ( еее мерка се някаква по английски, ама нИ я знам  Mr. Green )

Пол ми то няма как да стане същият цвят.............ама е в тази насока, аз бях наясно , че ще е така..........Иначе тЪ знам , че ми Аресваш във фейса повече цветЪ  Simple Smile и знаех, че тъй ще кажеш

Днес ще тръгна от вкъщи направо на проверки ( щото сме в квартала ми ) та затуй съм си още у дома. Много готино, даже прострях една пералня  Mr. Green

# 698
Добро утро  Hug

Реа, кайвето е много хубаво, навява спокойствие.   bouquet  bouquet  bouquet И новата глава ми хареса, сега като гледах снимките в албума с руса коса изглеждаш по-бледа, с червената и без грим си свежа, нищо болнаво не видях аз. Даже ми се стори, че си гримирана, но явно е от светлината.

ВениHug Hug Hug сготвИх, нахранИх домочадието и са доволни.

Време е да бачкам. Аз успях за четвъртък да си уредя фризьор. Само че при мен няма да има промени, само основен ремонт на главата.

Hug Hug Hug на всички.

# 699
Добро утро Hug!

Какво гласите за закуска ситрин? В чудо се видях днес ooooh!. За първи път ми се случи да не мога да измисля нищо Whistling. Сиренето някой го изял снощи Twisted Evil. Съвсем ми се затрудни задачата Whistling. Накрая - мазани филии с маргарин и боровинково сладко Rolling Eyes.

Джуджи и Норче, извинете, че ще полюбопитствам Crazy, обаче какви подаръци сте подготвили за сватбите? Не съм била от години на сватба и идея нямам какво се подарява сега Thinking. За суми не питам, защото това е относително, пък и кой колкото може да даде.

Норче, няма да съм аз ако не си кажа какво мисля Blush. Понякога съжалявам, понякога се сдържам, но на близки си казвам всичко Blush. Главата ти ми харесва, независимо от цвета. А той от миене на миене ще изсветлее сигурно Crazy. Просто идеята ми беше, че лицето ти е бяло и по-светла коса по ти отива. Но това си е мое мнение и мое виждане. Никой не ангажирам да мисли като мен, а и няма как да стане, слава богу bowuu.
Но стига толкова, харесвам те Hug!
Времето отново се очертава прекрасно, така че хубав ден на всички Hug!

# 700
  • Пловдив
Aу, Норита, така изглеждаш много млада! Харесваш ми  Peace.

Типично в мой стил, съм изгубила списъка с първокласните потребности. А не е изпълнен докрай. Сега, освен че трябва да купувам кръгла и плоска четка, нямам спомен друго какво остана  ooooh!.

Сутрин не закусвам  и поради тази причина всеки се спасява сам, само кучето храним  Mr. Green.

# 701
Ахой дружина! Ей ме на пак  Rolling Eyes
Това моето си е проклятие - в момента, в който се наканя да пиша - излиза ми работа за целия котайски народ  Crazy

Мастрече  Hug Hug Hug

Иначе от сутринта ви чета и крада рецептите за добруджанки / каракачанки / родопчанки и всякакви - чанки + 1 за едно пилЕ  Laughing  Mr. Green може и да сготвя скоро Whistling

Как съм се смяла сама в офиса на Джулка и  Вени.
Рейски, изглеждаш много добре Peace И аз имам един червеникав опит преди 2-3 години, но само с кичури (макар да ми ги бяха направили в повече). Ако се сетя някой път ще ги кача - снимките де  Laughing )

Днес остана да взема букети за училище.... А учебниците ще ни ги дадат в четвъртък. Нал' сме стари кучета - утре само първокласниците ще остават в у-ще  Mr. Green

# 702
Пол, аз отдавна не купувам подаръци за сватби, приготвям парички. Онзи ден като ходихме в спридера за панталон на мъжа ми, влязохме и в Джъмбото и харесах картичка с плик. Ще я надпишем и паричките вътре. А за закуска да ти кажа на джуджка и правя едно и също: понеделник - попара: вторник - прясно мляко с бисквити: сряда - варя яйце настъргвам го и го обърквам с едно триъгълниче топено сирене и го мажа на филийка: четвъртък - обикновено правя кекс или мъфини и това яде. За петък или пак попара или ако е кекс пак от него. И така всяка седмица, защото друго не ми идва наум. Пробвахме я с едни купешки закуски ама ТЦ, не ги яде. ААааааа понякога правя баница или банички от бутер тесто.

# 703
  • София
Здравейте!
Джес, много ми липсваш, а предполагам и на другите  Hug! Драго ми е да те видя!
Аз също ходех червена, ама преди повече от десет години  ooooh!!
Хаяси, радвам се, че ви е харесала рецептата. Марти не обича ястия с много сос и си я ядем само ние с милото.
Мацо, не се ядосвай за списъка, ще разбереш много бързо какво още трябва  Mr. Green!
В нас закусва само Марти и то в учебно време, щото иначе става късно и направо минава на обяда, а и почти не си е в нас, нали все е на вилата.
И аз трябва да купя цветя, че утре сутринта ще е ад!

# 704
Вени, ще ме разплачеш, момиче  Hug Hug Hug Вие също ужасно ми липсвате  Hug Hug Hug Яд ме е, че не мога както преди да ви държа под око често - често Mr. Green

Като каза за Марти - онази вечер правих пържолки на тиган и накрая в соса, който остана, бланширах малко зеленчуци (от замразените миксове) - станаха много ароматни. Но по-важното в случая беше, че накарах Гери да изяде 1 пържола и сума ти зеленчуци. Това й е 1-вото ядене на грах след като спря да яде от кухнята. Ама вече не смятам да й се разминава - най-редовно ще си ги измислям ей такива  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт