Иначе си мислих днес да купя букети за г-жите, ама забравих и не ми остана време. Утре кой знае кви цени ще обадят навсякъде..........
Всяка година около 100 лв се събират в у-ще ( без да има униформи ) , до сега не ми се е случвало 30-35 лв

!
! 
. Не е и този от фейса
, може би защото цвета е по-тъмен. Харесва ми, отива ти. Но очаквах по-светъл цвят и сега и на мен ми трябва време да свикна
. Нооооо, дето вика Венчето - убавица си, а на хубавото всичко му отива
.
. Казах и да си избере една-две по-любими
. Ми не може на всички пък

и знаех, че тъй ще кажеш 
И новата глава ми хареса, сега като гледах снимките в албума с руса коса изглеждаш по-бледа, с червената и без грим си свежа, нищо болнаво не видях аз. Даже ми се стори, че си гримирана, но явно е от светлината.
сготвИх, нахранИх домочадието и са доволни.
на всички.
!
. За първи път ми се случи да не мога да измисля нищо
. Сиренето някой го изял снощи
. Накрая - мазани филии с маргарин и боровинково сладко
, обаче какви подаръци сте подготвили за сватбите? Не съм била от години на сватба и идея нямам какво се подарява сега
. За суми не питам, защото това е относително, пък и кой колкото може да даде.
. Понякога съжалявам, понякога се сдържам, но на близки си казвам всичко
. Главата ти ми харесва, независимо от цвета. А той от миене на миене ще изсветлее сигурно
. Просто идеята ми беше, че лицето ти е бяло и по-светла коса по ти отива. Но това си е мое мнение и мое виждане. Никой не ангажирам да мисли като мен, а и няма как да стане, слава богу
.
!
!
.
.

И аз имам един червеникав опит преди 2-3 години, но само с кичури (макар да ми ги бяха направили в повече). Ако се сетя някой път ще ги кача - снимките де
! Драго ми е да те видя!
!
Вие също ужасно ми липсвате
Яд ме е, че не мога както преди да ви държа под око често - често