За 6-ти път сме в Пакистан, ама по нашенски - със бъклица и дрян!

• 56 518
  • 369
  •   1
Отговори
# 165
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте  Hug

Аз пак слагам зимнина, ама му се вижда края. А и някой ни бил откраднал жиците към трафопоста и няколко дена нямахме ток.Не знам какви са тези хора да не го е страх от високото напрежение. Те май са си вътрешни , та си разбират. Защо аз не се кача да режа жици...

Наистина има ефикасни препарати против мухъл Тук рекламираха един, само пръскаш, чакаш 15 минути и готовоп. Беше нещо със С, като Savo или подобно, не помня.

Делте, вие усетихте ли земетресението ?

Надявам се да сте добре всички  Heart Eyes

# 166
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Добро утро на всички каня ви на кафенце
къде се иЗгубихте,темата е опустяла беЗ вас е толкова скучно,като пустиня беЗ оаЗис.
Дано няма болни  Hug на всички и целувки.

# 167
Здравейте момичета,
как Ви започна новата седмица? Аз съм яхнала метлата много здраво.  #Cussing out Мъж ми доведе някъв си чичо от Хонг Конг снощи който бил на "бизнес" в Лондон. А за 2 години 1 път аз не съм чула името на този ми ти чичо. И от никъде ми се изтропва в къщата. Аз хич не обичам такива гостита от непознати и решават да се възползват от това,че живееш в Лондон и хайде има къде да се спи  #2gunfire  Днес цял ден бях на лекции в Унито ,прибирам се в 6 вечерта и чичата седи на дивана, питам го свършил ли си е работа, ходил ли е на вън, и той троснато ми казва"Не" е питам го нали заради бизнес дошъл в Лондон, и той "Ми да,сега гледам" Питах го дали е гледал за бизнес през прозореца или използва телепатия?!?!?! И незнам...5 дни незнам или ще трябва да се изнеса у брат ми или да застрелям някой в къщата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Люспа, какво стана с бубите? Как е полжението?

# 168
  • Varna
АЛВЕРЧЕ,
Чак сега влизам във темата, че се бях забила във Заарата. Днеска по физиотерапии и профилактични прегледи, и понеже времето хубаво след прегледите със сУпрУжитето хайманосвахме. Та чак преди малко се прибрахме.
Земетресението аз яко си го усетих. Блока ни е построен на една височина- скалисто място. И винаги тресе чудесно при 4.4 че и дори малко по малко. Уплаших се яко.  Embarassed

ДЖУДЖИ,
аз на твое място, щях да си бия камшика у брат ми!!!

# 169
и чичата седи на дивана, питам го свършил ли си е работа, ходил ли е на вън, и той троснато ми казва"Не" е питам го нали заради бизнес дошъл в Лондон, и той "Ми да,сега гледам" 

smile3513 на таквиз роднини, но май е характерно за тази част от света..

# 170
Хатактерно, не характерно, моя мъж съм го научила, че ако не е много близък роднина, не е удобно да води гости. Не мога с две малки деца да мисля и как да се представим добре пред тях. И той е свикнал да отклонява такива гости, заради мен.
Ние сме добре, ходим си на училище, разходки, няма нищо ново.

# 171
И ние сме добре, вече захладня доста и все по-рядко ходим по гори и паланки  Laughing , стоим си вкъщи пред камината с червено винце  Mr. Green . Само дето на романтичните ни вечери постоянно присъстват неговите приятели - чуват се по скайпа постоянно и това е нещото, от което не мога да го отуча пък аз  #Cussing out . И то разбирам да си кажат нещо, а те се чуват, казват 2-3 приказки, после всеки си говори там нещо си, или си гледа филм и ТВ, после пак приказват, абе ние с него не можем да си кажем 1 дума като хората - все някой ни слуша. Вече 100 пъти се карам за това, той уж си взе бележка, ама онези господа не спират да го търсят - ако го няма в скайпа тогава звънкат на телефона. Абе ужас направо с тези ергенски навици!

# 172
Отучвай го навреме, че после има да се ядосваш...  Mr. Green
Да ми дадете идея какво може да се подари на една индийка - майка на наш приятел? В момента са му на гости с бащата и са ни канили у тях да се запознаем и да видят децата. Аз съм решила да им направя някакво кексче, за да не ходим с празни ръце. А те много трудни за храната - единият с диабет, другият - вегетарианец. Та мислех и някакво малко подаръче за спомен от България и нашето семейство.

# 173
В магазинчетата за сувенири има много такива нещица - примерно кукли с български носии, от онези глинените изписани чинии или чаши.

# 174
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте,
къде сте всички няма никой във форума от Вторник насам.Темата е Замряла като никога досега или ви е хванал есенния грип и сте под Завивките?  newsm12
ето неЩо За Закуска и дано се появите. Hug Hug Hug приятна събота и неделя.

# 175
Здравейте,

Да бе, какво точно ви беше станало във вторник? Бяхте се събудили, беше ми кеф да видя такова оживление в темата, но на мен не ми се писателстваше...казах си 'Утре', а то утре, вдругиден и по-вдругиден...пак мълчанние се възцари.

Отдавна не съм писала, как ми се искаше да се похваля, че съм видяла някой друг фиорд, или пустинен залез, или танцуваща боливийска пушка, но....отсъствието ми се дължеше на съвсем тривиални причини...просто съм постоянно ангажирана от двете малки люспички, а особено едната (по-голямата) е много взискателна.

Като се сетя, че едно време прочитах цяла глава от някой роман в тоалетната....Ееххх, как се менят времената...и приоритетите.

Не знам какво интересно да ви кажа, облаци, облаци, и пак облаци....някои от тях дъждоносни. Излизам аз на главната, гледам половината пожарникари и полицаи на Лондон струпани, отцепили района между две метро станции. Тълпа зяпачи единодушно гледа нагоре към един покрив. Помислих си, ето сега ще стана свидетел на самоубийство и ще имам какво интересно да пиша във форума....Хм...част от комин се срутила, 3-4 тухлички насред платното за движение...

Елионорич, честито ти мъж най-накрая   bouquet

Тесс, това с отворения скайп и приятелите ме уби.

Жужи, тук често сме обсъждали този неприятен навик на хората от региона. Наистина трябва да се налагат ограничения.

Лека нощ

# 176
Лю, ти от къде разбра, че се е завърнал любимия на Елионорич, не можах да срещна в темата?
Аз вися по сайтовете с играчки, получила съм Коледните желания и подсказвам на Дядо Коледа кое къде да намери  Mr. Green
В момента сме на село, тук вчера валя цял ден, но това не ни помрачава доброто настроение.

# 177
Добро утро,

Инат, говорили са с моя мъж. Аз много се зарадвах, наистина много и не се стърпях да го споделя, надявам се тя няма да има нищо против...а няма нет в момента.

Анджели, ти търсиш ли работа?

Жужи, тръгна ли си неканения гост?

Чочосан, къде си, градска?

Панда, Таани завърна ли се, или си още безмъжна?

Делта, толкова отдавна не си писала, че съвсем ти загубих дирите...Ах, май последно ни беше намигнала от Зарата, един от любимите ми градове.

Мама маги, сви ли вече студ в датско?

Алверке, направи ли зимнината? Чакаме да почерпиш с компот.

Тесс, как е следването? А семейния живот? Още ли те тормози бабата  Mr. Green ?

Вятър, толкова си лаконичен, че се чудя какво да ти кажа, може би нещо за препарата за мухъл  Laughing?

Сестрата на мъжо се върна от Пакистан преди два дни и днес ще ходим да я видим (и да си вземем подаръците евентуално  Laughing ). Така че, надявам се да се включа с репортажи от Пакистан, че нещо все сме офф топик тука. Ама може и да не се.....те май повече се вълнуват от  семейните сериали, които сами си сътворяват, отколкото от наводнения, атентати и прочие скучни събития.

До скоро

П.С. ето ви малко паки военна мощ-подводница:

за който не се интересува от военни подводници съм предвидила и нещо по-като за дами:

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 13:31 от Люспа

# 178
Лю, ето ти малко размишления и от мен. Нали ви казах, че шия гоблен. Е, след дълго чудене, намислих следващият да бъде "Индийска девойка". Набелязала съм си няколко, но чуденето беше с кой да започна, като си свърша моя. Та, много е красив, защото девойката е красавица, но нещо ми намирисва с тия сини очи, да не му се загуби автентичността. Вие как мислите, има ли индийки със сини очи? Ето я и въпросната:

# 179
Маринка, много е красив гоблена! Сигурно въпросната мУма има дядо англичанин, така че нищо чудно  Laughing . Аз шия един гоблен от около 5-6 години, може и повече. Един-два пъти на годината се сещам, че ми се шие и го започвам. Наполовината съм му, ама има време до пенсия или живот и здраве да си имам бебче докато спинка ще шия.
Лю, след последната среща с бабата имам отличен   Shocked , чак щях да падна като чух по тел каква оценка ми е поставила пред свекито. Ама аз знам, че това няма да е края, и я съм се изкихала без позволение, веднага ще съм персона нон грата отново  Laughing . Важното е че моя засега поне не я слуша  Heart Eyes .
Иначе семейния живот е супер! Малко са ми много задълженията на домакиня, ама за сега се справям. Колкото до студентския ....  ooooh! не съм сядала да чета, а изпитите са след 2 седмици  Rolling Eyes .
Айде лека нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт